Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Pazartesi(Akşam yemeğini daha yemedim ama belli)

Sabah:
Rafadan yumurta domates peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Hamsi buğulama :kk77::kk77:
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Turşu

Spor:30 dk yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 30 squat
Su:3 litre :KK50:

geçen haftaki ödemden detosla kurtulucam işallah olur hedefide görürüm canım acısını çıkarmam lazım dimi

hoşgeldin :KK66:
ayran detoksu mu yapacan. hadi kolay gelsin:KK9::KK9::KK9::KK9:
evveeett kacak menuler gelsın kızlarrrr

cuma gunkı menum
sabah kk kahvaltısı + 6 tane sıyahuzum kurusu
aksam sporuna da basladım
20 mekık 15 dk bel cevırme
kol hareketlerı
bacak hareketlerı
toplamda 40 dk spor yaptım:cool:

ctesı kızlar yataktan cıkmak ıstemedım oyyy ne guzeldı o yatak oyle asıgım zaten yatagıma yastıgıma guzel guzel cıcıler gıydırmıstım mıs gıbı de kokuyodu yatagım neyse efenım kalktım kahvaltı yaptım 1 tanede muz yedım yagmurda yagıyodu şakır şakır dedımkı soyle bı turk kahvesı yapayım yagmurun sesınde ıceyım... mutfaga bı gırdım anam şarıl şarıl su seslerı hayırdır dedım dolap kapagını acmamla dunyamın basıma yıkılması bır oldu.. bızım bına 4 katlı ben 2.katta ustumdede 2 kat var yanı.. onların butun mutfak suları bana gelmmıs aman ya rabbi hemen eskı havlularım vardı bereket atcaktım ıyıkı atmamaısım hemen koydum havluları parke ıslanmasın dıye . kosturdum ust katlara haber verdım dedımkı cesmelerı acmayın eve dondum neler yapmadım kı lavabo acıcılar borudan hortum sokmalar yok acılmadı esımı aradım cıktı geldı acamadık bu arada komsumun bulasıkları bırıkmısmıssssss sankı benım bırıkmedı hanımefendı bulasık yıkamıs sular bende tabı bende ıcerdeyım dolaplar ben farkedene kadar suyu cekmıs kı daha 1 senelık dolaplar :KK51: cıktım dedım komsu cesmelerı kullanmayın aaa ben bılemedım hallolmustur dıye actım dıyo kardesım madem oyle bı zahmet kaldır bı yerlerınıde gel sor demı naptınız dıye kı sorun bende degıl apartmanın ortak gıderınde... otekıde gelmıs yaptırda yıkayalım bulasıkları dıyo ben verıcekmısım parasını ınanın o soyleyene kadar para konusu aklıma bıle gelmedı komsu napalım yardım lazımmmı bı tesısatcı bulalım dıcene gelmıs bana ne dıyo:KK62: amaaan kac kere suları actılar sayısı bellı degıl tıkanıklık yerın altındaymıs esım ındı asagıya kazdı heryerı boruları cıkardı temızledı fakat mahallenın gıderıde doluymus beledıyeyı cagırdık bakalım artık..

yanı kızlar c.tesı ne leptın ne bırsey ne ara bosluk bulduysam o zaman tıkındım keza pazarda oyle amma sporumu yaptım
okurken beni afakanlar bastı. allah kolaylık versin. senin evi bastı da alt kata bişe olmadımı canım
Tünaydın meleklerimmmm:KK68::KK68: güzel bir hafta olsun hepimiz için inşş:KK76::KK76:

:KK15::KK60:

hoşgeldin prensesimmmm haklısın kuzum geçmiş birikti fırsatın olursa yaparsın kuzum sne muafsın biliyosun öğrencilere torpil:KK60:

harikasın kuzum 25 beden bol geliyo demek:D:D

bu okulu sana sevdirmenin nasıl yolunu bulsakki acaba:KK64::KK64:amasya elmasının akrabası demekki her akrabasını severim keratanın kütür kütür ama çok pahalı burda 3,5 tan aldım geçen hafta:KK12:

:nazar::KK9:

okulda da durumu iyi kurtarmışsın prensesim harikasın:KK60: yağlanmamış nohut salata gibi mi :KK64:ama suyu az içmişsin hakikaten bebişim:KK50:

:nazar::KK9: maşallah sana hepsini hatırlayıp yazmışsınnnn:KK9::KK9:

ah prensesim annemin hastahane işleri olmasa her ay bir yere gideceğim de elim kolum bağlanıyor malesef:KK60:

Helall olsun bitanemm işte budur:D:D demekki yeterince kararlı olunca hayır diyebiliyorsun :stop:detoks yapmasaydın döner yiyebilirdin gerçiii bugün son gün dayan kuzummm:KK19::KK19:

3 hafta var kuzum inş sen yeterki iste o çanta alınacak:KK5::KK5: iradeni soldan takip et :KK48:

Sena Boluda kuzumm

maşallahhh bitanemm bence doğru yapmışsın ama 4 tane yiyebilirdin ekmek yerine cezanı da yapmışsın tşk ederimmm:KK60: hadi son gün dayan

1 elma 1 mandalinanın yanında mutlaka süt veya yoğurt tüket Gamzem:KK60: afiyetolsun :kk77:

canımsınnnn :KK22::KK60:

Neslimmmmmmmmmmm:mad::mad::mad::mad: ne güzel de yazıyosun ballı kaymaklı ekmek diye:KK4::KK4: kaymaklı kayısı ye kuzumm :kk77: cezalarda yapılmamışş

Hmmmm 75 ol düşünelim bi Gamzemmm:KK22::KK22: neslinin debbi tiffany leslie tüm hatunlara eşlik etmesi lazım :KK71::KK71:

inşallah yapabilirsin kuzumm alişin sevgi seramonisinden fırsat kalırsa:KK68:

Göreceğiz isterse yapar benim neslimm:KK9::KK9:

Tünaydın tatlımm çok şükür kuzumm:KK60:

evet kuzum ceza geldiii bir ceza daha gelecekti ki sporunu gördüm yaparsınız kuuzm sen usta oldun artık:KK28::KK28:

:KK9::KK9::KK9: ekmeği affettirdin hadi :KK60:

Tamam tatlım kolay gelsinn fırsatın olunca yazarsın kuzum grşrz:KK15::KK15::KK15:
ahhh ahhhh banum. eşim sabote etti dün beni. akşam tatlılarla ve çerezlerle geldi eve. allahım ne kötü bir psikolojiydi ve yenildim malesef. bu gün yeniden birinci gün ilan ettim. umarım bişe olmaz:KK17::KK17::KK17:
İyi akşamlar herkesee :KK68: okuldan eve geldim çok yorgunum gece 4 saatlik uykum var alışamadım hala yeni saatlere :KK57::KK57: şimdi uyusam gece uyuyamayacağım o yüzden dayan şevval En Büyük KK

Her kadın şıktır canım benim ama sen çıtır hatun olacaksın :D
Boludayım ben gülüm. Gerçi biz karadenizli olarak görmeyiz kendimizi :KK53:

Oyy kolay gelsin nurum ne çektin bee :KK60:

Hoşbulduk kaptanım :KK68: buraya uğrayamayınca kendimi kötü hissediyorum :63:

Yok kaptanım okulu severim ben aslında ama artık bir bu senenin bir de geçen seneki konulara çalışmaktan yoruldum bıktım :mad: Haftada 40 ders görüyoruz 16 farklı ders :KK57: Haftaya bir de sınav haftası başlıyor ne yaparım bilmiyorum

Evet bende elmayı çok severim annem bugün amasya elmasının kilosunu 2,5 tan almış

Aynen yağlanmamış nohut salata gibi öyle daha çok severim leblebi gibi alıp alıp yiyorum :cool:
Cuma günü kitap okuma var öğle arası koştur koştur yemek yiyip oraya geçiyorum çıkışta dershane var su içmeyi unutuyorum hep :KK12:
ay oralar da çok güzel kıııız. ben karadenizin her yerine hastayım:KK36::KK36::KK36:

İyi akşamlar melekleirimmmm:KK15::KK15::KK15:
İyi akşamlar herkesee :KK68: okuldan eve geldim çok yorgunum gece 4 saatlik uykum var alışamadım hala yeni saatlere :KK57::KK57: şimdi uyusam gece uyuyamayacağım o yüzden dayan şevval En Büyük KK

Yok kaptanım okulu severim ben aslında ama artık bir bu senenin bir de geçen seneki konulara çalışmaktan yoruldum bıktım :mad: Haftada 40 ders görüyoruz 16 farklı ders :KK57: Haftaya bir de sınav haftası başlıyor ne yaparım bilmiyorum

Evet bende elmayı çok severim annem bugün amasya elmasının kilosunu 2,5 tan almış

Aynen yağlanmamış nohut salata gibi öyle daha çok severim leblebi gibi alıp alıp yiyorum :cool:
Cuma günü kitap okuma var öğle arası koştur koştur yemek yiyip oraya geçiyorum çıkışta dershane var su içmeyi unutuyorum hep :KK12:

hoşgeldin prensesimmm 4 saat uykuyla zor olmadımı kuzumo_O bir haftaya alışırız yeni saatlerede :KK19:
sürekli eski dersleri tekrar etmezsen unutursun kuzumm haklısın allah zihin açıklığı versin sınavları da başarıyla atlatır benim prensesimmm:KK60:

nohutu sınırlı tüketiyoruz ama kuzumm :KK22: nişasta oranı yüksek su programını kurmadınmı sen o_O

Gelsin mi menülerr :KK28:

Pazar
Sabah:
Tereyağda yumurta domates salatalık peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Az ıspanak yemeği
Brokoli-sarımsaklı yoğurt ikilisi :kk77:
Domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Ispanaklı yumurta :kk77:
Mantarlı bulgur pilavı
Salata turşu

Spor:45 dakika yürüyüş 100 mekik 30 squat
Su:2,5 litre

bu sarımsaklı yoğurt neye eşlik etse muhteşem ikiliye dönüştürüyor afiyetolsun cnmm bu hafta deneyeceğim çıntarlı pilavı bakalım nasıl olacak enginarlı pilava bayılırım ama çıntarlı de güzel olacak eminim:kk77:

Pazartesi(Akşam yemeğini daha yemedim ama belli)

Sabah:
Rafadan yumurta domates peynir zeytin ceviz

Öğlen:
Sucuklu yumurta domates salatalık peynir zeytin

Akşam:
Hamsi buğulama :kk77::kk77:
Kırmızı mercimek çorbası
Salata
Turşu

Spor:30 dk yürüyüş 300 ip atlama 100 mekik 30 squat
Su:3 litre :KK50:

ohhh yaşasın hamsiii afiyetolsun tatlımm suyumuzda maşallahhh:KK50::KK50:

okurken beni afakanlar bastı. allah kolaylık versin. senin evi bastı da alt kata bişe olmadımı canım

ahhh ahhhh banum. eşim sabote etti dün beni. akşam tatlılarla ve çerezlerle geldi eve. allahım ne kötü bir psikolojiydi ve yenildim malesef. bu gün yeniden birinci gün ilan ettim. umarım bişe olmaz:KK17::KK17::KK17:

ay oralar da çok güzel kıııız. ben karadenizin her yerine hastayım:KK36::KK36::KK36:

karnın tok olsaydı yenilmezdin bitanemmm inş bir daha yenilmezsin bu detoks uzayacak yoksa birde fazla yapılmaması öneriliyor tekrar dene kuzum ama bozarsan 15 gün ara ver bende karadenize hastayımm:KK68:

bu günkü menümü yazimmi ki:KK48::KK48::KK48:
ayran detoksu

ne güzel kısa ve öze :D zıplamadınmı ama :KK22::KK22:
niye kimse gelmiyoooooo:mad::mad::mad:

geldim kuzummm sporumu yaptım yemek faslı abim geldi derkennn ancao_Osıkıldınmı sen :KK60:

En Büyük TÜRKİYETakım İçi İlk 3En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-:nazar::KK9:yenibirben(80,4/78,4 / 2 /% 2,49)
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-:nazar::KK76:sindi564( 83,8/ 82.7/ 1.1/%1.31

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-:nazar::Dlisbeth93(64,6/63,9 /0,7 /% 1,08

Bu hafta unutmuşuz ilk 3 listesini hiç hatırlatmıyorsunuz da meleklerim:110::110:Ayyüzlüm diğer topicteki bildirimin burda olsaydı birinciydin:KK22::KK22:

Dunki menüm sabah
5 lahana sarmasi zeytin peynir helva:KK43:
Ara yarim ayva
Aksam mantarkavurmasi ayran
3litresu
2 Yeşilçay
1 bardak biberiye
1 saat yürüyüs

Bugünkü menüm
Sabah
Dünden kalan mantar kavurmadi az peynir domates birdilimekmek
Öğlen zeytin 1 mandalina ayran ceviz
Aksam 3 çatal salata ayran 4 kofte
Acikmamistim zorla yedim acikmamak icin
3 litre su
2 bardak yesilcay
1 bardak ekinezya
1 saat yuruyus
100 sguat

Merhabalar kızlar. Menüleri eksik biliyorum ama haftasonu çok yoğun geçirdim o yüzden yazamadım :(

Pazartesi menü
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 avuç içi kadar süzme peynir
11 zeytin yarım domates
Ayrıca kahvaltıdan önce devit 3 aldım

Öğlen
2 bardak ayran

Akşam
1 kepçe sulu köfte
1 tabak tavuk sote
1 kase Yoğurtlu turp
1 avuç fıstık
1 mandalina 1 dilim elma

Akşam yemeğini en geç 17.00 de yedim

Suyu 3 lt yaptım
Spor yok
Salı gününden itibaren oruca başlıyorum ;)

Cumartesi
Kahvaltı gece 4 de yedim eşimi almaya gittik Kastamonu ya
2 haşlanmış yumurta
Çok az lor peynir

Yola çıktık ben saat 10 a kadar bişey yemedim
10 da bir kutu süt içtim
1 küçük poğaça
1 hurma

Akşam evde
1 kase sulu köfte
1 tabak fırında patlıcanlı etli yemek
1 yk pirinç pilavı
5 kestane
5 sıkım çiğ köfte

Su 2 lt

Pazar
Annem kahvaltıya bazlama yapmış eşim özlemiştir diye
Bende de 2 yumurtadan omlet yaptım
Azcık et kavurma aldım
10 zeytin
Az peynir
Salatalık domates

Sonra Kırıkkale ye gittik
Dönüşte 1 büyük ayran içtim
Evdeki bazlamadan avuç içi kadar almıştım içine kıyma koymuştum onu yedim

Akşam
1 kase sulu köfte
Dünkü yemekten
Turplu Yogurt

Su 2.5 lt
1 maden suyu

İyi akşamlar melekleirimmmm:KK15::KK15::KK15:

hoşgeldin prensesimmm 4 saat uykuyla zor olmadımı kuzumo_O bir haftaya alışırız yeni saatlerede :KK19:
sürekli eski dersleri tekrar etmezsen unutursun kuzumm haklısın allah zihin açıklığı versin sınavları da başarıyla atlatır benim prensesimmm:KK60:

nohutu sınırlı tüketiyoruz ama kuzumm :KK22: nişasta oranı yüksek su programını kurmadınmı sen o_O

bu sarımsaklı yoğurt neye eşlik etse muhteşem ikiliye dönüştürüyor afiyetolsun cnmm bu hafta deneyeceğim çıntarlı pilavı bakalım nasıl olacak enginarlı pilava bayılırım ama çıntarlı de güzel olacak eminim:kk77:

ohhh yaşasın hamsiii afiyetolsun tatlımm suyumuzda maşallahhh:KK50::KK50:

karnın tok olsaydı yenilmezdin bitanemmm inş bir daha yenilmezsin bu detoks uzayacak yoksa birde fazla yapılmaması öneriliyor tekrar dene kuzum ama bozarsan 15 gün ara ver bende karadenize hastayımm:KK68:

ne güzel kısa ve öze :D zıplamadınmı ama :KK22::KK22:

geldim kuzummm sporumu yaptım yemek faslı abim geldi derkennn ancao_Osıkıldınmı sen :KK60:
bu gün normal kahvaltımı yaptım kuzum detok yetti iki gün. zaten kırmızı kart gördüm vücut şiş. daha ne kadar eksi görebilirim dedim. bıraktım bende. iki hafta sonra yeniden denicem. dün zıplayamadım:KK23::KK23::KK23:diğer topikte yazmıştım gerçi de iki posta misafir ağırladım sonrasında hiç halim kalmadı buraya geldim takımda kimse yoktu bende 80 leri kaynattım:KK70::KK70::KK70:bir kaç gün daha ağır spor yapmasam iyi olur malum adet dönemi biraz hassas oluyor heleki sezeryan sonrası ağrılar daha bir ağır
En Büyük TÜRKİYETakım İçi İlk 3En Büyük TÜRKİYE
gold-medal-smiley-emoticon.gif
1-:nazar::KK9:yenibirben(80,4/78,4 / 2 /% 2,49)
silver-medal-smiley-emoticon.gif
2-:nazar::KK76:sindi564( 83,8/ 82.7/ 1.1/%1.31

bronze-medal-smiley-emoticon.gif
3-:nazar::Dlisbeth93(64,6/63,9 /0,7 /% 1,08

Bu hafta unutmuşuz ilk 3 listesini hiç hatırlatmıyorsunuz da meleklerim:110::110:Ayyüzlüm diğer topicteki bildirimin burda olsaydı birinciydin:KK22::KK22:

offff offfff keşke olaydı. ama nasip kısmet. yenibirben kutluyorum canım seni sindi ha gayret canım bana yetişecen sen de bir detoks yapsana lisbeth kız ne güzel devam ediyon kutluyorum seni canım
bakalım bu hafta eksiyi görebilecemmi. gerçi sabah 79.5 i gördüm ama oynak bünyeliyim malum bir baktın cumaya 82:KK70::KK70::KK70:görmediğim şey değil. ama detok sayesinde adapte oldum sanırım olaya yenide:KK49::KK49::KK49:

Günaydın fıstıklar
Önce eksik menülerimi yazayım

Cuma
Sabah kalkınca 2 bardak su

(7:45)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay
domates salatalık zeytinyağlı ve limonlu

Öğle (12:00)
6 kaşık etli nohut
salata

Akşam (19:00)
1 kase çorba
4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
--------------------------------------
cumartesi

(10:00)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 yumurta
1 bardak yeşilçay

Akşam (17:00)
hamsi fırında
salata az helva

Ara (20:00)
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre
---------------------------------------
Pazar

(09:00)
2 kk beyaz peynir
10 zeytin
2 kayısı
2 ceviz
1 bardak yeşilçay

Öğle (14:00)
kıymalı karnabahar fırında
salata

Akşam (19:00)
1 tabak kıymalı yeşil mercimek
1 kase yoğurt çörekotlu

Su 3 litre

spor bu hafta hiç yapamadım ne yazıkki. Çünkü evde kullanılmayan eşyaları topladım. Eşim gelecek bugün, hemen taşınmayacağım ama evdeki fazlalıkları götüreceğim. Spora zaman ayıramadım. Bu hafta hiç zamanım yok düğünden sonra ancak başlarım spora.

Saol cnm amın alt katın gıderı farklıymıs zamanında cok cekmısler ayırmıslar tamamen oyuzden bende patladı

ne cektı bu nur be:KK45:

kızlar gnaydınlar olsun
ben akşam menu yazamadım yazayım
p.tesi menum
sabah kalkınca kefirle beraber ,çörekotu,ketentohumu,üzümçekirdeği öğütüp yuttum
10-15dk plates esneme yaptım
30dk sonra karatay kahvaltısı
öğle ayran armut fındık
akşam paça çorbası
spor günlük: sabah 15dk plates
akşam sporumda 45dk karmaydı: debi+lesli+eliptik bisiklet+ 5 set X 15 er den ip atlama+5dk mekik programı

İyi geceler meleklerimmmm :KK68::KK68: kimse gelmedi ben de kaçıyorum :110::110:

yarın eksik menülerinizi yazınki tablomuzu taamlayıp yeni tablomuzu hazırlayayım kaldı 4 gün meleklerimmmEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
kaldı 4 gün kaptan :KK17::KK17::KK17:

Dunki menüm sabah
5 lahana sarmasi zeytin peynir helva:KK43:
Ara yarim ayva
Aksam mantarkavurmasi ayran
3litresu
2 Yeşilçay
1 bardak biberiye
1 saat yürüyüs

Bugünkü menüm
Sabah
Dünden kalan mantar kavurmadi az peynir domates birdilimekmek
Öğlen zeytin 1 mandalina ayran ceviz
Aksam 3 çatal salata ayran 4 kofte
Acikmamistim zorla yedim acikmamak icin
3 litre su
2 bardak yesilcay
1 bardak ekinezya
1 saat yuruyus
100 sguat
menuler güzel bence cuma ya endişelenecek durum yok

gülay cım detoks yapamadınmı yanlışmı anladım gümlettimmi dedin. bende kaç gr gitmiş soracaktım.
bende sabah tartılmadım cuma ki kilomu baz alacam tartıya çıkıp moral bozmak istemedim. zaten 2. detoksu perşembe yapıcam o günde tartılmayı düşünmüyom şeytan dürtmezse önemli olan toplamda gidecek olan benim için ertıdan kurtulup eksimide görmek istiyom çünkim

yok yeminimi bozar hazır günaha girerim. irademin dönmesi lazım bu günden sonra bekliyorum onuda. bu gün sinemadan önce dönerciye gittik çocuklar acıkmışlardı ve yememeyi başardım. ve işin tuhaf tarafı ne kadar güzel koksa da hiç canım çekmedi. bu da irade soldan soldan geliyor demektir:KK70::KK70::KK70:

inşallah canım çok istiyorum öğretmenler günü yemeğinde şık olmayı özellikle yeni bir çanta almayı bıktım bu çantadan:KK34::KK34::KK34:

sen karadenizin neresindeydin canım. kurbanda trabzon rize artvin yaptık dört gün:KK55::KK55::KK55:
kız sen rizeye mi geldin, yazmışmıydın ben mi kaçırdım. Misafir ederdim seni yaa, ne güzel olurdu

Back
X