Kızlar kızlar gelem mi?

Kızlarrrr beni seçmişleeer pikaçu gibi beni seçmişlerrrr üniversiteye

Ayy doğumgünümde çok güzel bir hediye oldu valla. Burada kısa sürede tanışıp kaynaştık ama o kadar içten ve sıcaksınız ki mesajlarınızla, güzel dilek ve dualarınızla sizi çoook sevdim.
Bugün çok güzel bu haberi aldım ve yüzüm güldü ya, Allah da sizin yüzünüzü güldürsün, darda bırakmasın, yuvanıza huzur, para, sevgi ağız tadı versin inşallah.
Ay ben çok mutluyum ki..
Ne ay'ladım he.. neyse ne diyecektim ki?
Hah başkanım, aliexpressi sormuşsun . Ben oradan 50 sipariş falan verdim. Evin renkli musluk kafaları, bardak altlıkları, ayak derisi soyan çoraplı ayak bakım maskeleri, küpe asma aparatı, duvar stickerı, bb krem, küperler, yüzükler, cüzdan, renkli renkli kulaklıklar vs vs...
Çok satış yapmış ve çok olumlu oy almış satıcılardan siparişi veriyorum. Gelişi 15-20 günü buluyor. Zaten eline geçmezse paran hemen iade yani güvenilir. Benim bir tek bb kremim geldi ama kozmetik yasak olduğunda gümrükte kaldı. Krem 10 dolardı, gümrük atıyorum cezasıyla birlikte 100 dolar ödersen alabilirsin dedi, ben de gidip 70 liraya Türkiye'de satılan aynı markayı almıştım

Anlatırım sonra.
Bir düzine evrak toplamam lazım. Aile hekimine gidiyorum şimdi. Sağlık raporu ve kan grubu raporunu ondan almayı deneyeceğim, araya şu b,c,d,k, b12 ve bilimum diğer vitamin değerleri şeysini de kakalamaya çalışayım bakalım.
Tekrar teşekkürler kızlar, iyi ki varsınız.
Kaçtım ben.