Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bir de insülin direnci he mi? Bunu hiç hesaba katmamıştım. acaba benim kilo veremeyişimde ayy bir de ister miyim bu rol alsın? O zaman iyice vah bana vahlar bana. Neyse en azından sen yenmişsin, bu bile umut verdi.
Bence sende insulin direnci yoktur canim tatli sevmiyorsun fazla tatil şeylerde canin pek istemiyor.karatayla ilgili soruna da azcik cevap vereyim
Her zaman dile getiriyorum ben karatayci değilim maalesefkitap aldim okudum destekliyorum bi cçoğunu uyguluyorum ama tam uymadigim için karatayci değilim diyorum keşke uysam:(ama suda var ben karatayi kilo vermek için düşünmüyorum saglikli yasam tarzi bana gore en saglikli olan iki ogün yemek ama alisana kadar 2.5 3 ogün yiyebiliyosun.yada benim gibi aliskanliktan 3 ogün yiyenler var:(ogün aralari ne kadar uzun olursa depo yağlar o kadar çok erişmiş.yemeğin üstünden 4 saat geçtikten sonra leptin depo yaglari yakmaya baslarmis ne kadar uzun zaman geçerse o kadar yağ yakimi demek.ogün aralarında su şekersiz cay bitki cayi ayran serbest leptini bozmuyo.çiğneme leptini bozuyo sakiz dahil

[Bütün o ="winstonlight, post: 37997015, member: 45202"]Okudum gecen gün, her sorunun cozumu Karatay'a çıkıyor.
Onca rahatsızlık belirtisi falan varken maşallah hepsi sıfırlanmış.
Ben Karatay'a mık mık ederken zorla insülinim, troidim çıkacak ya da çıkmış bile ve ben koşa koşa bir umut Karatay'a geçeceğim sanki :KK45:

Of karatay ile uğraşmak fikri bile kasıyor, sizler çok beceriklisiniz. Yok evde peynirini yapan, kefirini mayalayan, yoğurdunu yapan... Bunları bir gözüm yese hemen başlayacağım da işte söylenip duruyorum.[/QUOTE]

Butun saydiklarini karatayci olmak için değil saglikli yasamak için yap kuzum zor değil insana keyif bile veriyo.bak rahmetli dedem 93 yasinda oldu neden saglikli yeyip içti bide kendini mutlu eden şeyler izledi yada yapti:KK53::KK53:

[Bütün o ="winstonlight, post: 37997015, member: 45202"]Okudum gecen gün, her sorunun cozumu Karatay'a çıkıyor.
Ben Karatay'a mık mık ederken zorla insülinim, troidim çıkacak ya da çıkmış bile ve ben koşa koşa bir umut Karatay'a geçeceğim sanki :KK45:

Of karatay ile uğraşmak fikri bile kasıyor, sizler çok beceriklisiniz. Yok evde peynirini yapan, kefirini mayalayan, yoğurdunu yapan... Bunları bir gözüm yese hemen başlayacağım da işte söylenip duruyorum.

Butun saydiklarini karatayci olmak için değil saglikli yasamak için yap kuzum zor değil insana keyif bile veriyo.bak rahmetli dedem 93 yasinda oldu neden saglikli yeyip içti bide kendini mutlu eden şeyler izledi yada yapti:KK53::KK53:[/QUOTE]
Ay gülsümmm az fena değilsin sen de ahahaha nerden aklına geldi yine :KK48: komik kızsın yahu :KK60:

Ben de menümü yazayım
Sabah yine bir rafadan yumurta ile kk kahvaltısı. Kaptanım rafadan tok tutmaz kayısı ye yazmışın ama ben bugün khvaltıdan sonra gördüm onu :KK51: neyse artık yarın kayısı yerim ;)
Ara tarçın,zerdeçal,zencefilli yoğurt
Akşam zeyinyağlı limonlu brokoli salatası, bir kase tarhana çorbası
Su 2.5 lt spor yine ortaya karışık squat mquat :KK49: yarın üşenmeyeyim de bir leslie yapayım artık soğukta niyeyse üşeniyorum ya :KK64:

Okudum gecen gün, her sorunun cozumu Karatay'a çıkıyor.

Of karatay ile uğraşmak fikri bile kasıyor, sizler çok beceriklisiniz. Yok evde peynirini yapan, kefirini mayalayan, yoğurdunu yapan... Bunları bir gözüm yese hemen başlayacağım da işte söylenip duruyorum.
Sen iyi bir karatayci olacaksin kilonu bereceksin bir bebegin olacak onun sagligi icin yapamayacagin bisi olmayacak ki o bebek hic hasta olmadan buyuyecek. Saglikli Iyi bir gelecek icin karatay taş devri diyeti vazgecilmezin olacak sana zor gelsed ilerde uzulecegin herseyden uzak bi hayatin olacak. Totonu kaldir usenevek bisi yok gizo inan cok kolay. Evli.mutlu.evkadini.iskadini.anne vs.... olarak bana zor gelmeyor usenme
Bunu tam bilmediğimden soruyorum. hani hoca ilk zamanlar günde iki kez yiyin arada leptin çalışsın diyordu ya (ya da ben sanki uyduruyorum) ara ara Karatay yapanlarda 3 öğün görüyorum ya da arada içilen kahveler, ayranlar vs vs..Bunları yapan ile sadece iki öğün yiyen arasında kilo verme hızı değişiyor mu? 2 öğün ya da 3 öğün tercihe mi bağlı yoksa acıkmaya mı bağlı yoksa mesela sen taşınma sürecindesin çok efor harcıyorsun diye mi bugün 3 öğün yaptın? Çok bi' kaynana gibi inşallah sormamışımdır.
ben bazen 2 bazen 2.5 bazen 3 yapiyom keyfi aslinda. Sekersiz olmak kaydiyla t.kahvesi yogurt kefir leptini bozmuyor

seninle dogdum ben seninle dogdum ben ,
Döndü dolaştı konu senin rahmetli dedene bu akşam da geldi ya ay gül gül çatladım, Allah da seni güldürsün :KK53:
Bu arada tekrar dedene de Allah rahmet eylesin, yattığı yerden yüzlerimizi gülümsetiyor rahmetli.

Ben Karatay'ı 2 senedir falan araştırıyorum, kitabını falan okumuştum kuzum ama hani bilene danışamadım. Bir iki grup vardı burada, oraya kendince Karatay'a başlayanlar vardı, ramazan diye farklı şeyler ekleyenler vardı, yanlış uygulayan ama karataycı olduğunu zannedenler vardı pek danışıp soramadım. o yüzden menü gördüm mü bakıyorum hep inceleyip. öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın. mesela hoca akşam yemeğinde tabağınızda kırmızı sebze olsun soğan için bir şey diyordu unuttum o gruptan biri olsun pro olsun şu olsun derdi ama misal Karatay yapan kişi mercimek yemeği ve ayran dediğinde merak ediyorum kırmızı sebzesi nerde, bilmemnesi nerde. O yüzden de kaynana gibi soruyorum kızlar.

Ben de sağlık için 2 öğün yiyorum, böyle de devam etsin istiyorum. Arada ayran makul. Kefiri hiç içmedim hayatımda onu bilemem.

Bilgi için teşekkürler :KK52:

Sen iyi bir karatayci olacaksin kilonu bereceksin bir bebegin olacak onun sagligi icin yapamayacagin bisi olmayacak ki o bebek hic hasta olmadan buyuyecek. Saglikli Iyi bir gelecek icin karatay taş devri diyeti vazgecilmezin olacak sana zor gelsed ilerde uzulecegin herseyden uzak bi hayatin olacak. Totonu kaldir usenevek bisi yok gizo inan cok kolay. Evli.mutlu.evkadini.iskadini.anne vs.... olarak bana zor gelmeyor usenme

ben bazen 2 bazen 2.5 bazen 3 yapiyom keyfi aslinda. Sekersiz olmak kaydiyla t.kahvesi yogurt kefir leptini bozmuyor
Nesli sen de millet vekili havası var kuzucum.
Veriyorsun gazı, çok da etkiliyorsun.
Koş köprüye doğru desen, koşasım var şu anda. Bence siyaseti düşün.

Ay siyaset demişken, bugün sevimsiz muhtara gittim. Seçim zamanı eşim dedi ki " sakın x hanıma oy verme, ben o muhtarı hiç sevmiyorum :KK45: " iyi dedim, paravana bir geçtim ki muhtardan tek aday var o da x hanım :KK53: Kadın kendine oy atsa tek oyla kazanacak :KK53: eşim akıllı boş oy atmış. dedim o oya "sibel Can da yazsaydın gene o muhtar seçilecekti" :KK53:
"Olsun ben seçmedim" dedi. :KK53:

Bugün ilk ke gördüm tam bir sevimsizlik abidesi. Bir de bizim eski muhtarda ne kaç para yazardı duvarda, böyle makbuzsal bir şeyler vardı. Burda sıfır uyarı. 2 ikametgah aldım elimde 10 lira, hani üstünü de alırım diye bekliyorum. 16 lira deyince "neeeey" dedim. :KK53: şaka gibi ya...

Özetle muhtar olma ama siyaseti düşün bence :cool:

seninle dogdum ben seninle dogdum ben ,
Döndü dolaştı konu senin rahmetli dedene bu akşam da geldi ya ay gül gül çatladım, Allah da seni güldürsün :KK53:
Bu arada tekrar dedene de Allah rahmet eylesin, yattığı yerden yüzlerimizi gülümsetiyor rahmetli.

Ben Karatay'ı 2 senedir falan araştırıyorum, kitabını falan okumuştum kuzum ama hani bilene danışamadım. Bir iki grup vardı burada, oraya kendince Karatay'a başlayanlar vardı, ramazan diye farklı şeyler ekleyenler vardı, yanlış uygulayan ama karataycı olduğunu zannedenler vardı pek danışıp soramadım. o yüzden menü gördüm mü bakıyorum hep inceleyip. öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın. mesela hoca akşam yemeğinde tabağınızda kırmızı sebze olsun soğan için bir şey diyordu unuttum o gruptan biri olsun pro olsun şu olsun derdi ama misal Karatay yapan kişi mercimek yemeği ve ayran dediğinde merak ediyorum kırmızı sebzesi nerde, bilmemnesi nerde. O yüzden de kaynana gibi soruyorum kızlar.

Ben de sağlık için 2 öğün yiyorum, böyle de devam etsin istiyorum. Arada ayran makul. Kefiri hiç içmedim hayatımda onu bilemem.

Bilgi için teşekkürler :KK52:
Sorma gizem, beni de güldürdü akşam akşam gülsüm sağolsun :KK48::KK48:
Canım ben de karatay yapıyorum ama ben uygularken illa şu da olsun akşam yemeğimde bu da olsun modunda değilim. Karatayım faydalı olarak nitelediği şeylerden canım hangisini istiyorsa onu yiyorum miktar da bulgur hariç kısıtlamıyor zaten ama sonuçta kilo vermek istediğim için abartmıyorum da yerken.. Yalnız kahvaltının güçlü olması açısından olmazsa olmazlar var. Gün içinde acıkmadan bir 5 saat geçirebilmek adına. Mesela kuruyemiş, peynir, zeytin, yumurta bunlar tüketilmeli denilen yiyecekler.

@Charles isteyen kuzum;

Zerdeçal, tarçın ve diğer sevimsiz neydi unuttum ben onu 2 gün kür olarak yapmıştım.
Ayaklı ızdıraptı o ya, ben ben olalı böyle eziyet görmemiştim :KK53:
Hala çekmecemde o üçü durur ama ben onları görmezden gelirim :cool:
Zencefil olmasin. Ben bunlari sabah direk kefirle tadina bakmadan agzimda yuvarlayip yutuyom yoksa yiyemem :))))

@Charles isteyen kuzum;

Zerdeçal, tarçın ve diğer sevimsiz neydi unuttum ben onu 2 gün kür olarak yapmıştım.
Ayaklı ızdıraptı o ya, ben ben olalı böyle eziyet görmemiştim :KK53:
Hala çekmecemde o üçü durur ama ben onları görmezden gelirim :cool:
Diğeri zencefil tatlım. Neden işkence geldi ki sana acaba ben zerdeçal ve zencefili her gün tüketirdim zaten yemeklere bile zerdeçal atıyordum eşim yetti gari bu yemekler neden hep sarı renk oluyor diye isyan ediyordu. :KK48::KK48:

Alla allaaa bunları seven bir manyak ben miyim yahu :KK64:
tarçını severim ama sütlü tatlıda. Diğer sarı olanlardan bir tanesini ben de bir ara hep tavuk yemeklerine attım yenen bir şeydi ama diğer beyazımsı olan Allahım ızdıraptı. Ben ki çiğ kerevizi kemirip ohh ne güzel koktu diyen insanım, taşı ver yumuşatıp yerim, o baharatı yerken kıvranıyordum. Ben bir yemek kaşığı yoğurda bunların hepsinden koyuyor yiyordum. Belki karışıyor diye motasyona uğruyordu bilemem :KK45:

Nesli sen de millet vekili havası var kuzucum.
Veriyorsun gazı, çok da etkiliyorsun.
Koş köprüye doğru desen, koşasım var şu anda. Bence siyaseti düşün.

Ay siyaset demişken, bugün sevimsiz muhtara gittim. Seçim zamanı eşim dedi ki " sakın x hanıma oy verme, ben o muhtarı hiç sevmiyorum :KK45: " iyi dedim, paravana bir geçtim ki muhtardan tek aday var o da x hanım :KK53: Kadın kendine oy atsa tek oyla kazanacak :KK53: eşim akıllı boş oy atmış. dedim o oya "sibel Can da yazsaydın gene o muhtar seçilecekti" :KK53:
"Olsun ben seçmedim" dedi. :KK53:

Bugün ilk ke gördüm tam bir sevimsizlik abidesi. Bir de bizim eski muhtarda ne kaç para yazardı duvarda, böyle makbuzsal bir şeyler vardı. Burda sıfır uyarı. 2 ikametgah aldım elimde 10 lira, hani üstünü de alırım diye bekliyorum. 16 lira deyince "neeeey" dedim. :KK53: şaka gibi ya...

Özetle muhtar olma ama siyaseti düşün bence :cool:
Muhtariniz sizi kazikliyor.(bir dost)
Bizim muhtarda evrak Basi 5 lira aliyorr

Muhtariniz sizi kazikliyor.(bir dost)
Bizim muhtarda evrak Basi 5 lira aliyorr

Günahını almayayım kadının ama valla ben de öyle düşündüm.
İki tık tık iki yazıcıdan kağıt çıkar 16 lira...Allahtan sürekli nerede oturuyorsun belge getir diyen, soran eden olmuyor yoksa muhtara sırf çalışırmışız :KK53: Allahtan güzel haber aldım diye ağzım kulaklarımdaydı yoksa onu 16 liralık rencide ederdim. :KK45:

tarçını severim ama sütlü tatlıda. Diğer sarı olanlardan bir tanesini ben de bir ara hep tavuk yemeklerine attım yenen bir şeydi ama diğer beyazımsı olan Allahım ızdıraptı. Ben ki çiğ kerevizi kemirip ohh ne güzel koktu diyen insanım, taşı ver yumuşatıp yerim, o baharatı yerken kıvranıyordum. Ben bir yemek kaşığı yoğurda bunların hepsinden koyuyor yiyordum. Belki karışıyor diye motasyona uğruyordu bilemem :KK45:
bir yemek kaşığı yoğurda mı koyuyordun? bir kase yoğurtla yiyorum ben bunları iyice karışınca zencefilin baskın tadı azalıyor sanki ızdırap çekmiyorum yani yerken :)

Back
X