• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdettim büyük kızımla karşılıklı :21::21::21: oda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı :KK48: gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa :KK70:)

Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdır :KK66: Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle :KK66:
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kız :21::21::21: Zavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda :KK48:
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp :21:

An itibariyle sıcaklara rağmen 2 posta ütümüde bitirdim keyif kahvemi höpürdettim büyük kızımla karşılıklı :21::21::21: oda söyleye söyleye sonunda bana eşlik etmeye başladı :KK48: gerçi ilk kez sade fitre kahve içiyor ( nescafede olsa sevmez ancak bol şekerli olursa :KK70:)

Biraz dinlenip birlikte ütülenenleride yerleştirdikmi tamamdır :KK66: Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle :KK66:
Artık bu saatten sonra sadece bol sıvı tüketeceğiz Ana kız :21::21::21: Zavallım devamlı atıştırmaya alışmış boş kalınca karnımda aç değil ama nedense kendimi bir tuhaf hissediyorum dedi dün akşamda :KK48:
Neyse midesi ufalacak nasılsa onunda birde her sabah sporunuda yapıyor parka çıkıp :21:
Ooo süpersiniz canım analı kızlı fit olacaksınız desene harika :KK9:

Akşam yemeğimizide an itibariyle yedik kızçelerimle :KK66:

Hemen aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK66:

Sabah; ( 08:30 - 09:00 arasıydı sanırım )
Şekersiz filtre kahve ( sütsüz )

Öğle; ( 12:00de )
1 büyük tabak salata, 1 söğüş domates, 1/2 Nektarin 2 erik ( eriklerden tattım :KK70: )

Akşam; ( 17:30 )
3 haşlanmış yumurta, 1 büyük tabak salata( aslında 2 yumurta 1 dilim salam yazıyordu ama salam sokmuyorum eve o yüzden bir yumurta daha ekledim :KK70: )

Malum İsveç diyetine başladım o yüzden az görünebilir gözünüze ( bu arada 1. ve 3., 2. ve 4. günün yerleri değiştirilebiliyormuş İ) bende önceki iki gün zaten protein ağırlıklı İsveçe yakın beslendiğimden direk 3.cü günden başladım :KK48: Salam zaten kullanmıyoruz evde ancak füme hindi yada jambon )
Çok şükür çok rahat geçirdim bu günü ve inşallah aynı şekilde de devam ederde her gün çok güzel farklar görürüm eksi olarak :21:

Merhabalar herkese :KK36: sonunda gelebildim buralara :KK33: dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim :confused: ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen.:cry: Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi :KK62: dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti :KK62: türkiye de kadın olmak zor iş :KK64:

bugün yıllardır takip ettiğim ve paylaşımlarını yazılarını çok sevdiğim bir yemek bloğunda 2012 senesinde yazılmış bir yazı okudum... çalışan kadınlarla ilgili... kadının evi yeriymiş allah kadını evlerinde oturması için yaratmış. yaaa sabııırrr ya sabırrr çeke çeke yazıyı okudum.. yorum yazmak istedimm ama yorumlara kapalı... içim şişti resmen iki laf edemedim diye... sanki herkes keyfinden çalışıyor be mübarek kadın senin tuzun kuru olabilir lakin şu hayatta çalışmak zorunda olan bir dünya anaaaa var anaaaa demek istedim diyemedim içimi size döktüm... Allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle

Kesinlikle katılıyorum. Benim annemde okumuş ama babanem çalışmasına izin vermemiş. Babamda annesinin lafına uymuş. Şimdi de geçim sıkıntısı yaşıyoruz işte. Bazıları oluyor evleri geniş evde oturup yemek yap dışarıda alışveriş yap komşularla bruncha git. Oh tuzları kuru. Hayatta bir amaçları bile yok

Bugunku menum
sabah: karaaty
Ara: sutlu kahve
Ara: ayran
Aksam: 5-6 yaprak sarmasi+ 5 dilim hindi fume+ yogurt+ salata

4 litre su(2 litresi sassy su)+ 2kupa bitki cayi
1 saat yuruyus

Ohh afiyet olsun kuzum. Bugün bende içtim kahvemii

selamlar
herkes iyidir umarım bu ara yoğunum gelemiyorum pek
menüm
Sabah: menemen, 2 havuç, zeytin, 1 avuç fındık
Akşam: tavuk haşlama, salata, cacık, 2 hurma nedense midem yandı azcık leblebi yedim
spor:1.5 saat yürüyüş

Afiyet olsun canım benim. Benim hurmalar bitti seninkiler hala duruyor

Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana

Ayy canım ablam benim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun :KK36::KK36:
Ailenle çok güzel yıllar geçirirsin inşallah :KK37:
Kesinlikle katılıyorum aile bize verilmiş en büyük hediye

selamlar kızlar:KK200::KK200:
bu ara dişçiye gidip geliyorum ağrım oluyo:cry:
ama bozmadım diyeti tabiiki:KK75:
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık
Akşam: balık, bol salata

hurma yemedim bugün tebrikler bana :KK73:

Oyyy çok geçmiş olsun canım benim. Noldu ne yaptırıyorsun dişlerine??
Ay canım başık çekti :KK53:

Çarşamba günkü menüm

Sabah:
Peynirli omletle kkk

Akşam:
Mercimek pilavı
Havuçlu meze
Salata
Yoğurt
Az haşlanmış tavuk(annem vitamin al benizin soldu diye ağzıma tıkıştırdı)

Spor: yoga 100 mekik 100 şınav 20 squat
Su:3 litre

Merhabalar herkese :KK36: sonunda gelebildim buralara :KK33: dün 5 te evden çıktım 9 da da dersten anca çıkabildim :confused: ay dün etek giydim laf atanlar mı olmadı ıslık çalanlar mı arkamdan gelenler mi ecel terleri döktüm resmen.:cry: Bir kez daha anladım ki boluda etek giyilmez. Gerçi bugün kot giydim de noldu. Tam dersten çıktım eve gidiyorum karşıdan karşıya geçicem bir minibüs jet hızıyla gidiyordu benim yanıma gelince bir frene bastı araba üstüme üstüme geldi ben kaçıyorum ama korkudan titriyorum sonra şoför indi korkma güzelim gideceğin yere götüreyim dedi :KK62: dangalak ben daha şoku atlatamadım. Sonra markettekiler çıktı allahtan da adam bastı gitti :KK62: türkiye de kadın olmak zor iş :KK64:

Canım çok geçmiş olsun ;) maalesef kazayı bile fırsata çevirmeye çalışan insan müsvetteleri var :(
Rabbim seni de tüm öğrencileride böylelerinden korusun ....Aminnnnnn

Canım çok geçmiş olsun ;) maalesef kazayı bile fırsata çevirmeye çalışan insan müsvetteleri var :(
Rabbim seni de tüm öğrencileride böylelerinden korusun ....Aminnnnnn

aa bence hic utanack bisey yok canim malesef onlar bizden daha bilincliler ve cocukluktan itibaren bilincli besleniolar tum olay bu bence orada o citirlarin arasinda daha cok Motive olup gaza gelirsin
ben zamaninda cok istedim esim sagolsun Kabul etmedi kiskanc iste:)

aynen deryam katiliyorum sana

git git hic dusunme bence cnm

iste bu supper hadi bakalim basarilar simdiden

ay kim ki Cahide jibek mi dicem genelde o dini paylasimlar yapiyo ama Boyle bi yazi paylasacagini sanmiyorum nedense :) seviyorum onun blogunu

ohh super canim afiyet olsun menuyu de yazaydin :)
tam üstüne bastın canımmmm bende bayılırdım ama sinir oldum.

kaptanimizin modemi bozulmus canimm senide ozledik yoksun ne zamandir iyilestimi kuzular tamamen :)
sanırım ben bunu kaçırmışım sağlık sorunları devam ediyor sanıp endişelenmiştim teşekkürler canım bilgi için

Gunaydin kizlar.. Ay bugun cok duygu doluyum.. Bugun dogum gunum geceleri yatagi gorur gormez uyuyan esim dun gece 00.00 i bekledi ilk kutlayan olmak icin cok duygulandim icim kipir kipir oldu uyuyamadim.. Sabah kalktim kucuk kardesim oyle guzel bi mesaj yazmistiki geceden tuttugum gozyaslarim akmaya basladi " sen benim icin anne yarisisin" dedi cok hosuma gitti bu soz cok mu duygusal oldum nee :)) sonra annecigim aradi duygu dolu birgun yasiyorum.. Oglusum uyanir uyanmaz boynuma atladi.. İnsanin ailesinin olmasi en buyuk hediye insana
doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu incecik mutlu nice yıllara:KK36::KK60:

427.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu
yiyecek-ve-icecek-hareketli-resim-0220.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD] Pazartesi[/TD]
[TD] Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]:KK54:[/TD]
[TD]:KK45:/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TD][/TR][TD]
[TR]
[TD]2.Baldandane[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[TD]:KK50:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TD][TR][/TR][TD]
[TR]
[TD]3.Battaniye[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.Bülbül[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.Dark_paradise[/TD]
[TD]:KK76:[/TD]
[TD]:KK59:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.Derya[/TD]
[TD]:KK49::21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Edahafiz[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8.Efser[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD]:KK45:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.Kaldi2sene[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11.Makres[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]

[/TR]
[TR]
[TD]12.Masalim[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13.Miss_wong[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14.Oynakbasi[/TD]
[TD]:KK50::21:[/TD]
[TD]:KK19:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15.Rengarenknesli[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16.Selvoss[/TD]
[TD]:KK49::21:[/TD]
[TD]:KK52:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17.Sena_sevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18.Sweet_dimple[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]
[TR][/TR]
[TR][/tr]
[TR]
[TR][/TR]

[/TR][/td][/TABLE][TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr][/td]
[TD][TR][/tr]

kiz-hareketli-resim-0288.gif
kiz-hareketli-resim-0288.gif
[/td]

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:
Tartıya bir kala inşallah hepimiz çok güzel bir gün geçirip harika bildirimler yaparız yarın :21:

Dün gece eşimle biraz vakit geçirelim dedik :KK48: daha doğrusu ben sırf naz yapmak adına sen benle ilgilenmiyorsun moduna geçtim durduk yere :KK70: adamcağızda bütün gün pc başındasın ben gelince diye anında karşı atağa geçmezmi :KK70: Hay ben senin yapacağın naza diye içimden kendime sayacakken eşim hadi gel bari birlikte tavla oynayalım dedi :KK48: kazanan diğerinin her istediğine he diyecek :KK70:her zaman öyle iddasına oynamak ister beyfendi sanki çok kazanabiliyormuş gibi :KK70::KK70:
Bu seferde resmen hile yaptı ama hiç ses etmedim ( hep ya eksik ya fazla oynadı bende hesapta çakmamış gibi yaptım oyun bitene kadar :KK70:tam seviniyordu kazandım diye len gözümün içine baka baka hile yaptın birde utanmadan seviniyorsun dedim nasıl gülüyor fark ettinmi cidden diye :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
İyi oldu baya gülüp eğlendik sonrada erkenden yatalım mı dedi ama ciddende iyi geldi sabah çok dinç uyandım :21:

Bugün pek işim yok ama öğleden sonra kuşumu parka götürmeyi planlıyorum :KK66: kaç gündür evdeyiz sıkıntıdan patladım diye isyan etti sonunda :KK70: gerçi bütün gün birşeylerle oynuyor sohbet ediyoruz ama işte sokağa çıkmayınca rahatlayamıyor anası kılıklı :KK48:

:nazar::nazar:
HG BALIM NASILSIN IYI MISIN CNM NERELERDESIN
ZAYIFLARSAM DEPRESYON FALAN KALMAZ GENCLIGIMI YASARIM INSALLAH :)

AFIYET OLSUN CNM GECMIS OLSUN

KAPTANIN MODEMI BOZUK CANIM HALA GELIP TAKMALARINI BKLIYO O DA COK OZLEDI SIZLERI

AY CECOM AKSILIKLER PESPESE GELMIS CANIM NEYSEKI CALISMIS YINE EMEKTAR :)
AFIYET OLSUN
ISVECTE BASARILAR DILERIM BENDE YAPMISTIM HAMILE KALMADAN ONCE SONRA SAPITIP GERI ALDIM HEMEN ARDINDAN DA HAMILE KALDIM ZATEN :)

OYY DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN SELVOSSUM :KK60::KK60:
ALLAHIM SANA AILENLE BERABER MUTLU HUZURLU ASK DOLU SAGLIKLI FITT YILLAR NASIP ETSIN INSALLAH CNM
GERCEKTEN AILE COK ONEMLI ALLAH HEPIMIZIN AILESINI BASIMIZDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH :nazar::KK200::KK19:
Oyyy pcpcm tesekkur ederimm :) ya senin adin ne ?
Merhaba 6. takımcım,
409-426 etapları arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-32#post-42232720
Geçer not aldığınız için tebrikler! :nazar:
Tesekkur ederizz :))
selam 6. takım. karne notunuz güzel tebrik ederim hepinizi. başarınız daim olsun :KK15:
tesekkurler neslimmm :))

KARNE NOTU

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 409.etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 426. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.

Notlar:

• selvos88: 415. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • masalim88: 420. etap yarışma kayıt ve 420. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • kaldi2sene: 421. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • baldandane: 409. etap bitiş (410. etapta tartı değişimi kaynaklı +1 kilo eklendi) ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • Dark_Paradise: 425. etap yarışma kayıt ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • 45derya45: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • maya55: 415. etap yarışma kayıt ve 420. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • Bulbul-e Bismil: 409. etap bitiş (411. etapta tartı değişimi kaynaklı -100 gr düşüldü) ve 419. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • umutsuzwakaa: 412. etap yarışma kayıt ve 417. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • makres76: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • Yasmiin17: 411. etap yarışma kayıt ve 417. etap bitiş kilosu alındı.
  • battaniye1: 409. etap bitiş ve 426. etap bitiş kilosu alındı.
  • Efser: 409. etap bitiş ve 412. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
ayy birinciolmusum en guzel dogum gunu hediyesi oldu :D

Merhaba canım, doğum günün kutlu olsun, Rabbim sevdiklerinle, ailenle birlikte daha nice mutlu sağlıklı yıllar nasip etsin sana :KK68::KK68:
amin canimm insallah tesekkur ederim :)

selamlar kızlar:KK200::KK200:
bu ara dişçiye gidip geliyorum ağrım oluyo:cry:
ama bozmadım diyeti tabiiki:KK75:
Sabah: peynirli omlet, domates, salatalık
Akşam: balık, bol salata

hurma yemedim bugün tebrikler bana :KK73:
gecmis olsun balim

manyak cok yaaa kibrista simdiye kadar hc laf atan gormedim

Kesinlikle katılıyorum. Benim annemde okumuş ama babanem çalışmasına izin vermemiş. Babamda annesinin lafına uymuş. Şimdi de geçim sıkıntısı yaşıyoruz işte. Bazıları oluyor evleri geniş evde oturup yemek yap dışarıda alışveriş yap komşularla bruncha git. Oh tuzları kuru. Hayatta bir amaçları bile yok

Ohh afiyet olsun kuzum. Bugün bende içtim kahvemii

Afiyet olsun canım benim. Benim hurmalar bitti seninkiler hala duruyor

Ayy canım ablam benim iyiki doğdun doğum günün kutlu olsun :KK36::KK36:
Ailenle çok güzel yıllar geçirirsin inşallah :KK37:
Kesinlikle katılıyorum aile bize verilmiş en büyük hediye

Oyyy çok geçmiş olsun canım benim. Noldu ne yaptırıyorsun dişlerine??
Ay canım başık çekti :KK53:
ayy canim benimm cok tesekkur ederim :))

sanırım ben bunu kaçırmışım sağlık sorunları devam ediyor sanıp endişelenmiştim teşekkürler canım bilgi için

doğum günün kutlu olsun canım sağlıklı huzurlu incecik mutlu nice yıllara:KK36::KK60:
insallah canimm hepimiz incecik olalim tesekkur edrim :)

Selvosum dogum gunun kutlu olsun banlansada kalbimizdesin:KK200: Allah ailenle hayirli saglikli bir omur yasatsin insallah:KK68::KK15:
ayy kizz cok guldum olmus gibi hissettim kendimi :D saol balim tesekkur ederim :D

Carsamba gunku menum
Sabah: karatay
Ara: ayran
Ara: masalacayi buzlu yaptim onuda super oldu
Aksam: sulu kebap+ salata

4 litre su(2 litresi sassy+1 litresi karbonatli+1 litresi normal su)+ 2 kupa bitki cayi
35 dakika egzersiz+ kardiyo( esim hazirladi programi 1 ay bunu yapcam)+ 45 dakika yuruyus

Back
X