Selamlar,
Sweetdimple'ın daveti ile geldim. (Hani esmiş kafasına gelmiş olmasın

)
32 yaşındayım, 4 yıllık evliyim. İngilizce öğretmeniyim.
2 yıl önce diyet gruplarında 90 kilodan 68e düştüm (boy 1.80), 2 yıldır da bu kiloyu korumaktayım/dım.
Tamamlanamamış bir hamilelik geçirdim. Hem hamilelik öncesinde yaptığım dukan diyetini birden bırakıp hamilelikte her şeyden yemeğe başlamam, hem hamileliğin getirdiği kabızlık, ödem gibi şiş sıkıntılar, hem de kalp atışının durması sonucunda geçirdiğim operasyon sonrası bir süre kıpırdamadan yiyip yatmam neticesinde şu an 77.8 kiloyum. Amacım bir yandan tüm genetik testlerim yapılırken, 68 kiloya tekrar inmek ve zamanı geldiğinde tekrar hamile kalmak, sonra tekrar kilo almak, sonra doğum sonrası buraya gelip, tekrar kilo vermek.

(Çember içindeki hamster gibi evet, dön dolan aynı yere gel

)
Diyet topiklerinde disiplinli bir öğrenciyimdir. Malkoçoğlu lakabımdır. Yılmam, yıkılmam, spordan ölesiye nefret etsem de söylene söylene yaparım ama sporsuz günüm geçmez. Az yerim, protein ağırlıklı beslenirim. Karbonhidratı ve onu yiyenleri sevmem

Şeker kullanmam, tuzu çok nadir kullanırım. Cipstir, çikolatadır kötü alışkanlıklarım yoktur. Ekmek yemem, hamur işi yapmam, fast food yemem. Eee be dobiş o zaman niye buradasın derseniz, işte "sen hamilesin ye" dediler, iteklediler mutfağa gibi bir durum oldu.

Neticede o süreç bittiğine göre, şimdi karatay hoca gibi gözlerimi kısıp "Ekmek mi yiyorsunuzzzz!! Hepiniz öleceksiniz!!" diye çemkirmenin zamanı geldi diye
buraya geldim.
Umarım sağlıklı bir biçimde işi sıkı tutarak en kısa sürede üzerimdeki fazlalığı yardımlarınızla atarım.