• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyi aksamlar :34:

menumu yaziyim

Sabah 6
bir avus kellogs bir avuc findikli musli sut ile

ogle 12.30
3-4 yk corba 2-3 yk taze fasulye salata ayran

ara
4 findik bir kayisi

canim birsey yemek istemiyor artik karnim baya tok

spor leslie 4 mile yaptim 3 mile ve 1 mile da yapicam
su yatana kadar 3lt ye yakin yesilcay 2 bardak bir bardak daha icebilirim 2 su bardagina yakin bol limonlu maydonoz cayi aksam da kiraz sapi demleyip icicem

Özgecim mutlaka acıkırsın yatana kadar hiç olmazsa ayran iç cnm :29: su spor süperrr ödem atıcı çay da yapılmış:7::7:

yarin da tarti gunu hedefime ulasabilecegimi zannetmiyorum ama insallah en azindan bu 2 gunku sporumun hatrina iyi bir eksi cikarim :31:

inşallah bitanem sen elinden geleni yaptın cnmm kriz hariç:29:

anam bırı bızı gözetlıyo korktum valla:18::18::18:
ama söz hastalık dısında hıc cıgnemıycem kuralları hastalıkta planlı olmuyo malesef:43:

günes kremı surmezmıyım ama yınede yandım ya yeterlı degıl yada tenımle alakalı gunesı pek sevmıyo benım tenım hatta hazıran geldımı ellerımın ustu kasınmaktan kanıyo nerdeyse ama havalar soguyunca ekım gıbı gecıyo kuvvetlı gunesı sevmıyo cıldım.kapalı oldugumdan bıtek yuzumle ellerım acıkta oyuzden hassaslar galıba allahtan yuzum oyle kasınmıyo

cildin hassas demekki Eylülüm ben de esmer olduğum için rüzgarda bile kapkara olurum:25::25: kork tabiii bebişimmm:23::23:

bilerek katılmamazlık yapmayacağına inanıyorum zaten bebişimmm :29:

menum

sabah peynır zeytın salatalık domates 2dılım ekmek
ara 10 tane kadar yaban mersını kurusu
öğlen salata 5tane tostmakınesınde pişmiş köfte ayran
ara 1kase yogurt zencefıl tarcın zerdecal ekledım
aksam salata yogurt 1kase corba yarın tartı gunu aksam cok kacırmamak lazım:27::27:

2bardak yesılçay
1bardak hıbıskus
2bardak yesılkahve

spor 2saat yuruyus tum gun temızlık:52::52:

oooooo:nazar::nazar: süpe rolmuş bugünnnn tartı korkusu nelere kadirrr:32::32::32:

Slm meleklerimmmmmm nasılsınız herşey yolundadır inşşşşşş:16::16::16:

Bu sıcak nedir kızlar buharlaşacağız sanki sabah anneannemi ve teyzemi foçaya götürdüm anneanneme sıcak çok dokunuyor oraıs biraz daha serin az önce geldimmm :16:arabanın derecesi 46 gösteriyordu:53::53::53: duşa zor attım kendimiii:21:

zencefil ve zerdeçal metabolizmayı hızlandırıyor bitanemmmm afiyetolsun iyi yapmışsın cnmmm:7::7: kolay gelsişn kuzummm bugün işleri bitirmeye çalışın yarın oruçlu olacağız nasipse :21::21:

bir kk bir iş yap cnm benimmm ben öyle yapıyorum ama şu an vinç gelse kalkacak halim yok dinlenirken hemen kk ya daldım:32::32:

susuzluk zorlayacak zaten kuzummm yoksa acıkacağımızı sanmıyorum kolay gelsin bitanemmmm:38:

Merhaba Aytencimm haklısın sevdiğin biriyle vedalaşmak hakikaten zor cnmmm fakat gönüller bir olduuktan sonra teknolojiyle artık uzaklar yakın oluyor cnm benim:29::29:

alişin kendi tatlılığı yeter nuracımmmm :nazar: ondan peşindeler bence:9:

hadi kolay gelsin bebişimmmmm:38:

o kestane şekerleri yarın tartıda ne gösterecek bakalım:29:

tşkler bitanemmmm:38:

evet cnm fazla teferruatlı olmadığı için pratik:7: blendırda çekilince minik parçalara bölündüğü için vitamin namına birşey kalmıyor neslim

Eki Görüntüle 1169615 pudingmiiiiii hemde akşammmmmm:47::47:

Eylülllllllllllllllllllllllllllllllllllll akşamdan sonra kaçamak yapmak yokkkkkkk:47::47::47::47:
Eki Görüntüle 1169618 hakettin kuzummm:9::9:

kolay gelsin bitanemmmmm :38:

güneş koruyucusu sürmedinmi Eylülümmm normal dışarı çıkarken bile kullanmka şart oldu artık hele ki deniz kenarında olmazsa olmazlardan cnmm

iki güne geçer yüzün cnm benimm ama denize girmemekle iyi yapmışsın böbreklerin daha kötü olabilirdi ramazandan sonra iyi hissedersen girersin cnmm

Kayınpederin hakikaten ilginç bir karaktere sahip Gülayımmm gelinin çorabınımı takip etmişş çok ilginç hakikatenn

fakat eltin eşiyle bir sorunu yoksa yuvasını bozmamalı bence üstelik de hamişşş araba para o çocuğu babasız büyütmenin telafisi olamazki:50: iyi düşünmeli inş geri döner cnm

ben cepten nete giremiyorum hiç mecbur kalırsam da normal netten giriyorum o kk uygulaması çok karışık geldi full site yapıp giriyorum biraz küçük ama bu daha iyi geldi bana

Slm leylacımmmm sıcaklar olmasa iyiyiz şükür kuzummm sen nasılsın ne kusuru bitanemmm ben senin sağlığın için endişeleniyorum cnm benim:38:

evet sohbet güzeldi Aytencim:21::21:
hosgeldin cnm benim iyi yapmissin disari cikmakla..biraz hava degisimi olmus ama cok sicakmis hakikaten ben burda henuz o sicakligii goremedim
malesef yarin oruc tutamicam regl donemindeyim bitince artik...
Slm ay sabahtan beri kiz kardesimle uzuuuuun uzuuuun muhabbet ediyoruz. Nadil ozlemisim. Sukur turkiyeye donmesine bir hafta kaldi. İnsallah en kisa suredede gorurum fistigi
allah hayirlsiiyla kavustursun cnm
5.Günde en az 5 mesaj yazma zorunluluğu vardır,bu en az rakamdır,haftada 35 mesaj altına düşen üye 2.sarı karttan sonra takımdan çıkarılacaktır..Paylaşım ve destek ne kadar çok olursa motivasyonun o kadar yüksek olacağı unutulmamalıdır

Sindi :100 +:38:

Leyla :68 :38:

Özge :50 :38:

Ayten :45 : Aytencim katılımın paylaşımın çok iyi tşk ederim takım listesine hoşgeldin cnm yarın listedesin sabah erkenden bildirimini yapıp isteye eklemelisin cnm:38:

Neslihan :26 Tatilde olduğun için bu haftayı gözardı ediyoruz kuzumm:38:

Cardialgia :24 Bitanemm katılımın ve menü paylaşımın malesef yeterli değil :29:deneme süreni 1 hafta daha uzattım bilgin olsun cnmm:38:

Fatma :17 takımda 2. günü olmasına rağmen:46::46:

Feride :16 kpss sınavına dek mesaj sayısından muaf:38:

Eylül Sıla : Yufkaydı hastalıktı derken bu haftayı gözardı ediyoruz cnmmm:19:

Shadowshows: 13 Bitanem inş bir sorun yoktur fakat katılımın ve menü paylaşımın yetersiz :29: o yüzden deneme süreni hafta daha uzatıyorum cnmm :38:

Bilge :0 büyük ihtimal aramızdan ayrıldı cuma bildirimde bulunmazsa diskalifiye olacak:50:

Evetttttt Cumadan itibaren mesaj sayılarınız bu şekilde meleklerimmmm :14::14: sizden ricam şayet bir mazeretiniz olursa önceden bildirin ki mesaj sayısından muaf olabilesiniz takım kurallarımız belli ve hepiniz bu kuralları kabul ederek geldiniz şayet bu kurallar olmazsa disiplin olmaz ve hepimiz gevşeriz inanın ne kadar çok katılım paylaşım olursa motivasyonumuz o kadar iyi olur bu haftalık sarı kart olayını iptal ediyorum bu haftadan sonra mazeretsiz mesaj sayısı düşük olursa devreye girecektir amacımız sağlıklı ve kalıcı bir şekilde kilo vermek bunun için de disiplin şart size güveniyorum katılımı artırmak için önerileriniz varsa lütfen paylaşın meleklerimmm :16::16:

unutmadan bir hatırlatma daha yapayımmm yarın takımımızın 1, ayı doluyor bu sebeple

13. Ay sonunda her üye ay başındaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadır ( buda 57 kilo birisi için 1 kg 78 kg biri için 1, 5 kg ediyor ortalama ki bu bir ayda verilebilecek bir rakamdır)bu kuralı iki kez gerçeklestiremeyen üye diskalifiye edilecektir

bu kuralımız gereği hesaplamaları yapıp sizleri bilgilendireceğimmmm :kkk::kkk:

Sindicimmm haftaya haftalık mesaj sayılarını sayabilirmisin bitanemmm:38:

:42::42::42::42::42::42:
aslinda farkindaysan cnm bu ara eskisi kadar aktif olamadim ama yinede en cok ben yazmisim :1::1::1:
sadece kendi mesajlarimi mi yoksa hepimizinkini mi cnm yaparim tabi yarindan baslayayim o halde mesaj hesaplamaya
birde gunluk olarak yazayim mi yoksa haftaya cuma toplamini mi yazayim
Dilanin disi ciktiiiiiiiii kizlar nihayeeeeeet heyooooooooo
oooo hayirli olsun cnm sonunda ya o kadar ishal derdi cekti

bugunku menum...

kahvalti:
dun kese yogurduna yesil sogan ve ceviz ekledim:1:ondan birkac catal yedim (cevizi yalniz yiyince tuhaf oluyorum bende ogutulmus vardi onu ekledim ikisini aradan cikarmis oldum hem ceviz yemis oluyorum sabah hemde su yogurttan:9:)
1 dilim salatalik
1 kase yogurt
1 bardak acik siyah cay

ogle:
1 kucuk mor erik
ogluma az yagli misir patlatmistim ondan 1 avuc

aksam:
2 kasik dunku sebze yemegi
1 kase yogurt
4 tane tavada izgara chicken nuggets
1 kucuk tabak haslanmis bakla

sivi:
2 litre sassy su
5 fincan bol limonlu maydanoz suyu
1 tarcinli zencefilli turk kahvesi
2 bardak yesilcay
2 bardak form cayi
artik patlicam :52::52:
spor: 20 dk tiffany

bugunku menum...

kahvalti:
dun kese yogurduna yesil sogan ve ceviz ekledim:1:ondan birkac catal yedim (cevizi yalniz yiyince tuhaf oluyorum bende ogutulmus vardi onu ekledim ikisini aradan cikarmis oldum hem ceviz yemis oluyorum sabah hemde su yogurttan:9:)
1 dilim salatalik
1 kase yogurt
1 bardak acik siyah cay

ogle:
1 kucuk mor erik
ogluma az yagli misir patlatmistim ondan 1 avuc

aksam:
2 kasik dunku sebze yemegi
1 kase yogurt
4 tane tavada izgara chicken nuggets
1 kucuk tabak haslanmis bakla

sivi:
2 litre sassy su
5 fincan bol limonlu maydanoz suyu
1 tarcinli zencefilli turk kahvesi
2 bardak yesilcay
2 bardak form cayi
artik patlicam :52::52:
spor: 20 dk tiffany

afiyetolsun Nuracımmm süpe rmenü cnmmm:nazar::46::46: sporu azalttınmı sanki bebişimmm:44::44:

hosgeldin cnm benim iyi yapmissin disari cikmakla..biraz hava degisimi olmus ama cok sicakmis hakikaten ben burda henuz o sicakligii goremedim
malesef yarin oruc tutamicam regl donemindeyim bitince artik...

allah hayirlsiiyla kavustursun cnm

aslinda farkindaysan cnm bu ara eskisi kadar aktif olamadim ama yinede en cok ben yazmisim :1::1::1:
sadece kendi mesajlarimi mi yoksa hepimizinkini mi cnm yaparim tabi yarindan baslayayim o halde mesaj hesaplamaya
birde gunluk olarak yazayim mi yoksa haftaya cuma toplamini mi yazayim

oooo hayirli olsun cnm sonunda ya o kadar ishal derdi cekti

orda olmanın keyfini sür cnmmm yanıyor buralar resmennn bitince tutarsın cnm benim yooo senin aktifliğin maşallah :nazar:

nasıl kolayına gelecekse öyle toplayabilirsin bitanem mesajları cuma günkü ve perşembe günkü mesajları sayacaksın cnmmm :16:

afiyetolsun Nuracımmm süpe rmenü cnmmm:nazar::46::46: sporu azalttınmı sanki bebişimmm:44::44:

orda olmanın keyfini sür cnmmm yanıyor buralar resmennn bitince tutarsın cnm benim yooo senin aktifliğin maşallah :nazar:

nasıl kolayına gelecekse öyle toplayabilirsin bitanem mesajları cuma günkü ve perşembe günkü mesajları sayacaksın cnmmm :16:

menumu begenmene sevindim cnm saat 5 te yedim biraz fazla mi yedim diye de dusunuyorum aslinda ama sivi da cok ictim o yuzdende olabilir:1:
aaa tum haftanin mesajlari degil mi sadece bugun ve yarinin mi cnm :44::44:

menumu begenmene sevindim cnm saat 5 te yedim biraz fazla mi yedim diye de dusunuyorum aslinda ama sivi da cok ictim o yuzdende olabilir:1:
aaa tum haftanin mesajlari degil mi sadece bugun ve yarinin mi cnm :44::44:

sıvıdandır myhtemelen bitanemmm gayet iyi bence geçen cumadan başlayacaksın cnmmm bu perşembe dahil olacak :34:

sweetcim..
bu hafta spor yapamadim inanilmaz bir yorgunluk var ustumde nedenini anlayamadigim cnm insallah haftaya daha iyi yapmaya baslarim cnm
birde yazmissin ya 78 kilo olan biri 1 bucuk kilo vermesi gerek bu aylik olarak mi cnm benim suan bu ay icin yarin dahil degil 3 kilo gitmis gorunuyo yani biz demistik ya kizlarla ramazana 5 hafta kala 4-5 kilo hedefimiz var diye simdilik benim 3 gitmis bakalim yarinla ne kadar olacak cunku suan hic bir degisiklik yok malesef

evet sevgili ayyuzlum eylul baska kim vardi hatirlayamadim 5 hafta gecti gitti ve bizim ramazana kadar 4-5 kilo hedefimiz vardi ya kizlar iste o gun yarin geldi catti bakalim hedeflerimize ulasmismiyiz???

yarin sizden bunun icin bir bildirim istiyorum canlar...ok bende yapcam :16::16:

sweetcim..
bu hafta spor yapamadim inanilmaz bir yorgunluk var ustumde nedenini anlayamadigim cnm insallah haftaya daha iyi yapmaya baslarim cnm
birde yazmissin ya 78 kilo olan biri 1 bucuk kilo vermesi gerek bu aylik olarak mi cnm benim suan bu ay icin yarin dahil degil 3 kilo gitmis gorunuyo yani biz demistik ya kizlarla ramazana 5 hafta kala 4-5 kilo hedefimiz var diye simdilik benim 3 gitmis bakalim yarinla ne kadar olacak cunku suan hic bir degisiklik yok malesef

tatlım mesela bu takıma başladığımızda 4 hafta önce 83,8 mişsinnn buna göre %2 si 1,6 kilo oluyor sen hayli hayli verdin kuzummm:16:

Back
X