- 27 Kasım 2011
- 6.506
- 5.704
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru gibi duruyo ama bende anlamıyom bu işleren pek gülüm. listeye giriyon bu hafta hadi gözün aydın. haaa ama benim gibi kaçma gün sayarsın sonra dönmek içinGü-nay-dın-laaaaar
Allahını seven üzerime az matematik atsın
Benim zamanımda bunları hep başkan yapardıİlk kez ben hesapladım, bir kontrol ederseniz çok sevinirim.
İlk kilo 77.8
Şimdi 76.8
Fark 1 kilo*100=100
100/77.8=1.285 yuvarladım %1.29
Geleli bir haftayı geçti diye 2ye böldüm
%1.29 /2= %0.64
Bu şekilde listeye atıyorum kendimi sorun inşallah doğrudur.
Öptüm hepinizi.
Bel agrilarim şiddetlendi diye spora ar verdim 300 grda olsa gitti çok şükür.sporu çok yapinca güzel kilo veriyorum olsun bunadasukurrmaşallah eylülüm vermeye devam ediyon
winstonlighgitmiş t: 38019907 .!.:Gü-nay-dın-laaaaar
Allahını seven üzerime az matematik atsın
Benim zamanımda bunları hep başkan yapardıİlk kez ben hesapladım, bir kontrol ederseniz çok sevinirim.
İlk kilo 77.8
Şimdi 76.8
Fark 1 kilo*100=100
100/77.8=1.285 yuvarladım %1.29
Geleli bir haftayı geçti diye 2ye böldüm
%1.29 /2= %0.64
Bu şekilde listeye atıyorum kendimi sorun inşallah doğrudur.
Öptüm hepinizi.
Eniste fena hirslanmis sana sen atak yap caktirmadan spora asil geç onu:)dün eşime yolda gelirken bak bundan sonra ağzıma karbonhidrat girmeyecek istesemde engelle beni dedim. iyide sende lahanaya sardın artık proteinde yapmıyon demezmi. ulen o bir haftalık bişeydi bıraktım artık dedim. haaa tamam o
zaman bundan sonra bende ağzıma karbonhidrat sürmüyom dedi. resmen benimle yarışıyo ya. bu gidişle ben hedefime varmadan o fit bir koca olacak üstüne bir de saç ektirir sonra benide boşar ohhhh sefası olsunbenle kilo alıyo benle veriyo ya
bu hafta sınav var. şimdi pc yada tel başında değilde kitap başında olmam lazınm aslındaEniste fena hirslanmis sana sen atak yap caktirmadan spora asil geç onu:)
sabah sabah güldürdün kız beni bu moral bozukluğunaaaaa menülerimi yazacaktım unuttum
önceki günkü menüm
sabah: 10 kadar zeytin, yarım yumurta, az tereyağ, bir çatal peynir(dila sayesinde yiyemedim)
akşam: adana, salata, turşu
dünkü menüm
sabah: 1 açma
öğleden sonra: 2 lahmacun, yarım bardak ayran, salata
alşam: 1 kaşık yoğurt
spor yok malesef. squat başladım sözde yeniden başlayacam ama söz.
Ayy canım benim hemen de sucu kendine almışsın bence öyküyle güzel bi konuşan yapıp halledebiilirsin konuyu Kıyamam o kdar ağlamışsın inşallah çözülecek bak öğretmen bile farkında öykünün başarılı oldugundan zamanla çözülecek yüzünü güldürecek öykü inanıyorumgünaydın kızlar
sabahki can sıkıcı olayı anlatayım meraklandınız
öykünün ing. öğretmeniyle arasında bi olay geçmiş o günden beri öğretmen tavır alıyomuş banada yeni söledi sıpa. sene başından beri yer yer tüm öğretmenleri görüp tanışsamda ing.öğretmeni başka okuldan sadece per. cuma geldiği için bi karşılaşıp tanışamamıştık. artık farz oldu dedim sabah bekledim gelince hemen yanına gittim ben öykünün annesi der demez hahahhh bende sizi bekledim neden bunca zaman gelmediniz dedi bende sürekli geldim sizin saatlerinize uymadı tanışamadık dedim.neyse dedim öykü ağladı böle böle dedi siz ne diyorsunuz bu duruma. dedi öykü dikkati dağınık derse adapte olmayan bir çocuk oysa ilk izlenimimde düzenli bakımlı ilgili bir çocuk olduğunu farkedip sevinmiştim ama derste sürekli konuşması dinlememesi beni çok üzüyor sorun tamamen benim ondan beklentimi karşılamaması oysa biliyorum ki diğer öğretmenlerlede paylaştım başarılı bi çocuk bu yüzden tavır aldım kendini düzeltsin diye dedi uzun uzun anlattı. ben başladım ağlamaya öğr.üzüldü tabi lütfen üzülmeyin ben üzülün diye sölemedim öyküye çeki düzen verelim dedi. ilkez bu kadar fena şeyler duymak üzdü beni. dedim ondan ağlamıyorum çalışıyorum çocuklarlada fazla ilgilenemiyorum öykünün dersleri nedir haberim yok zamanım yok kendime kızdım ona uzuldüm dedim sorun bizden kaynaklı ama ben kızımla konuşucam eminim siz bundan sonra farkı göreceksiniz dedim. zaten şüphem yok dedi biraz konuşmak lazım onuda siz yapmalısınız dedi anlaştık ayrıldık. ofise gelene kadar ağladım şimdi daha iyiyim. öğle arasında öyküyü yemeğe çıkarıp iki nutuk atmalıyım karar verdim. evde olmaz çünki. durum bu işte
anam çok yazmışım
bende anlamadım zaten ilk kez bu kadar fazla bişi duydum konuşuyo diye hep şikayet gelirdi atlatmıştık ama demek inğ. öğretmeni yeni ya onda yapmış aynını sıpa.çözecez tabiAyy canım benim hemen de sucu kendine almışsın bence öyküyle güzel bi konuşan yapıp halledebiilirsin konuyu Kıyamam o kdar ağlamışsın inşallah çözülecek bak öğretmen bile farkında öykünün başarılı oldugundan zamanla çözülecek yüzünü güldürecek öykü inanıyorum
öykü sevmese bana anne öğretmene bi hata yaptım o günden beri bana tavırlı beni artık sevmiyo diye ağlamazdı. öykü 80 altı not alsa ağlayan kendini paralayan bi çocuk ki ben onu hiç sıkmam o kendini sıkar azap çeker. hatasını biliyor zaten bu günde konuşursam sorun kalmaz umarım. çünki seçmeli derse giren inğ öğretmeni mütiş şeyler söyledi bana o yuzden garipsedim.neslim zaman zaman cocuklarin herseyine yetisemiyoruz. bu durumda kendini suclu hissetmene gerek yo. ayrica diger dersleriyle ilgili ing sorunluysa belkide cocuk sevmiyodur ing belkide ogretmen vasattir. kendimden biliyorum neferet ettigim dinlemek istemedigim derslerde konusurdum dersten kacardi.. kendini cocugun yerine koy nutuk cekerken nasihat yollu yapma derim ben.