Çok şükür bugün meyve günüm ve tatilin ödemi gitti bile

Şimdi Pazartesi sabahı itibarende sağlıklı beslenip sporuma asılarak çok daha güzel kilo veremeye başlarım nasipse ( kuzen Pazartesi sabahı dönecekmiş Bursaya o gidince daha rahat sporumu yaparım

Salonun ortasında hoplayıp zıplayan yengesini görünce

böyle olmasın hem sonrasında anında kendimi duşa atarım rahat rahat

)
Ölçülerimide alacağım bakalım 1 ayda fark ne kadar olacak
Maalesef bende sabah nette gördüm

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış dememişler boşuna

Neyseki 15 gün çabuk geçer bakalım ondan sonra ne yapmaya çalışacaklar

Benim küçük kuzuda gittiğim Jinekoloğum sağ olsun hiç o kafadakiler gibi değil

aksine son gittiğimde karatayımsı besleniyorum dediğimde süper sen o zaman işi çözmüşsün sonuçta sağlıklı beslenme demişti ki daha ilk haftaydı ve 3 kg yeni vermiştim

Sanırım beni şimdi görse şaşırır
Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin ve bir daha göstermesin ...Aminnnn
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın...aminnnnnnnnn
Dualarımız kuzuyla
Sorma canım yaaa

Gitmiyeceğiz gitmeyeceğiz derken hadi gidelim dedik bu seferde giderken sabaha karşı yola çıktık diye eşime ses etmedim eee alt tarafı bir hafta oluncada niyetlenemedim tekrar

Ama eşimin halası bu kez sıcaktan tansiyonum yükseldi başım ağrıyor diyip duran eşimi görünce bana dönüp; '' Seneye bu kılçığı getirme, kap çocukları kendin gel hem 1 hafta tatilmi olurmuş gelmişken 20 gün kalırsınız seneye '' dedi

Eğer yazın büyük görümcemin yanına İskoçyaya gitmezsek ( ki bence zor gideriz sonuçta uçak paraları dünya para ve görümcemde biz karşılarız demediği sürece biraz zor öder eşim onu

) Allah nasip kısmet ederse yine oraya giderim hatta eşimin kuzeninide kapıp Balıkesire bile gelebilirim belki

Şu anda hatunun sevgilisi var orada ciddi düşündükleri

eğer Allah korusun birşey olmazda ayrılmazlarsa seve seve gelir benle

Olmadı Edremitte buluşuruz senle nasipse