- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
sorma canım bizde baya bir alışamadık ama baya baya düzeldi . evet ilk sayfada görünüyor ama kendi sayfamızda görünmesi daha kolay gidip gelip oraya bakamayız kiGünaydın cnm sen nasılsın beğendi mi sizin takım yeni görünümü. Biz alışmaya çalışıyoruz ilk zamanlar beğenmedik ama iyileşmeler var birde tlf uygulaması şimdi hiç açılmıyo sanırım onuda yeniliyorlar inşallah en yakın zamanda o da hallolur birde kim online onu da görsek başka bişey istemeyiz heralde :)
banucuğumun anneciği ameliyat olmuş dün
memesinin tamamını almak zorunda kalmışlar ama iyi haber artık diyalize gerek yok en sevindirici tarafı bu
slm kizlar berbat durumdayim iki yedikce yiyorum bir de.bas agrisi tuttu ama nedenini cozdum.bir iki gun kadar adet olacam karnim davul oldu resmen. abuk subuk seyler yiyorum. dun kahvaltimin yaninda makarna yedim mesela o derece yani. varin gerisini siz dusunun. motivasyon sifirin altinda. neslihan zaten ezmis gecmis beni. attigim hava yanima kar kalmis:)
kız sabah sabah makarna mı yedin sen bakıyım
sonra bak bakalım bagırsaktaki hareketlenmeye hem şişkinliğin hemde metan inanılmaz değişecek