- 25 Nisan 2015
- 4.519
- 11.844
- 128
- 37
iyiyim balim sen nasilsinn bebis nasil tansiyon nasil tamsiyon aletin nasilGünaydın kızlarrr nasılsınız bakalım??![]()

ben bitki caylari yapiyorum ilacsiz doktorsuz atlatiyoruz cok sukur. Benimde en nefret ettgm sey grip bidr ilaclarohh cok iyi yapmissiniz cnm
gule gule giy yeni cicilerini :)
hahaha iste hele ki 1 tane olunca cocuk insan tam gormemis gibi oluyo heralde :)) dunde yine dayanamadim yanimda yatirdim tamam kotu farkindayim ama ayrilamiyorum da tam canima tak etsin alistiririm heralde :))
oy oy bu makarnalar yakacak bizi :)
afiyet olsun cnm
gunayydinnnnn bitanemm :)
bu haslanmis nohut patates ayri ayri mi haslaniyo yoksa nohut yemegi mi afiyet olsun
afiyet olsun cnm :)
ok cnm bu haftadan itibaren liutfen duzenli bi sekilde yazmaya Calis ki unutmayasin :)
insallah toparlarsin cnm en yakin zamanda afiyet olsun
ayy gecmis olsun cnm yaa off en korktuklarimdan biri grip olmak hele ki suan bu halde Allah hepimizi korusun sana da sifa versin cnm:)
ne guzel anlatmissin cecom
bu arada senin menuleri duzenli yazmiyosun kuzum onlara da bi el atsan diyorum :))
gunayydinnnnnn :))
bisey mi oldu cnm
iyiuim bslim sen nasilsin senin en iyi cozumun alisi odasina yollamakselam kizlar nasilsiniz iiy misiiniz bakalimmm ben malum yine uykusuz yine aksi :))