• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tünaydınnn:KK73::KK73::KK73:
Okudum ama alıntı yapamayacağım:KK66:
Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı
Kesin bilgi yayalım:KK70:

fitcivciv fitcivciv elbise güzel ama spor yaparsan çok güzel olur:KK70:Yumurta kapıya dayanmadan spora başlasaydın böyle endişe etmezdin:KK66:
Basen sorununun olmaması çok güzel ama belinin biraz incelmesi gerek.Memiktolar aynı kalsa şahane olur:KK70:Yürüyen sex bomb olursun kız:KK73:
Kaptanicem❤️❤️❤️ Bugün ayın 10u ve öalum 12 is ölçü günümüz☺️Bugünden yayalım arkadaşlara☺️☺️☺️☺️

Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı

fitcivciv fitcivciv elbise güzel ama spor yaparsan çok güzel olur:KK70:Yumurta kapıya dayanmadan spora başlasaydın böyle endişe etmezdin:KK66:
Basen sorununun olmaması çok güzel ama belinin biraz incelmesi gerek.Memiktolar aynı kalsa şahane olur:KK70:Yürüyen sex bomb olursun kız:KK73:

Kız sen benim adamı katil mi etcen (: umutlusun yani elbise olur diyosun daha verilmemiş kargoya yakıcam be fabrika markasını benim kargomu nasıl vermezler :D bahaneyle ölçülerimi de yazmış oldum : D

Yok canım nerde:KK43: yol ödemini atamadım daha evde durmadığımdan ama bugün evdeyim, çamaşır ve temizlikle geçecek günüm fırsat buldukça da yatarım☺️Ödemim yarına geçse cumaya da bi yarı. Kilo gitse oh mis☺️☺️ İp atlamadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum bugün ve yarım☺️ Sende durumlar nasıl?
ben de aynı fikirdeyim☺️
Dün gece komşun yaktı seni:KK70:
Yarın hafif beslen ve çok da yormamaya çalış.Uyuyabilirsen iyice uyu canım.

Yok canım nerde:KK43: yol ödemini atamadım daha evde durmadığımdan ama bugün evdeyim, çamaşır ve temizlikle geçecek günüm fırsat buldukça da yatarım☺️Ödemim yarına geçse cumaya da bi yarı. Kilo gitse oh mis☺️☺️ İp atlamadığım günlerin acısını çıkarmayı düşünüyorum bugün ve yarım☺️ Sende durumlar nasıl?
ben de aynı fikirdeyim☺️

ben tartılmıyorum bu sıra canım ama yemiyorum da bakalım 57,50 olmak cuma ya hedefim -400 anlıcan

Medgic-> eskişehirli
Ngy-> Bursalıydı

He tamam doğru biliyomuşm ama civcivle hemen hemen ayni zamanda giren biri vardı işyerime çok yakın oturuyodu bak şimdi ben kafaya takarım onu :D

Back
X