Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tamam o zaman, ben bu gazla çıkayım azcık yürüyeyim, 100 kalori 100 kaloridir boş oturmayayım.
Sonra haftaya "gelir gelmez esti gürledi dobiş ama vere vere 20 gram vermiş, pehh" demeyin :KK53:
Sonrada geldiğimde siz offline olun, ben de hepinizin tek tek profilini sapık gibi inceleyip, soy ağacınıza kadar çıkarayım, notlar alayım, kendime gizli rakipler bulayım, kim ne yer, kimin kaynana sorunu var gibisinden araştırmalar yapayım.:KK45:

Neyse işler, güçler, projeler çok, ben kaçtım yavaştan.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.

Kolay gelsin cnm bende kaçıyorum grşrz sonra :KK25:

kraliçem takım sana emanet dayan son 1 saatin kaldı:KK60:

Tamam o zaman, ben bu gazla çıkayım azcık yürüyeyim, 100 kalori 100 kaloridir boş oturmayayım.
Sonra haftaya "gelir gelmez esti gürledi dobiş ama vere vere 20 gram vermiş, pehh" demeyin :KK53:
Sonrada geldiğimde siz offline olun, ben de hepinizin tek tek profilini sapık gibi inceleyip, soy ağacınıza kadar çıkarayım, notlar alayım, kendime gizli rakipler bulayım, kim ne yer, kimin kaynana sorunu var gibisinden araştırmalar yapayım.:KK45:

Neyse işler, güçler, projeler çok, ben kaçtım yavaştan.
Hepimize güzel bir gün diliyorum.
saol cnm sanada ıyı gunler.. haydı bol kalorı yakmalar..

Bu taraf baya kapandı gülümmm :KK51::KK51::KK51:

evet melekleirm cumaya çok az kaldı akşam yemeklerini mümkün olduğunca hafif geçirelim turşular cuma akşamına dek yasakk:KK22::KK22: size güveniyorum bu hafta inş ilk üçteyizEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
İnşallah kaptanım, iki haftadır maratonu bırakmıştım ama bu hafta bende aranızdayım Allahın izniyle. Çok pis gaza geldim:KK70::KK70::KK70:inşallah ödemi de atmış olurum cumaya kadar.

Selamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın :KK45:)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.

Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek. :KK45: (Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel :KK53: )

Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmem :KK45: Şeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu. :KK45: Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.:KK45:

Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
Enerjine bayildim.hoş geldin aramiza inan pişman olmazsin biz super bi taakimiz.ve enerjisi yuksek olanları hic birakmayiz

Selamlar,
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.

Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek. :KK45: (Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel :KK53: )

Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmem :KK45: Şeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu. :KK45: Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye

Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.
Hoş geldin aramıza. Öncelikle başından geçen tatsız olaylar için geçmiş olsun, rabbim sağlık sıhhat versin ve en sağlıklı şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bütün bunlara hayır diyebildiğine göre işin çok kolay. Yolun yarısını katetmişsin bile. Bundan sonrası düzenli bir beslenme programı ve bol bol motivasyon, Gerisi zaten gelecektir Allahın izniyle. Bunun için de en doğru yerdesin.

Bende kendimi tanıtayım. 38 yaşındayım, 13 yıllık evliyim. 4 evladım var (rabbim sana da nasip eder inşallah) Memurum. 93,1 kilo ile başladım, 9 ay oldu ve şu an 65,5 kiloyum. Bu kadar kiloyu vermemde başta kaptanım olmak üzere 80 topiği ve sonrasında 6. takımdaki arkadaşlarımın katkısı büyük. Onların motivasyonuyla umutsuzluğa düşmedim, son zamanlarda biraz düşer gibi olsamda -ki aslında benim sıkılganlığım yüzünden- çabuk toparlandım. Darısı başına diyorum, tekrar hoş geldin arkadaşım :KK24:

Bir kere kaydıraklı havuzdan kayıp mememin birini zayi etmiş, bir kere altıma sokakta kaçırmış, bir kere çay koymadan çay mercimek koymadan mercimek çorbası yapmış, bir kere salıncağa popom sıkışmış çıkaramamıştım hikayelerinden beni tanıyıp hatırlayıp sevinmene şaşırdım :KK45: Demek ki sen de insan sevgisi yoğun, ne diyeyim Allah razı olsun :KK45:

Önce bir totoma yer yapayım, sonra çemkirmelere başlarım :KK45::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Teşekkür ederim.
Kalp durması bebekte oldu , bu yüzden alındı ama neticede sanki bende de durmuş kadar oldu manevi açıdan. Neyse veren Allah, alan Allah. Zamanı geldiğinde, hayırlı, sağlıklı evlatları inşallah her isteyene verir.

Kurallarınızı okudum. Ben şirketlere eğitim veriyorum, bu sebeple bol vaktim var ve çoğunlukla evdeyim. Kimse yazmasa bile ben kendi kendine yazacak kadar yazmayı seviyorum :KK45:O yüzden mesaj sıkıntım ve katılım sıkıntım olmaz.
Diyetim düzenlidir, sporumu da yaparım. Uslu bir kız olup, yarışırım uslu uslu yani :KK45:
Siz de uygun görürseniz, deneme süremi başlatabilirsiniz.
Canım hamilelik zehirlenmesi mi yaşadın?

Selamlar,

Ayy kuzum hoşgeldin aramıza sen ne tatlı bişisin böyle :KK68: çok zor günler yaşamışsın allahtan psikolojik olarak yiyip içmemişsin
Ben de topiğin en küçüğüyüm 16 yaşında lise 3 e giden bir ergen :KK53::KK53: şu sıralar göremezsin buralarda beni okul yüzünden amaa gönlüm hep sizinle şimdiden kolay gelsin kuzucum :KK51:

Back
X