• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlarrr nasılsınız bakalım?? :KK68::KK3:
iyiyim balim sen nasilsinn bebis nasil tansiyon nasil tamsiyon aletin nasil :D

ohh cok iyi yapmissiniz cnm
gule gule giy yeni cicilerini :)

hahaha iste hele ki 1 tane olunca cocuk insan tam gormemis gibi oluyo heralde :)) dunde yine dayanamadim yanimda yatirdim tamam kotu farkindayim ama ayrilamiyorum da tam canima tak etsin alistiririm heralde :))

oy oy bu makarnalar yakacak bizi :)
afiyet olsun cnm

gunayydinnnnn bitanemm :)

bu haslanmis nohut patates ayri ayri mi haslaniyo yoksa nohut yemegi mi afiyet olsun

afiyet olsun cnm :)

ok cnm bu haftadan itibaren liutfen duzenli bi sekilde yazmaya Calis ki unutmayasin :)

insallah toparlarsin cnm en yakin zamanda afiyet olsun

ayy gecmis olsun cnm yaa off en korktuklarimdan biri grip olmak hele ki suan bu halde Allah hepimizi korusun sana da sifa versin cnm:)

ne guzel anlatmissin cecom
bu arada senin menuleri duzenli yazmiyosun kuzum onlara da bi el atsan diyorum :))

gunayydinnnnnn :))

bisey mi oldu cnm
ben bitki caylari yapiyorum ilacsiz doktorsuz atlatiyoruz cok sukur. Benimde en nefret ettgm sey grip bidr ilaclar

selam kizlar nasilsiniz iiy misiiniz bakalimmm ben malum yine uykusuz yine aksi :))
iyiuim bslim sen nasilsin senin en iyi cozumun alisi odasina yollamak

iyiyim balim sen nasilsinn bebis nasil tansiyon nasil tamsiyon aletin nasil :KK70:

ben bitki caylari yapiyorum ilacsiz doktorsuz atlatiyoruz cok sukur. Benimde en nefret ettgm sey grip bidr ilaclar

evet cnm becerebilirsem yollicam valla :)
zaten 2. bebek gelmeden alismasi sart ki kiskanclik olmasin o dogdu beni gonderdiler olmasin
bende ilacsiz atlaatmaya calisiyorum cogu zaman

Ayy cok guzeldi kuzum hosbuldumm. Bolu duzcede ekledik araya super oldu boluya bayildimm buz gibiydi :) sen boludamiydin benmi oyle hatirliyorum

Ayyy evet boluluyum canım. İyi yapmışsınız valla nereleri gezdiniz? Biz bolulu olmamıza rağmen fazla gitmeyiz abanta kartalkayaya falan :KK70:

selam güzeller bugün enkaz gibiyim gece uyuyamadım :KK14:siz nasılsınız keyifler yerindemi

Oyyy bülbülüm noldu? Bende gece geç yatıyorum sabahta kuş 8 de ciklemeye başlıyor uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık :confused:

saol canımcım bende öyle düşündüm nasılsa daha erken dedim saldırdım pastaya yufkaya :KK45:

tatlı hamişimmm sakin ol kuzum evham yapma bilekle kol fark etmesi doğaldır hatta sağ kol ile sol kol bile fark eder ama sen yinede tedbiri elden bırakma tabi mesela gün içinde saat başı tansiyon ölçüp not et dalagalanma var mı bakabilirsin belki de normalin 13 tür

kolay gelsin tatlım işlerin yoğun yine

ay dün bizim burda da çarşı felaket kalabalıktı direksiyon eğitimim vardı boncuk boncuk ter döktüm valla bayram alışverişine atmış herkes kendini sokağa bende arifeyi bekliyorum sen naptın bakiyim cici aldınmı bayramlık kendine

selvoşummmm nasılsın kuzum nasıl gidiyor izin

bu hafta yüzdemiz iyiydi aslında ama ilk üç olmadı kuzum ama deryam 3. oldu bu hafta

afiyet olsun tatlım

Yok kuzum bir kot almıştım ya onu giyerim ya da etek aldım onu da farkettim ki üstüme hiçbir şey almamışım :KK70:

iyi geceler güzellerim:KK54: bugün akşama kadar ders çalıştım artık kafam ambele oldu ablamda akşama kadar evle uğraştı malum bayram temizliği, akşam yemeğinden sonra çocuğu babasına bıraktık kuzenleride ektik kız kıza dışarı çıktık. ne zamandır çocuk çekiştirmeden erkek dırdırı olmadan şöyle rahat rahat abla kardeş gezmemişiz çok iyi geldi bize:KK45:bayram dolayısıyla tezgahlar kurulmuş çarşıya fiyatlarda çok uygundu ciciler aldım kendime:KK37:gezdik tozduk stresimizi attık geldik biraz dinlendikten sonra tekrar oturdum derse azmettim bitirdim ödevimi yarında sakin kafayla düzenleyip hocaya yolluycam bakalım ilk ödev ilk not girebilcemmi hocanın gözüne:cool:

Ohhh abla kardeş gezin tabi. Bizde de ablam hadi kalk gezelim diyor ama ben dersim var olmaz dediğim için kalıyor :KK70: bir de o eskişehirde okuyor ayrıyız özlüyorum keratayı.
Ohhh ne cicişler aldın bakalım :KK37:

Merhabalar çıtırlar :KK54: dün gelemedim. Hem bayram telaşesi hem de ders beni bitirdi :63: herkesin şimdiden bayramını kutlarım :KK36: en küçük olduğum içinde ellerinizden öperim :KK36: ailenizle çok güzel bayram geçirirsiniz inşallah
oyy bitanemmm seninde bayramin kutlu ollsun simdiden dilerim bu yil emeklerinin karsliigini alirsin sinavdan istedigin bolumu kazanirsinnn :KK200::KK200::nazar::KK60::KK19::KK68:

zaten 2. bebek gelmeden alismasi sart ki kiskanclik olmasin o dogdu beni gonderdiler olmasin
ayy bide kiskanclik olayi var ne yapcak acaba. Biz biraz esimin kuzeninin kizini sevdikcok sevimliydi oglusum krize girdi kiza dar etti koyu :D

Merhabalar çıtırlar :KK54: dün gelemedim. Hem bayram telaşesi hem de ders beni bitirdi :63: herkesin şimdiden bayramını kutlarım :KK36: en küçük olduğum içinde ellerinizden öperim :KK36: ailenizle çok güzel bayram geçirirsiniz inşallah
seninde bayramin cok guzel gecer insallah balim saol

Ayyy evet boluluyum canım. İyi yapmışsınız valla nereleri gezdiniz? Biz bolulu olmamıza rağmen fazla gitmeyiz abanta kartalkayaya falan :KK70:

Oyyy bülbülüm noldu? Bende gece geç yatıyorum sabahta kuş 8 de ciklemeye başlıyor uykusuzluktan gözlerim yanıyor artık :confused:

Yok kuzum bir kot almıştım ya onu giyerim ya da etek aldım onu da farkettim ki üstüme hiçbir şey almamışım :KK70:

Ohhh abla kardeş gezin tabi. Bizde de ablam hadi kalk gezelim diyor ama ben dersim var olmaz dediğim için kalıyor :KK70: bir de o eskişehirde okuyor ayrıyız özlüyorum keratayı.
Ohhh ne cicişler aldın bakalım :KK37:
golcuge gittik gazelle diye bi yer vardi orada otrduk falan cok vaktimiz yoktu uzun uzun gezmek isterdim.aslinda. kartalkaya dusunuyoruz kisin artik

Yeni SElamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı akşamlar :KK68:

Şükür eve girebildim kısa süreliğinede olsa:KK48:
Hesapta evde oturacaktık kabristan ziyaretinden sonra ama eşimin Anannesi saçımı yıkayın diye tutturmuş tabi KV ben yıkıyamam tek başıma diyince eşim sağ olsun yine atladı biz gelir hallederiz diye :KK48:
Akşam yemeği için balık var menüde bugün :kk77: hatta onlar pişene kadar kendime bir yorgunluk kahvesi yapıp içtim :KK66: Allahtan tıkadıda sıkıntısız bekliyeceğim :KK53:
Yemekten sonrada gidip büyük Anannemizin saçlarını yıkıyacağız :KK68:

Yarın sabah malum Bayram koşturmacası olacağı için bende herkes gibi uğramaya fırsat bulamam ( belki ancak gece ) O yüzden şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve kaçamaksız bir Bayram nasip etsin.....Aminnnnn

Ben kendi adıma kaçamak yapmayı önlemek adına yanımda götüreceğim Nişasta günüme uygun olan birşeyleri :KK48: arabada nasılsa giderken rahat rahat yer sonradaki kapıdada ay valla buraya gelmeden önce yedik çok şişim ayağına yatarak kaçamak yapmayı önlemeyi amaçlıyorum :KK48: bir tek Annemin dayısında biraz şüpheliyim çünkü Yenge sağ olsun bayılır yedirip içirmeye ve benide aşırı sever :KK68::KK68::KK68::KK68: inşallah çaktırmadan yemiş gibi yapar yırtarım oradada :KK70:

Tum gece gozumu kapatmadim. Uyanigim ve bu saatte yatmak istemedim. Ruh halim berbat son aylardir kusurabakmayin neseli olmasam elimde degil. Hepinizi seviyorum.

Canım Bayramda hiç birşey düşünme sadece güzel vakit geçirmeye bak sonra nasılsa sıkıntı her neyse hep birlikte üstesinden geliriz ( ki eminnim sıkıntı kilon ve şu ameliyat düşüncen )
Hiç bir şey senden değerli ve önemli değil üstelik boyunda var afet gibi kızsın;) kiloda zaten geçici birşey ve hepimiz kurtulacağız onlardan ;)

bu arada senin menuleri duzenli yazmiyosun kuzum onlara da bi el atsan diyorum :))

Haklısın canım bu ara ihmal ediyorum ama kaçamak yok şükür ;) söz bayram sonrası düzenli olarak her gün ne yediğimi paylaşacağım ;)

iyiyim balim sen nasilsinn bebis nasil tansiyon nasil tamsiyon aletin nasil :KK70:

Ben de iyiyim tatlım, bebiş de iyidir umarım henüz hissedemiyorum kendisini iple çekiyorum hissedeceğim zamanları :KK68:Tansiyonum aynı takılıyor tansiyon aletimle aşk yaşıyorum yanımdan ayırmıyorum :KK47::KK45:

Kesinlikle canım, ranya gelmeden alişi odasına alıştır ki kardeşi yüzünden gönderildiğini düşünmesin :KK66:

Tatlım senin de bayramın kutlu olsun sevdiklerinle ailenle musmutlu bayramlar dilerim :KK68:

Hesapta evde oturacaktık kabristan ziyaretinden sonra ama eşimin Anannesi saçımı yıkayın diye tutturmuş tabi KV ben yıkıyamam tek başıma diyince eşim sağ olsun yine atladı biz gelir hallederiz diye :KK48:
Akşam yemeği için balık var menüde bugün :kk77: hatta onlar pişene kadar kendime bir yorgunluk kahvesi yapıp içtim :KK66: Allahtan tıkadıda sıkıntısız bekliyeceğim :KK53:

Yarın sabah malum Bayram koşturmacası olacağı için bende herkes gibi uğramaya fırsat bulamam ( belki ancak gece ) O yüzden şimdiden herkesin Bayramı mübarek olsun :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
Rabbim ailenizle ve tüm sevdiklerinizle mutlu, huzurlu ve kaçamaksız bir Bayram nasip etsin.....Aminnnnn

Ben kendi adıma kaçamak yapmayı önlemek adına yanımda götüreceğim Nişasta günüme uygun olan birşeyleri :KK48: arabada nasılsa giderken rahat rahat yer sonradaki kapıdada ay valla buraya gelmeden önce yedik çok şişim ayağına yatarak kaçamak yapmayı önlemeyi amaçlıyorum :KK48: bir tek Annemin dayısında biraz şüpheliyim çünkü Yenge sağ olsun bayılır yedirip içirmeye ve benide aşırı sever :KK68::KK68::KK68::KK68: inşallah çaktırmadan yemiş gibi yapar yırtarım oradada :KK70:

Canım Bayramda hiç birşey düşünme sadece güzel vakit geçirmeye bak sonra nasılsa sıkıntı her neyse hep birlikte üstesinden geliriz ( ki eminnim sıkıntı kilon ve şu ameliyat düşüncen )
Hiç bir şey senden değerli ve önemli değil üstelik boyunda var afet gibi kızsın:KK66: kiloda zaten geçici birşey ve hepimiz kurtulacağız onlardan :KK66:

Haklısın canım bu ara ihmal ediyorum ama kaçamak yok şükür :KK66: söz bayram sonrası düzenli olarak her gün ne yediğimi paylaşacağım :KK66:

Canım sana da iyi bayramlar, bayram gezmesinde yemek stratejine bayıldım çok akıllıca :KK19:

Ben de iyiyim tatlım, bebiş de iyidir umarım henüz hissedemiyorum kendisini iple çekiyorum hissedeceğim zamanları :KK68:Tansiyonum aynı takılıyor tansiyon aletimle aşk yaşıyorum yanımdan ayırmıyorum :KK47::KK45:

Kesinlikle canım, ranya gelmeden alişi odasına alıştır ki kardeşi yüzünden gönderildiğini düşünmesin :KK66:

Tatlım senin de bayramın kutlu olsun sevdiklerinle ailenle musmutlu bayramlar dilerim :KK68:

Canım sana da iyi bayramlar, bayram gezmesinde yemek stratejine bayıldım çok akıllıca :KK19:
Askinizi nazarlardan sakinin :D ayy hissedersin yakinda ne guzel bi duygu o yaa

Kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallah :KK68: Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün :KK200:

image.webp

ohh cok iyi yapmissiniz cnm
gule gule giy yeni cicilerini :)

hahaha iste hele ki 1 tane olunca cocuk insan tam gormemis gibi oluyo heralde :)) dunde yine dayanamadim yanimda yatirdim tamam kotu farkindayim ama ayrilamiyorum da tam canima tak etsin alistiririm heralde :))

oy oy bu makarnalar yakacak bizi :)
afiyet olsun cnm

gunayydinnnnn bitanemm :)

bu haslanmis nohut patates ayri ayri mi haslaniyo yoksa nohut yemegi mi afiyet olsun

afiyet olsun cnm :)

ok cnm bu haftadan itibaren liutfen duzenli bi sekilde yazmaya Calis ki unutmayasin :)

insallah toparlarsin cnm en yakin zamanda afiyet olsun

ayy gecmis olsun cnm yaa off en korktuklarimdan biri grip olmak hele ki suan bu halde Allah hepimizi korusun sana da sifa versin cnm:)

gunayydinnnnnn :))

bisey mi oldu cnm
Teşekkürler canım. Nohut yemeği, etli , nohutlu, patatesli sulu oluyor biraz .

Hiç bir şey senden değerli ve önemli değil üstelik boyunda var afet gibi kızsın:KK66: kiloda zaten geçici birşey ve hepimiz kurtulacağız onlardan :KK66:

Haklısın canım bu ara ihmal ediyorum ama kaçamak yok şükür :KK66: söz bayram sonrası düzenli olarak her gün ne yediğimi paylaşacağım :KK66:
ok bitanem anlastik :))
iyi bayramlar sana da cnm benim :)

sabahin 6 sinda beni operek ben sana sana sana olurum diye sarki soyleyen prensimi diger odaya nasil yollayabilirim sence cnm :))essek kendini sevdirmesini iyi biliyo :) ama tabi en kisa zamanda alistirmam lazim onun da farkindayim :))
bebisi hissetmene az kaldi bitanemmm o guzel duyguyu sende hissedeceksin insallah :))
Kızlar aileleriniz ve sevdikleriniz ile birlikte hayırlı bayramlar diliyorum... Nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlarınız olsun inşallah :KK68: Rabbim gönlünüzden geçen dualarınızı kabul etsin, yüzünüzü her daim güldürsün :KK200:

Eki Görüntüle 1639155
aminnn seninde bayramin kutlu olsun yureginden ne geciyosa kabul olsun insallah :))
Sevdiklerinizle guzel huzurlu bi bayram gecirmeniz dilegiyle :KK66: bayramjniz kutlu olsun
seninde bitanemmm :))
Teşekkürler canım. Nohut yemeği, etli , nohutlu, patatesli sulu oluyor biraz .
anladim cnm pataesi ayri nohutu ayri yazinca baska bisey sandim afiyet olsunn :))
Bayramınız kutlu mutlu olsun, canlaaar Eki Görüntüle 1639325
seninde bitanemm :)

6, Takim 432.Etap Haftalık Menü Paylaşım Tablosu

yemekgifleri66.gif
yemekgifleri67.gif
---
harf-hareketli-resim-0127.gif
harf-hareketli-resim-0109.gif
harf-hareketli-resim-0125.gif
harf-hareketli-resim-0118.gif
---
yemekgifleri68.gif
yemekgifleri69.gif

[TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"][/table][TABLE="class: grid, width: 500"][/TABLE][TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR]
[TD][/TD][TD]İsim[/TD]
[TD] [/TD][TD]Pazartesi[/TD]
[TD] [/TD][TD]Salı [/TD]
[TD][/TD][TD]Çarşamba[/TD]
[TD][/TD][TD]Perşembe[/TD]
[TD][/TD][TD]Cuma [/TD]
[TD][/TD][TD]Cumartesi[/TD]
[TD][/TD][TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]1.Ahbirkingcharlesimolsa[/TD]
[TD]:KK46:[/TD]
[TD] :kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]2.Ange_angel[/TD]
[TD]:kk77:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]3.Baldandane[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]4.Bulbul[/TD]
[TD]:21:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]5.Derya[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]6.Gel_pcpc[/TD]
[TD]:KK31:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]7.Oynakbasi[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]8.Selvos[/TD]
[TD]:KK55:[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]9.Senasevval[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TD]10.Sekerkiz[/TD]
[TD]:KK31:[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR]

[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr][TR]
[TD]11.Yasminn[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[TD].[/TD]
[/TR][/TABLE]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]
[TABLE="class: grid, width: 500"][/table]​
[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/TR][TR][/TR][TR][/tr][TR]
[TR][/TR]
[/TR]
[TR]

[/TR]
[/TABLE]
[TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr]

Askinizi nazarlardan sakinin :KK70: ayy hissedersin yakinda ne guzel bi duygu o yaa

İnşallah canım merakla bekliyorum :KK45:

Eki Görüntüle 1639155
Teşekkürler tatlımi sana mutlu bayramlar :KK68:
Sevdiklerinizle guzel huzurlu bi bayram gecirmeniz dilegiyle :KK66: bayramjniz kutlu olsun
Senin de bayramın kutlu olsun selvicimm :KK60:
Bayramınız kutlu mutlu olsun, canlaaar Eki Görüntüle 1639325
Teşekkürler tatlım sana da iyi bayramlaaarr :KK68:
merhaba canlarr hepinize iyi bayramlar sevdiklerinizle guzel bir bayram gecirin insallah gonlunuzden ne geciyosa kabul olmasi dilegiyle..:KK200::KK200::KK200::anneadayı::KK15::KK15::KK15::KK15::KK68::KK68::KK68:
Teşekkürler tatlımmm sana da oğluşunla ve prensesinle geçireceğin nice güzel bayramlar dilerimmm :KK68:

Dünkü menümü yazayım unutmadan,

Sabah, 1 dilim tahinli ekmek ile kk kahvaltısı

Öğle, bir kase tavuk suyuna şehriye çorbası, salata, bir parça tahinli çörek

Akşam, 1/2 şeftali, 1/2 elma, bir avuç üzüm, süt

Back
X