- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
reglken 1 kilo 100 gr verdigimi biliriim :))regl mi olddun :) sansa bak ama unutma metabolizman hizlancak bunu firsata cevirr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reglken 1 kilo 100 gr verdigimi biliriim :))regl mi olddun :) sansa bak ama unutma metabolizman hizlancak bunu firsata cevirr :)
regl mi olddun :) sansa bak ama unutma metabolizman hizlancak bunu firsata cevirr :)
hadi bakalim gazamiz mubarek olsun ben ve sen suan 14.takima karsiyiz :)Çeviricem tabi bu hafta birinci benim ikinci bekliyorum![]()
Yarin ankaraya gidiuorum neslim. Sonra bayram okul telasi 2 hafta izin aldim. Diyetimi birakmiyorum tabiki. Bol eksiyle gelicem insallah :)bişi olmaz selvoşum olur arada böle şeyler. eee iznemi ayrıldın sen neler yapıyorsun kilo alıp gelmeyesin
tum yazmak istediklerimi yazmissin deryammmtek tek alıntı yapmadan sadece yorum yapmak istiyorum. kimsenin özel hayatı, siyasi görüşü düşünceleri kimseyi ilgilendirmez. burası yeri hiç değil. hepimizin kendine göre dertleri var onları burakıp buraya geliyoruz kimsenin canını sıkmıyoruz...
kaldı ki sevgili nura yla @gel_pcpc takımda yaz aylarından kişilerin yoğunluklarından kaynaklanan paylaşım yetersizliğinden dolayı motivasyonun etkilendiğini en azında kaptan gelene kadar buna bi çözüm bulmamız gerektiğini düşündük. kendi adıma konuşuyorum son 1 aydır kişilerin menülerine yorum yazmak içimden gelmiyor burada ki amacımız hem kendimizi hem birbirimizi motive etmek ama maalesef sadece menü yazıp çıkan bikaç arkadaşımız yüzünden böyle bi karar aldık en azında menüler düzenli yapılsın diye. fakat bu yanlış anlaşılmış sanırım.
kavgalar gürültülerden ziyade burada takımsak eğer sadece kendimiz için değil diğer arkadaşlarımız içinde yarıştığımızı unutmamalıyız. kimsenin bir diğerinin motivasyonunu bozma gibi hakkı yok. kırıcı üzücü söylemler kullanmadan tam motive halinde bu yarışa devam etmeliyiz. ve sizlerden rica ediyorum kaptanım gelene kadar buralar bizlere emanetse birbirimize sahip çıkıp yolumuzu zorlaştırmak yerine kolaylaştıralım..
Kitabı okudum ve çox hoşuma gitti ama 90 günlük diyetle arasında kaldımben karatay yapmistim cnm bize cok uygun ama iyice arastir sevgiliRengarenkNesli sana link atmisti ona goz atabilirsin
ben memnundum
Yaris balimmm birinci ol goster gucumuzusenin içinde yarışıyorum bebeğiiimmmmmmm
90 gunluk diyete metabolizman aliscak bi sureden sonra ve kilo vermen durcak. Bana gore tum diyetler icinde iki etkili gercek diyet var biri dukan biride karatay. Cogu basari hikayeleri bu iki diyete aitKitabı okudum ve çox hoşuma gitti ama 90 günlük diyetle arasında kaldım![]()
Canım, sen ne kadar sürede kilo vermeye başladın karatayla?90 gunluk diyete metabolizman aliscak bi sureden sonra ve kilo vermen durcak. Bana gore tum diyetler icinde iki etkili gercek diyet var biri dukan biride karatay. Cogu basari hikayeleri bu iki diyete ait
İki takim arasinda eslesme oldu canim yaris icinde yaris gibi dusun. Hem takim olarak yarisiosun hem birysel olarak :) ben bunu anladim.ya yanlis anladiysamKızlar, bu eşleşme ne? Yarışıyomusunuz? Biliyorum çox soru soruyorum ama beni mazur görün malum yeniyim![]()
Basladigim.hafta kilo vermey basladim ben. Ustelik hic sabit kaldigim hafta olmadi. Ama sporumu hic aksatmadim 22 kilonun 14 unu karatayla verdimCanım, sen ne kadar sürede kilo vermeye başladın karatayla?
Kızlar, bu eşleşme ne? Yarışıyomusunuz? Biliyorum çox soru soruyorum ama beni mazur görün malum yeniyim![]()
Basladigim.hafta kilo vermey basladim ben. Ustelik hic sabit kaldigim hafta olmadi. Ama sporumu hic aksatmadim 22 kilonun 14 unu karatayla verdim
Basladigim.hafta kilo vermey basladim ben. Ustelik hic sabit kaldigim hafta olmadi. Ama sporumu hic aksatmadim 22 kilonun 14 unu karatayla verdimCanım, sen ne kadar sürede kilo vermeye başladın karatayla?
Bunye farki iste deryammbenimde iki hafta üst üste verdiğim olmadı herhalde yaaa![]()
iradeeeee azim farkı canım o. senin sporun düzenin harika tez zamanda kavuş istediğin kiloya inşallahBunye farki iste deryamm