Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

385.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
smiley.gif
bambole.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nur[/TD]
[TD]:nazar::KK52:[/TD]
[TD]:KK72::KK16:[/TD]
[TD]:nazar::KK6:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]:nazar::KK9:[/TD]
[TD]:KK72::KK51:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:nazar::KK28:[/TD]
[TD]:nazar::KK49:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]makres[/TD]
[TD]:KK72::KK16:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]merinetya[/TD]
[TD]:KK72::KK60:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:KK57::KK12:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][TR]
[/TR][/TABLE][TR]
fada21.gif
fada23.gif
[/tr]
[TR][/tr]
[TR][/tr]​
[TR][/tr]

Meleklerimmm yarın tartı günü malum o yüzden sizlerden ricam her hafta olduğu gibi bugün şişlik ödem yapabilecek gıdalardan uzak duruyoruz özellikle turşu cısss bol bol derin nefesler almayı unutmayın derin nefesle alınan oksijen metabolizmayı hızlandırıp yağları yakıyor biliyorsunuz size güveniyorumm:KK68::KK68:En Büyük TÜRKİYE kalktıktan en az yarım saat sonra tartılın ki şişlik filan varsa gitmiş olsun:KK76:

hamarat kaptan bak hıc usenıyor mu bol kalorı yak ıns yaptanım:KK68:

yaktım kuzum yaktım spor bir alışkanlık olmuş artık üşenmek ne kelime yapmadığım zaman bişeyler eksik geliyo mutsuz oluyorum:D

Merhaba kardeş takım, nasılsınız:KK66:?

Yarın hepimizin yüzü tartıda gulsun:)

Merhaba balım iyiyiz şükür sen nasılsın :KK68:Amin bitanem hepimizin inşşş:KK19:

Selam kardeş takımmm....ne güzel isimlerinizin yanında takımınızı yazmışsınız.biz de istiyoruzzz...nasıl yaptınız?yardımmm

oooooo kimler gelmişşşş:KK74: Slm damlacım yolu buldun sonunda damlacım hoşgeldin :KK36:

Bitanemm profillerimize takımımızın isimlerini biz yazmadık sevgili Kazen benim profilimden esinlenerek böyle bir hoşluk yaptı ama merak etme sordum ben yakın zamanda tüm takımlarda aynı uygulama olacakmış kuzum:KK28:

yaktım kuzum yaktım spor bir alışkanlık olmuş artık üşenmek ne kelime yapmadığım zaman bişeyler eksik geliyo mutsuz oluyorum:D

Merhaba balım iyiyiz şükür sen nasılsın :KK68:Amin bitanem hepimizin inşşş:KK19:

oooooo kimler gelmişşşş:KK74: Slm damlacım yolu buldun sonunda damlacım hoşgeldin :KK36:

Bitanemm profillerimize takımımızın isimlerini biz yazmadık sevgili Kazen benim profilimden esinlenerek böyle bir hoşluk yaptı ama merak etme sordum ben yakın zamanda tüm takımlarda aynı uygulama olacakmış kuzum:KK28:
Hmmm...çok güzel ama.acaba rica etsem bizim fıstıklara da yaparmı?

Hmmm...çok güzel ama.acaba rica etsem bizim fıstıklara da yaparmı?

deneme yapmıştım : )

diğer gruplarada yapacağım fikirde sizin forza 6. takım avatarınızdan çıktı bu sebeple size teşekkürler

Damlacım bizde çok beğendik sen gönlünü ferah tut Kazen tüm gruplara yapacağını söylemiş aynen kopyaladım kuzum:KK15:

slm kızlar oyyy bu gün ne yoruldum. ama işimin yarısı bile bitmedi daha. akşam dörde kadar ev işi yaptım dilayla beraber. sonra biraz nette fırın aradım. birde baktım evden çıkmam gereken saat gelmiş aceleyle hazırlandım çıktım. arçelikten bir fırın beğendim ve aldık şükür. yarın akşam getirecekler kısmetse. eee akşama kadar çalışınca yemek yapmak hayaldi. bende dolapta mantı vardı onu yaparım diyodum. çocuklar tutturdu pizza istiyoruz diye. eşimde pizza yerine sizi başka bir yere götüreyim dedi ve mangal diye bir yere götürdü. isteyen kendi pişiriyo isteyen hazırpişmiş yiyo. biz kendimiz pişirmeyi tercih ettik. her masaya bir bakır davumbaz yerleştirmişler ne duman ne bişe çok güzel. bol biber domates de getiriyolar. istediğimiz etleri de getirdiler. şiştik resmen. ama muşta böyle hizmet görmedim ben muhteşemdi

bu günkü menüm
sabah : kk
ara: 1 fincan türk kahvesi, 2 meşrubat bardağı dolusu yeşil çay( birine maydonoz da koydum)
akşam: 1 servis kaşığı makarna salatası, 1 kaşık havuç salatası, 1 şiş adana, 1 şiş kuşbaşı, bol salata, bol közlenmiş biber domates, ayran, bir parça da tandır ekmeği

Back
X