• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım sanki sebzeyi öğütünce ölçü olarak proteinden fazla tüketmiş olmaz mıyız. uyar mı ki bize
smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabi

Eklentiler

• Kahvalti alternatif 1.webp
    Kahvalti alternatif 1.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 46
  • Ara ogun  alternatifi 1.webp
    Ara ogun alternatifi 1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 37
  • 1 ana menumuz.webp
    1 ana menumuz.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 45
  • Araogun alternatifi 2.webp
    Araogun alternatifi 2.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 31
  • Banu nun cayi.webp
    Banu nun cayi.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 41
  • kahvalti akternatifi 2.webp
    kahvalti akternatifi 2.webp
    36,2 KB · Görüntüleme: 63
smothiler hertür beslenmeye takviye niteleiği taşır uymayacak bi tarafı yok deryam uyar tabi

canım şimdi bizim protein miktarımız sebzeden fazla olmalı ya malum bir bardak için bayağı sebze lazım o kafamı karıştırdı. ne bilim bi öçmek gerek

onu ayarlariz deryam gun icinde baska sebze tuketmeyiz ben biraz arastirdim googledan pstesi annemden gelince denicem

saol neslimm

bişi değil. o sebze suları acayip toksin atıyor bedeni arındırıyor denenmiş her seferinde başarılı olunmuştur tarafımdan :KK60:

sevgili takım arkadaşlarım ve kaptanım önce kendime ve sonra sizlere söz veriyorum. şu an şu dakikadan itibaren suyumdan çayıma sporumdan diyetime kadar herşeyi tammmmm bir düzen içine oturtup yeni yıla gözlerime 65 le açacağımmmm and içeriimmmm :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
sen yaparsın canım.azmedersen neden olmasın dimi:KK60:

hoşgeldiniz kaptanım:KK200:.tüm takımdan özür dileyerek başlayayım önce:KK60:.yoğun geçen bir bayram haftasından sonra istanbuldan evime samsuna geldim e uzun zamandır açılmamış evçok kirliydi temizlik yaptım yolculuğun yorgunluğu çıkmadan temizlik yorgunluğuda eklendi ve belim tutuldu ve ağır grip oldum .çok rahatsızım 3 gündür yatak yorgan yatıyorum.yakında iyileşip sahalara dönmeyi umut ediyorum.
bayramda malesef kaçamaklarım oldu o hafta 1 kilo alarak geçti :KK23::KK62:ama bu hafta attım onu yani yine sabit kilodayım.:KK43:

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine :KK60:

Back
X