• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ASy allah korusun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın prensesimm.Heh şöyle kış olsa 2 gün gezersin maşalı ama yarım gün için uğraştığına değmez kuzum.

Selvoşum yağ yemezsek yağ yakamayız ki.Kabızlık zaten en büyük yağsızlık sorunu.Bağırsaklar çok önemli bitanem düzgün çalışmadı mı tüm sistem eror veriyor.Bu haftaki sonuca balkarsak metabolic balans sana yaramadı az ve yağsız yediğin için kıtlık moduna geçtin tatlım bir hafta daha dene istersen sonra bırakırsın ki başladığından bu yana harika gidiyordun.Spor yapmasan tamam diyeceğim ama sporun da mükemmel :KK19:

Geç oldu ama çok geçmiş olsun meleğim:KK19:

Bir de hasta olmasaydın keşke kuzum:KK19:

Sen başladıysan tamamdır gerisi gelir kraliçem:KK15:

Gelirsin tabiki barbim alişimiz büyüdü nasılsa artık :KK19:

Çok şükür ultrasonda birşey çıkmadı sadece sağ böbrekte byüme varmış ama momografi de ne çıkacak bilmiyoruz meleğim teşekkürler iyi dileklerin için:KK15:

Tadımlık yemişsin utanma kuzum:KK19: İyi yapmışsın tüm gün yoruluyorsun dinelnmişsindir kuzum:KK19:

Teşekkürler meleğim:KK15:

Bu hafta reglin dezavantajını avantaja çevirebilirsin bitanem metabolizman hızlı çalışıyor :KK66:Dışarda yemek seçenekleri çok fazla afiyetolsun kuzum :KK15:

Wuuuu ekmek yokkkk harikasınnnn:KK71::KK71::KK71::KK71:

Afiyetoslun bızdıkım yürüyüşlerin öyle güzelki hurmalar yakılmıştır sorun yok:21:Benim favorimm kuru erik en hızlısından .Şayet dolapta incir uyutması varsa o olabilir.Buzparmak yerine muzlu süte ya da başka meyvelerle süt yap buzluğa kuzum daha sağlıklı haızr silikon dondurma kalıpları var onlarda yapabilirisn:kk77:

Maşllahhh süper meleğimmm:KK9::KK9::KK9:

Oh ne güzel böyle bu menü gramlardan bayılmıştımmm sanki ben ölçüyormuşum gibi :KK16:Afiyetolsun selvoşum:KK9:

Endoskopi yapılacak snaırım meleğimo_O Uyuşturarak yaparlarsa çok zorlanmazsın ama ayıkken zor oluyor :eek:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Edacım öncelikle geçmiş olsun .Kabızlık dediğin gibi en büyük problem :KK16:Menülerine ne desem bilemedimm :KK22:Fakat dürüstçe yazdığın için teşekkür ederimmm :KK60:Hatalarını biliyorsunn sana gereken süreyi verelim 1 hafta süren var :KK71: Sonrasında menüleirni didikleirm habeirn olsunHoppaİlk yapacağın lütfen üçü bir aradadana vazgeç meleğimmm ne sana ne bebişine hiç faydası yok diğerlerini sen biliyrosun:KK66:

Şimdi çok çalışıyorsun çok yorulduğunun farkındayım prensesim ama ilerideki tüm idealleirni gerçekleştirebilmen için biraz daha sık dişini kuzum:KK60:

Oyyy yerim seniiiiii ne güzel yazmışsın böyle gizlice günlüğüne dalmışım gibi hissettim:KK48: Şimdilik idare edecek akdar al kuzum çünkü aldıklarının hepsi bol gelecek :21::21: Elimde olsa inan hiç burdan çıkmam meleğimmm ama bu ara herşey üst üste geliyor :KK69::KK69:

caramel latte kalori bombası kuzum olmasa iyimiş cheesecake i tadımlık almışsın sorun yok:KK19:

:KK9::KK9::KK9:

Teşkkürler prensesim paylaşım için.Katılmadığım tek nokta keten tohumuEn Büyük KKEn Büyük KK

Selvoşum yağ yemeye başlarsan tüm sorunun geçecek aslında:KK19:

Enişteyi yormuşsun sabah saba ama eminim çok güzel bir heyecandır cecomm.Rabbim mjutluluğunuzu daim etsin:KK68::KK68::KK68:

Bak sen benim minik prensesime hem de mübarek olsun yazmış yerim seniii:KK15::KK15::KK15:

Maşllah neslimmm enerjin daim olsunnnn hep böyle :KK68::KK68::KK68::KK68:

Evde olunca hakikaten girilmiyor meleğim bugün girebilmek için bugünün işleirni de dünden yaptım:KK16:Şayet gelen giden olmazsa bugün kk günü ilan ediyorum:21::21:

5 günmü iyi dayanıyorsun ben bir gün çıkmasam napardım bilmiyorum:KK51:

Sefan olsun cecommm sıhhatler olsunn:21::21:

Geranmalimiz gelmişşş:KK16: 2 gün dayan tatlım sonra ağrın hafifler:KK19:

Afiyetolsun cecommm :nazar: 5 te 5 ten iyidir:21::21:

işte bu bol z.yağlı salata derdine derman olacaktır inş selvoşum:KK19:

Allah korumuş meleğimmm bu trafik magandaları yzünden nice canlar gidiyor hemen ehliyetleri alınmalı bana göre :KK62::KK62:

sabah ekmeğimiz geri gelmişo_O Akşamdan sonra 1 tane yesen sorun yoktu ama 3 fazla olmuş kuzum:KK16:

Aminnnnnn prenseismmm:KK68:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

Sabahkileri yavaş yavaş azalt Edacımmm salam sosis lütfen bunları tüketme kuzucum:KK43: Bir tabak taze fasulye yeseydin ama akşam yemeseydin meleğimmm:KK47::KK47:

Kuzulara geçmiş oslun selvoşum.neyseki düşmüş ateşi oğluşunun aft için karbonatla gargara yaptırsan iyi gelir bitanem.Est müsait olsan zaten geleceğini biliyorum balım sorun yok siz yeter ki iyi olun:KK19:

Menülerin harişka balım son gün yapamamışsın sadece spor sağlık olsun:KK19:

Selvoşum aşk olsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun duymamaış olayım tatalım kabızlık yaktı seni üzme kendini:KK60:

Maşallah tatlımmmm yağadığın olayların tek artısı kilo vermen oldu sanırım.:KK51:

Bitanemmm önce senin sağlığın tüm gün yoğunsun ev de de işlerin oluyordur az da olsa.Sıkma caını olmadı bir yardımcı tutarsın ayda bir. Bu şekilde gidersen tatile 65 le gideceğine şüphem yok yeterki hzuurun bozulmasın:KK60:

Hadi inşallah sorunun çözülür her ikisi de idrar söktürücü kuzum.

2 hafta olsun Edacım önemli olan vermen emzirmenin avantajını iyi kullan meleğimm 100 gr da olsa her hafta ver senden tek isteğim bu ki fazlaısnın olacağına eminim

Şükürrrr gözümüz aydınnn:KK66:

İnşallah eniştemiz bir daha yaptığı hataları tekrarlamaz ve seni üzmez bitanem. Kendine de eşine de zaman tanı o aman seviyorsun kolay değil ama kırgınlıklar da çabuk geçmiyor zaman herşeyin ilacı inşallah bundan sonra huzur dolu bir evliliğiniz olur canım tek temeennim o

:KK22::KK22::KK22::KK22:

Misafire rağmen vermişsin meleğim tebrikler:KK9::KK9::KK9:

Haydi bakalım eminim güzel olacak benim balkon salçalarla dolu onları kaldırdığımda ben de deneyeceğim meleğim.Bez suyunu alır aslında mantıklı ama tadı enfes oluyor :kk77::kk77:

Koş koşşşşş:KK55::KK55:

Hoşgeldin makresimmm yoğunluk yorgunluk elbet geçer eniştemizle yaşadığın sorunlar bir an önce geçesin yeterki. Sen güçlü bir kadınsın lütfen salma kendini toparlanacağına eminim canım.Bildirim yapabildikten sonra sorun yok mesaj ve menüden muafsın zaten:KK19:

Tebrikler kardeş takımımızın meleklerine:KK68::KK68::KK68::KK9::KK9::KK9:

Alanyada zor neslimmm:KK51:

Sabit kalmanda güzel cecommm:KK19:

Hastası olacaksınnnn:kk77::kk77:

Elleirne sğalık cnaım yeşil mercimekle yapmıştım ama kırmızı hiç denemedimmm daha neler öğreneceğiz bakalım:KK66::KK66:

Selvoşummm kendini suçlu hissetme lütfen sen elinden gelenin fazlaısnı yapıyorsun tamamen metabolic balansın etkisi bana göre:KK60:

Neslim ben bunu sevemedimmm :oops: baklayı sadece iç bakla olarak seviyorum ama kuru bakla bana göre değil:eek:

Her yörenin yemeklerini severimmmm tatlımmm:kk77::kk77:

Benden iyisin selvoşum yine de :KK66:

Dur dur neslimmm:stop::stop::stop: Ağzımın suları aktı okurkennn:KK70::KK70::KK70::KK70:

Peki kuzum ama eve gider gitmez sabah tartıl bitanem haftaya farkı görelimmm:KK60:

nasıl ballandıra ballandıra anlatıyo RengarenkNesli RengarenkNesli görüyosun demi kaptanım....
hadi gelde yemeeee :KK60::KK60:
Allahtan sağlıklı şeylerden bahsediyoruz yoksa tatlı tatlı anlatıp zehir bile yedirecek bizeee

AMASYALIYIZ HERİİİİ :KK70::KK70:
heriiii gariii anlamında yöresel bi laftırdaaa. ama doğma buyume izmirliyim. yöremizin yemekleriyle buyudum şimdi bakıyomda yoremizin yemekleri hep sağlıklı :KK76:
temel sağlam bizde :KK70:

ayyyy benimde hayat hızlı yetişemiyom hızına selvosum.. yaaa adın ne senin kuzum sen nerelisin, yaş kaç
adim selvi kuzum aslen hatayliyim ama 18 yildan fazla oldu sanrim kibristayiz 27yasindayim sen ?

oyyyy canım benim ne zaman dinlenicez biz bilmiyorum
bize dinlenme yok son mesajimdan su ana kadar temizlik yaptim cok yoruldum yarin anneme gidiyoruz iki gun kizkardeslerim dinlendirir artik :D

afiyet olsun canım süpersin

afiyet olsun canım kabağa doymuşsun işe yaramıştır umarım :)

saol canım sanada

çok geçmiş olsun canım Allah bir daha göstermesin inş geçen banada oldu ara sokaklarda fink atan ergenler var bizim burda çok korkuyorum bi gün ezcekler beni diye :KK43:

kız sen tam benim kafadasın ikizim benim :KK19::KK60:
saol bitanemmm :KK60:

afiyet olsun canım güzel menü :KK50:

ayy ben tartılamıyorumki burda :KK43: kaptanım tartı bozuk burda daha önce demiştim ya :cry:
neyseki yarın dönüyoruz evimize çok sıkı bir şekilde geliyorum inş :KK76::KK49:
eve gidince tartılcam kaptanım özür diliyorum :cry:
biraz gec oldu ama ise yaradi kabaklar :D

***6.TAKIM 425.Etap***

45derya45(78,5/ / /% )
baldandane(89,5/ / /%)
battaniye1 (75,7/ / /% )
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,24 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/ / /% )
makres76 (60,7/ / /% )
selvos88(76,4/ / /% )

6.Takım Ortalaması:
super balim hep boyle devam edersin insallah

Selam kizlar ben fazla veremedim bu hafta sanirim reglin siskinligi falanda var
Az gorme balim gr bile gitse sevinmelisin

ASy allah korusun rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın prensesimm.Heh şöyle kış olsa 2 gün gezersin maşalı ama yarım gün için uğraştığına değmez kuzum.

Selvoşum yağ yemezsek yağ yakamayız ki.Kabızlık zaten en büyük yağsızlık sorunu.Bağırsaklar çok önemli bitanem düzgün çalışmadı mı tüm sistem eror veriyor.Bu haftaki sonuca balkarsak metabolic balans sana yaramadı az ve yağsız yediğin için kıtlık moduna geçtin tatlım bir hafta daha dene istersen sonra bırakırsın ki başladığından bu yana harika gidiyordun.Spor yapmasan tamam diyeceğim ama sporun da mükemmel :KK19:

Geç oldu ama çok geçmiş olsun meleğim:KK19:

Bir de hasta olmasaydın keşke kuzum:KK19:

Sen başladıysan tamamdır gerisi gelir kraliçem:KK15:

Gelirsin tabiki barbim alişimiz büyüdü nasılsa artık :KK19:

Çok şükür ultrasonda birşey çıkmadı sadece sağ böbrekte byüme varmış ama momografi de ne çıkacak bilmiyoruz meleğim teşekkürler iyi dileklerin için:KK15:

Tadımlık yemişsin utanma kuzum:KK19: İyi yapmışsın tüm gün yoruluyorsun dinelnmişsindir kuzum:KK19:

Teşekkürler meleğim:KK15:

Bu hafta reglin dezavantajını avantaja çevirebilirsin bitanem metabolizman hızlı çalışıyor :KK66:Dışarda yemek seçenekleri çok fazla afiyetolsun kuzum :KK15:

Wuuuu ekmek yokkkk harikasınnnn:KK71::KK71::KK71::KK71:

Afiyetoslun bızdıkım yürüyüşlerin öyle güzelki hurmalar yakılmıştır sorun yok:21:Benim favorimm kuru erik en hızlısından .Şayet dolapta incir uyutması varsa o olabilir.Buzparmak yerine muzlu süte ya da başka meyvelerle süt yap buzluğa kuzum daha sağlıklı haızr silikon dondurma kalıpları var onlarda yapabilirisn:kk77:

Maşllahhh süper meleğimmm:KK9::KK9::KK9:

Oh ne güzel böyle bu menü gramlardan bayılmıştımmm sanki ben ölçüyormuşum gibi :KK16:Afiyetolsun selvoşum:KK9:

Endoskopi yapılacak snaırım meleğimo_O Uyuşturarak yaparlarsa çok zorlanmazsın ama ayıkken zor oluyor :eek:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Edacım öncelikle geçmiş olsun .Kabızlık dediğin gibi en büyük problem :KK16:Menülerine ne desem bilemedimm :KK22:Fakat dürüstçe yazdığın için teşekkür ederimmm :KK60:Hatalarını biliyorsunn sana gereken süreyi verelim 1 hafta süren var :KK71: Sonrasında menüleirni didikleirm habeirn olsunHoppaİlk yapacağın lütfen üçü bir aradadana vazgeç meleğimmm ne sana ne bebişine hiç faydası yok diğerlerini sen biliyrosun:KK66:

Şimdi çok çalışıyorsun çok yorulduğunun farkındayım prensesim ama ilerideki tüm idealleirni gerçekleştirebilmen için biraz daha sık dişini kuzum:KK60:

Oyyy yerim seniiiiii ne güzel yazmışsın böyle gizlice günlüğüne dalmışım gibi hissettim:KK48: Şimdilik idare edecek akdar al kuzum çünkü aldıklarının hepsi bol gelecek :21::21: Elimde olsa inan hiç burdan çıkmam meleğimmm ama bu ara herşey üst üste geliyor :KK69::KK69:

caramel latte kalori bombası kuzum olmasa iyimiş cheesecake i tadımlık almışsın sorun yok:KK19:

:KK9::KK9::KK9:

Teşkkürler prensesim paylaşım için.Katılmadığım tek nokta keten tohumuEn Büyük KKEn Büyük KK

Selvoşum yağ yemeye başlarsan tüm sorunun geçecek aslında:KK19:

Enişteyi yormuşsun sabah saba ama eminim çok güzel bir heyecandır cecomm.Rabbim mjutluluğunuzu daim etsin:KK68::KK68::KK68:

Bak sen benim minik prensesime hem de mübarek olsun yazmış yerim seniii:KK15::KK15::KK15:

Maşllah neslimmm enerjin daim olsunnnn hep böyle :KK68::KK68::KK68::KK68:

Evde olunca hakikaten girilmiyor meleğim bugün girebilmek için bugünün işleirni de dünden yaptım:KK16:Şayet gelen giden olmazsa bugün kk günü ilan ediyorum:21::21:

5 günmü iyi dayanıyorsun ben bir gün çıkmasam napardım bilmiyorum:KK51:

Sefan olsun cecommm sıhhatler olsunn:21::21:

Geranmalimiz gelmişşş:KK16: 2 gün dayan tatlım sonra ağrın hafifler:KK19:

Afiyetolsun cecommm :nazar: 5 te 5 ten iyidir:21::21:

işte bu bol z.yağlı salata derdine derman olacaktır inş selvoşum:KK19:

Allah korumuş meleğimmm bu trafik magandaları yzünden nice canlar gidiyor hemen ehliyetleri alınmalı bana göre :KK62::KK62:

sabah ekmeğimiz geri gelmişo_O Akşamdan sonra 1 tane yesen sorun yoktu ama 3 fazla olmuş kuzum:KK16:

Aminnnnnn prenseismmm:KK68:

Sabahkileri yavaş yavaş azalt Edacımmm salam sosis lütfen bunları tüketme kuzucum:KK43: Bir tabak taze fasulye yeseydin ama akşam yemeseydin meleğimmm:KK47::KK47:

Kuzulara geçmiş oslun selvoşum.neyseki düşmüş ateşi oğluşunun aft için karbonatla gargara yaptırsan iyi gelir bitanem.Est müsait olsan zaten geleceğini biliyorum balım sorun yok siz yeter ki iyi olun:KK19:

Menülerin harişka balım son gün yapamamışsın sadece spor sağlık olsun:KK19:

Selvoşum aşk olsun sen elinden gelenin fazlasını yapıyorsun duymamaış olayım tatalım kabızlık yaktı seni üzme kendini:KK60:

Maşallah tatlımmmm yağadığın olayların tek artısı kilo vermen oldu sanırım.:KK51:

Bitanemmm önce senin sağlığın tüm gün yoğunsun ev de de işlerin oluyordur az da olsa.Sıkma caını olmadı bir yardımcı tutarsın ayda bir. Bu şekilde gidersen tatile 65 le gideceğine şüphem yok yeterki hzuurun bozulmasın:KK60:

Hadi inşallah sorunun çözülür her ikisi de idrar söktürücü kuzum.

2 hafta olsun Edacım önemli olan vermen emzirmenin avantajını iyi kullan meleğimm 100 gr da olsa her hafta ver senden tek isteğim bu ki fazlaısnın olacağına eminim

Şükürrrr gözümüz aydınnn:KK66:

İnşallah eniştemiz bir daha yaptığı hataları tekrarlamaz ve seni üzmez bitanem. Kendine de eşine de zaman tanı o aman seviyorsun kolay değil ama kırgınlıklar da çabuk geçmiyor zaman herşeyin ilacı inşallah bundan sonra huzur dolu bir evliliğiniz olur canım tek temeennim o

:KK22::KK22::KK22::KK22:

Misafire rağmen vermişsin meleğim tebrikler:KK9::KK9::KK9:

Haydi bakalım eminim güzel olacak benim balkon salçalarla dolu onları kaldırdığımda ben de deneyeceğim meleğim.Bez suyunu alır aslında mantıklı ama tadı enfes oluyor :kk77::kk77:

Koş koşşşşş:KK55::KK55:

Hoşgeldin makresimmm yoğunluk yorgunluk elbet geçer eniştemizle yaşadığın sorunlar bir an önce geçesin yeterki. Sen güçlü bir kadınsın lütfen salma kendini toparlanacağına eminim canım.Bildirim yapabildikten sonra sorun yok mesaj ve menüden muafsın zaten:KK19:

Tebrikler kardeş takımımızın meleklerine:KK68::KK68::KK68::KK9::KK9::KK9:

Alanyada zor neslimmm:KK51:

Sabit kalmanda güzel cecommm:KK19:

Hastası olacaksınnnn:kk77::kk77:

Elleirne sğalık cnaım yeşil mercimekle yapmıştım ama kırmızı hiç denemedimmm daha neler öğreneceğiz bakalım:KK66::KK66:

Selvoşummm kendini suçlu hissetme lütfen sen elinden gelenin fazlaısnı yapıyorsun tamamen metabolic balansın etkisi bana göre:KK60:

Neslim ben bunu sevemedimmm :oops: baklayı sadece iç bakla olarak seviyorum ama kuru bakla bana göre değil:eek:

Her yörenin yemeklerini severimmmm tatlımmm:kk77::kk77:

Benden iyisin selvoşum yine de :KK66:

Dur dur neslimmm:stop::stop::stop: Ağzımın suları aktı okurkennn:KK70::KK70::KK70::KK70:

Peki kuzum ama eve gider gitmez sabah tartıl bitanem haftaya farkı görelimmm:KK60:
evet bencede yagzsizliktan kaptanim sabah ac karnina zeytinyagi ictim bugun ve beklenen olay gerceklesti sonunda :D tamamen m. Balansin sucu esim 2kilo kaybetti almak icin gitmisti doktora. Yemekler tuz yag yok istahim kapandi yiyesim gelmiyor. Esim dun gece diorki biz hic zeytinyagli fasulye turlu falan yemiycezmi halimiz bu kaptanim :D yarindan itibaren karatay devam edicem doktorlada konuscak esim vazgextik diyecek.

Sizden daha cok geliyorum ama kisa cevap yazmak zoeunda kaliyorum bazende yazcagimi unutuyorum.araya bisey giriyor :D

adim selvi kuzum aslen hatayliyim ama 18 yildan fazla oldu sanrim kibristayiz 27yasindayim sen ?

bize dinlenme yok son mesajimdan su ana kadar temizlik yaptim cok yoruldum yarin anneme gidiyoruz iki gun kizkardeslerim dinlendirir artik :KK70:

biraz gec oldu ama ise yaradi kabaklar :KK70:

super balim hep boyle devam edersin insallah

Az gorme balim gr bile gitse sevinmelisin
evet bencede yagzsizliktan kaptanim sabah ac karnina zeytinyagi ictim bugun ve beklenen olay gerceklesti sonunda :KK70: tamamen m. Balansin sucu esim 2kilo kaybetti almak icin gitmisti doktora. Yemekler tuz yag yok istahim kapandi yiyesim gelmiyor. Esim dun gece diorki biz hic zeytinyagli fasulye turlu falan yemiycezmi halimiz bu kaptanim :KK70: yarindan itibaren karatay devam edicem doktorlada konuscak esim vazgextik diyecek.

Sizden daha cok geliyorum ama kisa cevap yazmak zoeunda kaliyorum bazende yazcagimi unutuyorum.araya bisey giriyor :KK70:

ayyy bende sabaha içicem inşallah bu sabah koşturmacadan unutmuşum. hadi gözün aydın :KK70:

ahhhh hamarat kadının hali başka iki araya bi dereye temizliği sıkıştırmışsın bak ne güzel

degil mi cok haklisin abla :) yilbasina kadar 99 olmak istiyorum insallah olurum
olursun insallah bitanem :)

Güya ben de öyleyim de bir türlü denk gelmiyor hakikaten çok etkili kuzum:21::21:

Spora asılırsan neden olmasın meleğimmm :KK60:selvoş gibi azimli olursan kesin 99 u görürsün :KK60:
bende kurban bayramina kadar tayt jeanimi giymek istiorum evde duruyor oyle yaaa :(

atkuyruğu,karanfil ve tarçınlı çayımıda yudumluyorum ohhh sizede ısmarladım hadi çaylara saldırın :KK70: benden bedava :KK60:
atkuyruguda ne ilk kez duydum :D

kizlar ben cikayim oglum amcasinda onu gidip alayim aksam geri gelirim insallah.. hepinize iyi gunler diliyorum :KK15::KK15:
Sanada iyi gunler balimm :)
ayyy bende sabaha içicem inşallah bu sabah koşturmacadan unutmuşum. hadi gözün aydın :KK70:

ahhhh hamarat kadının hali başka iki araya bi dereye temizliği sıkıştırmışsın bak ne güzel
sabah 6 da kalkip bi kismini hallettim sabah hava serin diye utuyu yaptim ogleden sonrada kalanlari temizlik bende hastalik oldu sanirim leke gormeye tahammulum yok sinir bozucu hep anneme cektim hergun diorum senin yuzunden boyle oldum diye :D

bende kurban bayramina kadar tayt jeanimi giymek istiorum evde duruyor oyle yaaa :KK43:

atkuyruguda ne ilk kez duydum :KK70:

sabah 6 da kalkip bi kismini hallettim sabah hava serin diye utuyu yaptim ogleden sonrada kalanlari temizlik bende hastalik oldu sanirim leke gormeye tahammulum yok sinir bozucu hep anneme cektim hergun diorum senin yuzunden boyle oldum diye :KK70:

benim annemde bu yaşa geldim hala tembihler durur beni aman kızım evinin işini yap ne zaman misafir gelcek ne zaman ölüm gelcek belli olmaz... hal böyle olunca şartlanıyo insan beyni ne görürse nasıl yetişirse öyle ben son zamanda biraz saldım açıkçası sabah gidiyorum akşam geliyorum yetişemiyorum diye..

***6.TAKIM 425.Etap***

45derya45(78,5/ 78,5/0 /%0 )
baldandane(89,5/ 89/0,5 /?)
battaniye1 (75,7/ 75,4/ 0,3/% 0,40)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70
kaldi2sene(70,9/68,7 /2,2 /%3,1 )
makres76 (60,7/60,7 / 0/% 0)
selvos88(76,4/ 76.8/-0.4 /%-0.52 )

6.Takım Ortalaması:

ozur dilerim arkadaslar kaptanim yuzdemi hesaplayamadim ameliyat olan bi hastamiz var onunla ilgileniyorum cocuklarimda hasta...

***6.TAKIM 425.Etap***

baldandane(89,5/ 89/0,5 /?)
Dark_Paradise (120,4/118,9 /1,5 /%1,25 )Yeni Üye Başlangıç:23,07,2015 -Başlangıç Kilo:123- Hedef:70

6.Takım Ortalaması:

ozur dilerim arkadaslar kaptanim yuzdemi hesaplayamadim ameliyat olan bi hastamiz var onunla ilgileniyorum cocuklarimda hasta...
GEÇMİŞ OLSUN CANIM HALLEDERİZ BİZ MERAK ETME SEN. KENDİNE DİKKAT ET

***6.TAKIM 425.Etap***

baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56)

6.Takım Ortalaması: 0,68

bende kurban bayramina kadar tayt jeanimi giymek istiorum evde duruyor oyle yaaa :KK43:

atkuyruguda ne ilk kez duydum :KK70:

sabah 6 da kalkip bi kismini hallettim sabah hava serin diye utuyu yaptim ogleden sonrada kalanlari temizlik bende hastalik oldu sanirim leke gormeye tahammulum yok sinir bozucu hep anneme cektim hergun diorum senin yuzunden boyle oldum diye :KK70:
Bak netten kuzum zayiflatiyormus :KK48:

***6.TAKIM 425.Etap***

baldandane(89,5/ 89/0,5 /0,56)

6.Takım Ortalaması: 0,68
:KK200::nazar:En Büyük KK Ohhh ortalama super tebrikler

benim annemde bu yaşa geldim hala tembihler durur beni aman kızım evinin işini yap ne zaman misafir gelcek ne zaman ölüm gelcek belli olmaz... hal böyle olunca şartlanıyo insan beyni ne görürse nasıl yetişirse öyle ben son zamanda biraz saldım açıkçası sabah gidiyorum akşam geliyorum yetişemiyorum diye..
ayyy ayni annem. Mesela gezmee gtcez dur bi ortaligi toparlayip cikalim dio elice yapariz diorum olmaz ya bizimle biri gelirse yolda dio :D bende gecem dedim anne yillardir bizimle kimse gelmedi :D guluo olsun dio :D

Slm 6. Takımın güzel bayanları nasılsınız.
as canim iyiyim sen nasilsin :))

Bak netten kuzum zayiflatiyormus :KK48:
baktim kuzum ama aktar yok bizim burda bulamiorum hic bisey :( yesil cyim bile bitti sallama almak zorunda kaldim :(

ayyy ayni annem. Mesela gezmee gtcez dur bi ortaligi toparlayip cikalim dio elice yapariz diorum olmaz ya bizimle biri gelirse yolda dio :KK70: bende gecem dedim anne yillardir bizimle kimse gelmedi :KK70: guluo olsun dio :KK70:

baktim kuzum ama aktar yok bizim burda bulamiorum hic bisey :KK43: yesil cyim bile bitti sallama almak zorunda kaldim :KK43:
Nerde yasiyirsun canim sen

ayyy ayni annem. Mesela gezmee gtcez dur bi ortaligi toparlayip cikalim dio elice yapariz diorum olmaz ya bizimle biri gelirse yolda dio :KK70: bende gecem dedim anne yillardir bizimle kimse gelmedi :KK70: guluo olsun dio :KK70:

baktim kuzum ama aktar yok bizim burda bulamiorum hic bisey :KK43: yesil cyim bile bitti sallama almak zorunda kaldim :KK43:

ahhh bi çözüm bulamadık şuna yaaaaa.
topa tutacam o gümrükçüleri

ayy aynı cümleler. yolda biriyle karşılaşırız davet ederiz ayıp aleme karşı. sabah işe gitmeden topla evini tozunu al öyle çık nolcak belli olmaz. misafir gelir ölüm gelir.. ya ben ölünce millet evimi çekiştircekse cenazemede gelmesin diyorum kızıyo sen girer millet toplanana kadar toparlarsın iki çamaşır suyu tamam diyorum daha çok kızıyo...:KK70::KK70::KK70::KK70:

Back
X