• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birçoğumuz, zayıflamaya başladıktan sonra, hedefine ulaşamadan hevesi kırılarak bırakmışızdır. Zayıflamaya çalışanların en büyük isteği; kendisiyle birlikte diyet ve egzersize eşlik edecek, zayıflamanın ne kadar zor olduğunu bilerek baltalamayacak, tam tersi motive edip, devam ettirmesini sağlayacak güvenilir bir dosttur.

Hepimiz çok iyi biliyoruz ki bir insana asla kilosuyla ilgili güzel sözlerden başka birşey söylenmemelidir. Bunu anlayamayanlarımız veya isyan sözleri kullananlarımız var tabii, ama iltifat sözleri dışında kimsenin zayıflama çabaları hakkında negatif bir yorumda bulunmamak lazım.

İLİGİLİ GÜZEL SÖZLER

Ö Senin için en önemli şey sensin.

Ö İstersen yapabilirsin.

Ö Sana güveniyorum.

Ö Cesaret etmek başarmanın yarısıdır.

Ö Büyük insanların idealleri, sıradan insanların hevesleri vardır.

Ö Sağlığın için bu değişimi yapabileceğine inanıyorum.

Ö Disiplinine hayranım.

Ö Elin, abur cubur değil suya uzandığı sürece sırtın yere gelmeyecektir.

Ö Pozitif yaklaşımın sana güç veriyor.

Ö Gözünü hedefinden ayırmaman ne kadar güzel!

Ö Elmas nasıl yontulmadan kusursuz olmaz ise, insan da acı çekmeden olgunlaşmaz.

Ö Planladığın sürece hedeflerine varırsın.

Ö Yapabileceğinden daha azına razı olmayanlar her şeyi başarabilirler.

Ö Boğazından geçen her kaloriyi sayman ne kadar disiplinli.

Peygamberimizin yeme icmeyle ilgili bikac hadisi

Insanoglu karnindan daha kotu bir kab doldurmamistir

Lokmalari agziniza gore aliniz ve iyice cignedikten sonra yutunuz

Insana belini dogrultan bikac lokma yeter bunu yapamiyorsa ucte birini yemege ucte birini suya ucte birini teneffus etmeye ayirsin

Yemekleri cok sicak ve cok soguk yemeyiniz

OTURARAK SU ICMEK HASTALIKLARDAN KORUYOR

herhangi bir siviyi ayakta ictigimizde dogrudan onikiparmak bagirsaga oturarak ictigimizde ise once mideye daha sonra onikiparmak bagirsaga gider sivilarin once mideye gitmesi daha sagliklidir cunku mide asidi sayesinde sivinin icinde bulunan mikroplar oluyor boylelikle bircok hastaliktan korunmus oluyoruz

bişi olmaz selvoşum olur arada böle şeyler. eee iznemi ayrıldın sen neler yapıyorsun kilo alıp gelmeyesin
Yarin ankaraya gidiuorum neslim. Sonra bayram okul telasi 2 hafta izin aldim. Diyetimi birakmiyorum tabiki. Bol eksiyle gelicem insallah :)
tek tek alıntı yapmadan sadece yorum yapmak istiyorum. kimsenin özel hayatı, siyasi görüşü düşünceleri kimseyi ilgilendirmez. burası yeri hiç değil. hepimizin kendine göre dertleri var onları burakıp buraya geliyoruz kimsenin canını sıkmıyoruz...
kaldı ki sevgili nura yla @gel_pcpc takımda yaz aylarından kişilerin yoğunluklarından kaynaklanan paylaşım yetersizliğinden dolayı motivasyonun etkilendiğini en azında kaptan gelene kadar buna bi çözüm bulmamız gerektiğini düşündük. kendi adıma konuşuyorum son 1 aydır kişilerin menülerine yorum yazmak içimden gelmiyor burada ki amacımız hem kendimizi hem birbirimizi motive etmek ama maalesef sadece menü yazıp çıkan bikaç arkadaşımız yüzünden böyle bi karar aldık en azında menüler düzenli yapılsın diye. fakat bu yanlış anlaşılmış sanırım.
kavgalar gürültülerden ziyade burada takımsak eğer sadece kendimiz için değil diğer arkadaşlarımız içinde yarıştığımızı unutmamalıyız. kimsenin bir diğerinin motivasyonunu bozma gibi hakkı yok. kırıcı üzücü söylemler kullanmadan tam motive halinde bu yarışa devam etmeliyiz. ve sizlerden rica ediyorum kaptanım gelene kadar buralar bizlere emanetse birbirimize sahip çıkıp yolumuzu zorlaştırmak yerine kolaylaştıralım..
tum yazmak istediklerimi yazmissin deryammm

Kitabı okudum ve çox hoşuma gitti ama 90 günlük diyetle arasında kaldım:KK51:
90 gunluk diyete metabolizman aliscak bi sureden sonra ve kilo vermen durcak. Bana gore tum diyetler icinde iki etkili gercek diyet var biri dukan biride karatay. Cogu basari hikayeleri bu iki diyete ait

Kızlar, bu eşleşme ne? Yarışıyomusunuz? Biliyorum çox soru soruyorum ama beni mazur görün malum yeniyim :oops:
İki takim arasinda eslesme oldu canim yaris icinde yaris gibi dusun. Hem takim olarak yarisiosun hem birysel olarak :) ben bunu anladim.ya yanlis anladiysam :D istedigin kadar soru sorabilirsin birgun sorulara cevap verdigin gunlerde gelicek :D

Back
X