Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hmmm belin hala ağrıyormu gülümo_Oo_O

akşamın sonundaki madde hariç gayet güzelmiş ama son şık zılgıtı hakediyor hakikaten:mad::mad::mad:

zeytin konusunda ben de abartıyorum hele yeşil zeytin çerez gibi gidiyor inan:kk77:neyseki serbest:D:D
Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu:(

Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu:KK43:

Kuzum spora ara ver o zaman sadece yürüyüş yeterli videolarını yapma istersen aman herhangi bir sıkıntı varsa belinde daha da artırma :KK19: zaten 900 gr kaldı hedefine :D

Kuzum spora ara ver o zaman sadece yürüyüş yeterli videolarını yapma istersen aman herhangi bir sıkıntı varsa belinde daha da artırma :KK19: zaten 900 gr kaldı hedefine :D
Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim

Hedefe azkaldi ama karnima yönelik videolarla gobegim biraz daha kuculsun istiyorum.ama kendime zararmi veriyorum emin degilimm.beyincerrahina randevu bulamuyorum biran önce bulup emar cekilmem lazim

Tamam ama sağlığın şu an müsait değil gülüm bir an önce mr çektir zaten randevuyu çok geç veriyorlar

Esim yeni geliyor acmis sofra kurayim size iyi sohbetler

Görüşürüz cnmm:KK25::KK25:

Tünaydınlar kızlar,

Kravatlı kıyafetimle kah Osman abi kah Alman mürebbiye gibi çantamda bir zopam eksik gittim görüşmeye :KK53:
Sindi'ciğime bahsettiğim gibi en büyük korkum totomdu. Ben yöneticilik yaparken mülakatlarda gelen bir aday şişmansa ve bana "ben çok başarılıyım, onu yaptım, bunu başardım, şöyle başarılarım oldu" diye konuşursa içimden hep "madem hayatta bu kadar başarılısın, tut boğazını da üstündeki 40 kiloyu ver bir zahmet" derdim :KK17:(hastalık vs ayrı durum tabii)
Bugün de en çok benim için böyle düşünmelerinden korktum. Özgüvenim yerlerdeydi.

Görüşmeye girince iki kişi vardı, birisi "hello" deyince dedim Winston gazan mübarek ola. Tamam benim alanım bu ama önce bir destur alayım, bir selamlaşalım, sor bir çay kahve onca yoldan gelmişim totom 2 beden büzüşüp içeri kaçmış..:KK53:

Ve klasik soru; Winston kimdir? Dedim Sindi Garfield diyor ama aslında Winston koca g.tlünün tekidir içimden :KK53:
Anamın karnından çıkmamdan bugüne kadar geldim. 32 yaşındayım deyince, ikisi de dönüp şok olup, garip sesler çıkardılar. Hiç göstermediğimi söylediler. "Ver evladım gazı veeer" dedim içimden ve o dakikadan sonra büyük toto falan kalmadı, adeta bir Adriana Lima idim. Hem genç hem zayıf hem seksü :KK53: Aynı mesajlarımdaki gibi bol gülücüklü bir görüşme yaptık, çok keyifli ve eğlenceliydi. Bugün yarın görüşmeleri varmış, sonra karar vereceklermiş kimi seçtiklerine. İş başı pazartesi yapılacakmış o yüzden ak toto kara toto yakında ortaya çıkar :KK53:
Bu iş olmasa bile bu görüşme bana özgüven artışı sağladı, havam değişti, iki insan gördüm :cool:

Bir şeyler daha yazacaktım ama yalanmış, unuttum valla :KK53:
Gizemcin hayırlısı olsun inşalh olur işin , burdaki gibi tatlı tatlı konuştuysan kesin olur bu iş :KK5::KK39:

merhaba canım takıma yeni geldin galiba hoşgeldin:KK66::KK66:
:KK54:merhaba canım hoş buldum , sende hoş geldin azmin daim olsun :KK19:
Uste para alicam muteahhit eski patronum ya takas yaptik. Merkezde ki evi degistircem kisin orda kalacam burasi yaLik olacak yeter bana 3+1 yazlik icin nedeni bu tatlim
oyy neslim Allah kolaylık versin zordur taşınmak bazı arkadaşlar:KK39::KK37:(winstonlight) kolay desede bilirm zahmetli iştir :KK19:

Saz kursuna ya da yan flüt kursuna gitmeyi çok istedim bir türlü nasip olmadı neslim:KK51: yan flüte de bayılırım:D

bende gitar kursuna gitmeyi çok istemiştim :KK75:ama kısmet olmadı, çocuklarım ögrensin dedim kızıma gitar aldım ama yüzüne bakmıyor hevesi yok :KK30:

Maleseff spor yapiyirum ama bide bana sor bu ara kudurdu hic gecmiyo bu aksam voltarende surdurdum agrim geçer diye.bi r emar şart oldu niye bu kadar agriyo fitiklarmi artti noldu:KK43:

eylülüm geçmiş olsun canım , bence spora ara vermelisin en güzel spor yürüyüş :KK55:hem omurgana zarar vermemiş olursun :KK39:

Gizemcin hayırlısı olsun inşalh olur işin , burdaki gibi tatlı tatlı konuştuysan kesin olur bu iş :KK5::KK39:
:KK54:merhaba canım hoş buldum , sende hoş geldin azmin daim olsun :KK19:

oyy neslim Allah kolaylık versin zordur taşınmak bazı arkadaşlar:KK39::KK37:(winstonlight) kolay desede bilirm zahmetli iştir :KK19:

bende gitar kursuna gitmeyi çok istemiştim :KK75:ama kısmet olmadı, çocuklarım ögrensin dedim kızıma gitar aldım ama yüzüne bakmıyor hevesi yok :KK30:

eylülüm geçmiş olsun canım , bence spora ara vermelisin en güzel spor yürüyüş :KK55:hem omurgana zarar vermemiş olursun :KK39:

Büyüyünce özenir belki şimdi yaşı küçük ondan istemiyor olabilir Aslıcım

KURUYEMIS EKLERSEN YEMEKLERINE ACIKMAZSIN EKMEK IHTIYACIDA DUYMAZSIN... OZELLIKLE CEVIZ ACAIP TOK TUTUYOR.. BIRDE MERAK ETTIM CNM SEN ZAYIFLAMAYA KARAR VERMEDEN ONCE KAC DILIM YIYORDUN?

:kk77:Cnm bende kahvaltı alışkanlığı yoktur,Öğlen 1 ve sonrası yerdim 4-5 dilim ekmek aksam ise iki katı bile olurdu( yarım ekmek rahat yerdim) hamileyken kahvaltıya alışmıştım,doğumdan sonra yarım yamalak yine devam ettim ama düZenli yaptıgım en azından saat 9:30 dan önce kahvaltı yapmam buraya gelmemle başladı...onuda Yemicem ama bi anda yapamıyorum,cevizi hamileyken bile 1 tane anca yerdim bi günde bana cok Yağlı gelir Fındık falanda ama yemeye başladım bakalım tartıda belli olacakmı :)
Ayrıca bugun sbh dayanamadım tartıya çıktım Yüzüm Güldü inş cumaya dahada veririm :KK45:

Büyüyünce özenir belki şimdi yaşı küçük ondan istemiyor olabilir Aslıcım
inşalhh canım çok isterim uğraştıkları sevdikleri hobileri olsun , benim kızım 8 yaşında boylu ve fizikli babasına çekmiş bana çekse tontiş bişey olurdu :KK8:voleybol seviyor bakalım bir kurs ayarlayabilirsem belki voleybolcu bir kızım olur :KK6:En Büyük TÜRKİYE

:kk77:Cnm bende kahvaltı alışkanlığı yoktur,Öğlen 1 ve sonrası yerdim 4-5 dilim ekmek aksam ise iki katı bile olurdu( yarım ekmek rahat yerdim) hamileyken kahvaltıya alışmıştım,doğumdan sonra yarım yamalak yine devam ettim ama düZenli yaptıgım en azından saat 9:30 dan önce kahvaltı yapmam buraya gelmemle başladı...onuda Yemicem ama bi anda yapamıyorum,cevizi hamileyken bile 1 tane anca yerdim bi günde bana cok Yağlı gelir Fındık falanda ama yemeye başladım bakalım tartıda belli olacakmı :)
Ayrıca bugun sbh dayanamadım tartıya çıktım Yüzüm Güldü inş cumaya dahada veririm :KK45:

Zamanla olacak Fatoşcum merak etme sen oooo tartı yüzüne gülmüş:D:D:D

Ama cuma sabahı harici tartılmak yasak :KK20::KK20: son olsun:KK19:

inşalhh canım çok isterim uğraştıkları sevdikleri hobileri olsun , benim kızım 8 yaşında boylu ve fizikli babasına çekmiş bana çekse tontiş bişey olurdu :KK8:voleybol seviyor bakalım bir kurs ayarlayabilirsem belki voleybolcu bir kızım olur :KK6:En Büyük TÜRKİYE

İnşallah spora yönlendirirsin Aslıcım hem disiplinli olur hem sağlıklı sen de tontişliğe veda edeceksin kuzum deme öyle:KK19:

menümüde yazayım :kk77:
sabah 08:00 :2 bardak su , peynir ,zeytin ,bol maydanoz ve dereotu ,1 dilim ekmek ve şekersiz çay

öğlen: 1 kase tarçınlı yogurt , 1 muz, 1 mandalina ,maydanoz

akşam : 1 kase çorba ,bol salata , fırın köfte 1 bardak ayran

1 avuç fındık
3.lt. su, 50 dak yürüyüş :KK49::KK55: 1 fincan yeşil çay :KK50:

Bugünkü menüm
Sbh bol yesıllık ve biberli Omlet bolca peynir zeytin 1 dilim cıss
Ara yoğurt
Öğlen tulum peyniri bi dilim cıss Aşeriyo gibi cnm istedi peyniri
Aksam mantar sote yoğurt salata
Gün icinde 3 yesil cay 2 Türk kahvesi 2 soda
Leslie, 150 mekik,15 dk leallezi:KK6::-)

Bugünkü menümü de yazayım bu arada,
Sabah 1rafadan yumurta ile kk kahvaltısı
Bir fincan sade türk kahvesi, bir mini brownie :oops::oops: arkadaşım kahve içmeye gelmişti ona ikram ettim ben de götürüverdim yanında...
Akşam 1 tabak kısır
bir bardak süt
Su 2.5 lt
Spor birazdan squat mquat yapıcam.. :KK49:

Kızlar tahlillerimin bazıları çıkmış b12 ve d vitamini değerlerim yükselmiş şükür :)

Bunlar için hangi bölüme başvurup hangi doktora görünüp ya da görünmeden ne diyerek tahlil istiyorsunuz?
Ben cildiyeye gitmişken saçlarıma bakıp demirdir b12dir şudur budur bakarlar diyorum ama velev ki bakmadılar tüm vitamin rezervlerinin kontrolü için nereye başvurmam gerekir? Bir de bir hastalık durumu yoksa gene de her isteyeninkine bakarlar mı?
Teşekkürler :KK45:

Back
X