• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birazdan pazara çıkacağım:KK73:Pazar dönüşü burada olurum.
Bakalım fiyatlar ne olmuş:KK34:Domates markette 10 liraydı vay anasını demiştim:confused:
Neyy 10 lira mi :ruh: ben en son gecen yaz yani kendi evimdeyken pazara çıkıyordum patates 1 - 1.5 civari soğan 50 kuruş domates 1 2 lira patlıcan 1.5 tl olurdu bu fiyatlar ne böyle ya

Ama iste orası tam da bizim oralar nasıl bilmem ki☺️ yarından itibaren her gün oraya denize gideriz. Oraya varmadan bi sapak var, oradan donunce küçük bi koy var, orada gireriz denize, kumluk ve tertemizdir. Eski iskele ya da deveboynu ismiyle gecer. Sude motel levhasindan dönünce bulabilirsiniz.
Hatta bu sitenin kurucusu kazen de oralarda :KK66:
Evet duydum orayı
Kazen Kazen abinin profilinde de çanakkale yazıyodu
Dikkatimi çekmişti
:))))

309CFB7C-7B07-4969-89A1-7ABB9D9B0295.webp
Öğle yiyorum şükürrrrrrr kelle paça

Dün gece komşun yaktı seni:KK70:
Yarın hafif beslen ve çok da yormamaya çalış.Uyuyabilirsen iyice uyu canım.
Evet ya bi şey de diyemedim.aslında alttan alttan mesajı da verdim, kızımı komşuya bıraktım hemen işlerimi yapayım diye dedim çok yoruldum dedim ama anlamadı.en son kızımı getirdi komşu, ay dedim uykusu geldi yılayıp yatırayım☺️☺️Yıkarken hala oturuyordu da sonra kalktı.sevdiğim de bi kadın ama niye öyle yaptıysa
ben tartılmıyorum bu sıra canım ama yemiyorum da bakalım 57,50 olmak cuma ya hedefim -400 anlıcan
İnşallah ulaşırsın canım☺️
Aklını seveyim senin canım.Dün gece aklımdaydı ölçü işi:)
sev sev☺️☺️❤️

Evet ya bi şey de diyemedim.aslında alttan alttan mesajı da verdim, kızımı komşuya bıraktım hemen işlerimi yapayım diye dedim çok yoruldum dedim ama anlamadı.en son kızımı getirdi komşu, ay dedim uykusu geldi yılayıp yatırayım☺️☺️Yıkarken hala oturuyordu da sonra kalktı.sevdiğim de bi kadın ama niye öyle yaptıysa

İnşallah ulaşırsın canım☺️
sev sev☺️☺️❤️

MAALESEF HAPTA İÇTİM HALEN REGL OLAMADIM BENİ BUDA MI YAVAŞLATIYOR BİLMİYORUM
KASIKLARIM AĞRIYOR GELEN GİDEN YOK TEST Mİ ALCAM ACABA

Aaa kadın dediğin mazoşist olur hiç bir kötü sözü unutmaz :KK70:
Canım nasılsın?❤️
Cuma gümünü iple öekiyorum :halay:
Ay çok merak ettim☺️☺️
MAALESEF HAPTA İÇTİM HALEN REGL OLAMADIM BENİ BUDA MI YAVAŞLATIYOR BİLMİYORUM
KASIKLARIM AĞRIYOR GELEN GİDEN YOK TEST Mİ ALCAM ACABA
tabi ki yavaşlatır canım niye hapa rağmen olmadı ki:( tekrar dr mı gitsen acaba?

Back
X