Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menude yazim bu arada
sabah kefir ve corekotu
kahvalti;yumurtali dogranmis ekmek kavurmasi ekmekleri ayirdim ama yarim dilim yemisimdir,avakado yesillik zeytin badem 1 kaysikurusu
13.00 de 1 bardak kefir. 1 mandalin. 3 kasik tazefasulye
18.30 da izgara et ve sebze
spor
sabah 15dk yurume
ogle 39dk yurume
aksam 40dk lesli tifany step karmasi

Menude yazim bu arada
sabah kefir ve corekotu
kahvalti;yumurtali dogranmis ekmek kavurmasi ekmekleri ayirdim ama yarim dilim yemisimdir,avakado yesillik zeytin badem 1 kaysikurusu
13.00 de 1 bardak kefir. 1 mandalin. 3 kasik tazefasulye
18.30 da izgara et ve sebze
spor
sabah 15dk yurume
ogle 39dk yurume
aksam 40dk lesli tifany step karmasi

yumurtalı doğranmış ekmek kavurması da yeni icadın mı neslim:KK64::KK64: afiyetolsun cnmm tazefasulyeyi sena görmesin:p spor süper neslimmm cumaya 75 yoldaEn Büyük TÜRKİYE:KK76::KK76:

genel kontrol cnm iyiyiz :)

Aman maşallah o zaman cnmmm:KK19:

hafta içi anneciğinin bu güzel tariflerini deneme neslimmm hedef 75 ona göre:KK71::KK71::KK71:
75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak

benim çok hoşuma gitti bu nik kuzummm

afiyetolsun Aslıcımm menn gayet güzel kardiyo tarzı spor yapabilsen harika olur cumaya tartıyı merak ediyorum

cezanı çektiğin için ekmeğe bişey demiyorum tatlımm afiyetolsunn

bulutum sakın yanlış anlama ama 3 dilim ekmek ve patates salatası yedikten sonra boşuna kendine işknece edip lahana suyu içme bitanem tatlı patates bile olsa bizim amacımız mevcut kilomuzu korumak değil depolardakini harcamak kuzum ekmekleri azaltabilirsen süper olur :KK19:

afiyetolsun cnm çayı test etmişsin :KK50: spor da süperr:KK9:

hadi inş tatlım :KK5: ip atlamak süper tüm kasları çalıştırıyor yavaş yavaş başla sonra artır sayıyı bitanem

hadi şifa olsun kefirin inş bitanemmm ah o sütçüler valla randevuyla geliyolar artık:KK48:sonuçlar nasıl çıktı bitanemm ben gelemeidm hiç bugün

paylaşacaksın tabiki kuzummm bak paylaşmasan cennet elmeasını görmeyecektikEn Büyük KK4 çekirdek çiğdi de ne olur kalpten gitmeyeyim:KK51::KK51:

allah razı olsun senden gökkuşağım :KK60:

turpotu tazecik buladun tabiii nurummm:kk77: bayılırım ama ağaç gibi pazardakiler almıyorum o yüzden
halan gidince yaparsın sporunu kuzum :KK19:

bir bu üçlü birde sarımsaklı yoğurt ikilisi neye girse yenir afiyetle

haksızlık olduğu konusunda haklısın neslimmmEn Büyük KK

sabah kahvaltın çok zayıf barbimmm:KK12::KK12: akşam güzel afiyetolsun cnm

hakiki balsa şifa niyetine yiyebilirsin nurum her yaratılan nimetin bir faydası olduğuna inanıyorum
benim organik bulmam imkansız tabiii:KK16:

diimi kuzummmm :KK60:

tabiki bitanemm az büyüsün hemen yollarız:KK60:

bak sennnnn barbimi teşvik demekEn Büyük KK

ben yeni gelmiştim ama:110::110:

poğaça yemesen ekmek yiyecektin zaten kuzum o yüzden ceza yok dön şu bakliyat salatalarına:kk77:

bu arada sana bir müjdem var :KK59::KK59: çikolata migren ağrısını tetikliyor :KK23::KK23:
Ama ben bunu yillardir biliyorum maalesefuygulamada ssikinti var.uygulayamiyorum.ben bikacgundur olumlama yapmiyorum hemen olumliyim kendimi.ben çikolata sevmiyorum:)

cuma senin bildirimi 4 göz beklicem aslıcam

oyy canım benim bende merakla cumayı bekliyorum, hedefime çok yakınım çok şükürr :KK37::KK39::KK73:

senin menude güzel kuzum ben tavuk yemedim nicedir köy tavuğu bulmak sıkıntı hazırlara elimde dilimde varmıyor zaten bi araştırıyım bu hafta tavuk bende yiyim

evet malesef tavuk yiyemez olduk canım, nerde o eski lezzetli köy tavukları :KK16:

sütcü yokmu orda kuzum. bende bu gün kefir mayası yolladım gamze ve nur a onlarda başlıcak kefire
süt bulmakta zor artık bende bugün bekledim gelmedi sütcü , kefir benimde vardı ama uzun süre kullanmadım mayalanmıyor artık ne yapabilirim kızlar siz nerden aldıınız ?

ozaman bu harika mekik programıı sana hediye ediyorum bak bakalım

teskkür edrm neslim bugün yaptım bu videoyu:KK6: biraz zorlandım tabi hamlık var canım ama iyi geldi yapmaya devam, gitsin bu göbüşler :KK6:
Yarında atlayamam sanırım sbh erken çıkacam oglum sünnet olmuştu kayınvalidede mevlüt okunacak aksamda kaçta gelirsek artık..

Allah kabul etsin bulutum, hayırlı evlat olsun inşalhhEn Büyük TÜRKİYE

75 i gorecem gari kaçar yok yakaladim oniiii. Bu ay sonu 73 gormeme lazimki yilbasina 70 gorebiliyim . Valla ben marttan beri 1 senede anca verecem 20 kilo ancak
Helal neslim kim tutar seni ,durmak yok yola devamm :KK49:En Büyük KK:KK37:

Back
X