Tünaydınlar kızlar,
Kravatlı kıyafetimle kah Osman abi kah Alman mürebbiye gibi çantamda bir zopam eksik gittim görüşmeye

Sindi'ciğime bahsettiğim gibi en büyük korkum totomdu. Ben yöneticilik yaparken mülakatlarda gelen bir aday şişmansa ve bana "ben çok başarılıyım, onu yaptım, bunu başardım, şöyle başarılarım oldu" diye konuşursa içimden hep "madem hayatta bu kadar başarılısın, tut boğazını da üstündeki 40 kiloyu ver bir zahmet" derdim

(hastalık vs ayrı durum tabii)
Bugün de en çok benim için böyle düşünmelerinden korktum. Özgüvenim yerlerdeydi.
Görüşmeye girince iki kişi vardı, birisi "hello" deyince dedim Winston gazan mübarek ola. Tamam benim alanım bu ama önce bir destur alayım, bir selamlaşalım, sor bir çay kahve onca yoldan gelmişim totom 2 beden büzüşüp içeri kaçmış..
Ve klasik soru; Winston kimdir? Dedim Sindi Garfield diyor ama aslında Winston koca g.tlünün tekidir içimden

Anamın karnından çıkmamdan bugüne kadar geldim. 32 yaşındayım deyince, ikisi de dönüp şok olup, garip sesler çıkardılar. Hiç göstermediğimi söylediler. "Ver evladım gazı veeer" dedim içimden ve o dakikadan sonra büyük toto falan kalmadı, adeta bir Adriana Lima idim. Hem genç hem zayıf hem seksü

Aynı mesajlarımdaki gibi bol gülücüklü bir görüşme yaptık, çok keyifli ve eğlenceliydi. Bugün yarın görüşmeleri varmış, sonra karar vereceklermiş kimi seçtiklerine. İş başı pazartesi yapılacakmış o yüzden ak toto kara toto yakında ortaya çıkar

Bu iş olmasa bile bu görüşme bana özgüven artışı sağladı, havam değişti, iki insan gördüm
Bir şeyler daha yazacaktım ama yalanmış, unuttum valla