• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Devir imtihan devri:KK70:Gülme komşuna gelir başına Hatice’mm:KK70:
fayfeyfiy fayfeyfiy annen gidiyordu misafir faslı kapanıyordu bu ne şimdi:KK70:azıcık yabani ol :KK70:,kimseye gitme ,kimse de sana gelmesin.kapa kapını sporunu yap :KK66:
aaa gittim ama spor da yaptıııım :D
bu gittiğim çok samimi komşumuz :) ama yani yine döktürdüler
annem gitti
babama da diyorum diyete giriyoruz tek ben değil sen de diye :D hadi bakalım inşallah annem gelene kadar 50lrer en azından

Ben geldim menümü yazayım sizlere hızlıca
sabah: 1 haşlanmış yumurta 60 gram kadar peynir 5 zeytin domates salatalık 2 ince dilim tam bugday ekmeği
ara: 2 ceviz içi
öğlen: 4 yk zeytinyağlı taze fasulye 2 yk yogurt 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 3 üçgen dilim karpuz biraz peynir
akşam: 6 yk patlıcan musakka patlıcanları kızartma değil. 1 dilim tam bugday ekmeği 2 yk yogurt
3.5 lt su 45 dakika tempolu yürüyüş
esperenzaa esperenzaa
su harika menün de çok güzel
sporun da iyi canım

Geldiğinden beri fayfeyfiy fayfeyfiy ‘ın menüleri hep imtihanlık ya :KK70:Bitmeyen imtihan yapmışlar, onu da bizim minnak doktorumuza tebelleş etmişler:KK70:
Lokumları eşine yedir belki dolaylı yoldan faydasını görürsün:KK70::KK70::KK70:
Lokumlar bir şekilde sana yar olmuş olur caaanim :KK70:
inşallah hayırlısı ile bitirir ve iyi faydalı bir doktor olabilirim dualarınızda unutmayın beniii

ay gerçekten ya her öğünde ayrı imtihan oluyorum

Menüm

07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz

12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata

19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt

Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan :KK70: ) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa esperenzaa
Canımmm harikasın.Sporlar şahane.Bu hafta eminim iyi eksiler gelecek senden;)
Aynen ya bugun kotu gecti amaaa mis gibi karatay kahvaltimi hazirladim, kabina koydum, zabaanan efendi gibi edicem kahvaltimi. Yarin oglen yiyip aksam bir sey yememeyi dusunuyorum. Simdi maydanoz suyu icicem :kusmuk: yarin sabah ve aksam da icerim. Yarin sadece turk kahvesi icicem. Granul kahve kadar sisiren bisey yok, neskayfe yani. Yarin itibariyle sadece turk kahvesi ve filtre kahve icicem, evde filtre kahve makinem de var zaten haftasonlari icin. Bu hafta sonu alirim artik guzel bir filtre kahve.

Cezami cuma aksami yapsam olur degil mi? Yarin spor yapmamayi dusunuyorum, odemimin azalmasi acisindan. Belki 15 dakika leslie ya da hic spor.

:KK200:
canım cezanı tartı sonrası istediğin dönemde yap.Spor ödemin oluşmasın bir de.Neskayfe yerind filtre yada törkiş kayfe iç canım.

İyi geceler kızlar
Sabah
1 h.yumurta
1,5 kk peynir
Domates,salatalık
1 dlm ekmek

Öğle
1 kase cacık
5 yk barbunya
1/4 dlm ekmek

Akşam
4 yk yoğurt ,1 kabak,1 salatalık dan yoğurtlu bişi
Çoban salata
1 yk patlıcan yemeği

3 lt su,1 kupa y.çay,1 kupa çay,1 sade mardin kahvesi
8000 adım =15*8= 120 puan
300 adet bölgesel hareket = 15*2 =30 puan
Toplam 150 puan

esperenzaa esperenzaa ve fattylamb94 fattylamb94
canım beğendim ben maşallah

Menum
Sabah
Ceyrek simit :KK43:
Yumurta
Peynir, zeytin, domates vs
Domatesli biber kavurması

Aksam
Taze fasulye
Peynir
1 minik biber dolmasi (gördüğüm en küçük dolmaydi, ben de yedim ☺️) pirinc ve bulgur karışık
az da kavun 1-2dilim gibi
Bir kac tane kırmızi erik
5-10 tane fistik
2 litre su
Kahve
200 bitki çayı
esperenzaa esperenzaa @yolcukardelen
2 saat tempolu yürüyüş (trekking) 300 puan
fattylamb94 fattylamb94
canım evde olmamanı da katarsak iyi aslında

Menüm

07.30
1 dilim peynir
Söğüş salata
1 ceviz

12.30
5 y.k. patlıcan oturtma
Yarım bardak yoğurt
Yeşil salata

19.00
Etli taze fasülye
1 kase yoğurt

Su 3 lt. Spor 80 dk tempolu yürüyüş 10 dk cardio 400 ip(dayanamadım atladım.yine yatmadan :KK70: ) 7 dk kol egzersizi 200 adet iç bacak çalıştım 10 dk eliptik 20 mekik
esperenzaa esperenzaa
canım yemekler çok yağlı değilse bence menü güzel spor daha güzel su zaten..

3 yk mantı yedim bir tane en küçüğünden sarma
Allah ım elim ggidiyor itiyorum gidiyor itiyorum :KK43: daha bir de dndurma da vardı da onu dedim dur

bir de adet oldum esperenzaa esperenzaa hem ölüyorum hem diyorum baklava öte git :KK43:
Afiyet olsun canım.Daha yeni olduğun için 15 dakika spor cezan var.O masaya iyi dayanmışsın o ayrı.

inşallah hayırlısı ile bitirir ve iyi faydalı bir doktor olabilirim dualarınızda unutmayın beniii

ay gerçekten ya her öğünde ayrı imtihan oluyorum
İnşallah hayırlısı ile okulunu bitirir sonra da uzmanlaşmak istediğin branşı kazanırsın canım.

Ben olsam heralde laaan bi gidin basimdan diyip o masayi devirirdim :KK70:
O nasil masa ya, ibretlik resmen :KK70::KK70:
bir de sadece o olsa... kaç gündür diyorum bana bulaşmayın diyetteyim falan ama yok ama bugün onları da kandırdııııııım yani ikna desek daha doğru :D

Afiyet olsun canım.Daha yeni olduğun için 15 dakika spor cezan var.O masaya iyi dayanmışsın o ayrı.

İnşallah hayırlısı ile okulunu bitirir sonra da uzmanlaşmak istediğin branşı kazanırsın canım.
amiin canım
canım sporumdan cezamı düşüp yazayım mı direkt bugün
yemekleri yedikten snra yaptım çünkü

bir de sadece o olsa... kaç gündür diyorum bana bulaşmayın diyetteyim falan ama yok ama bugün onları da kandırdııııııım yani ikna desek daha doğru :KK70:

Sen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun ;)

amiin canım
canım sporumdan cezamı düşüp yazayım mı direkt bugün
yemekleri yedikten snra yaptım çünkü
Tamam canım.:KK200:Bugünkü sporundan düşebilirsin.
esperenzaa esperenzaa 2. Buyuk bardak maydanoz suyumu iciyorum... Ve ben maydanozdan nefffret eden ve hic, asla, asla yemeyen birisiyim :KK43:
Senin yerine baska kaptan olsa bu kadar gaza gelebilecegimi dusunmuyorum cidden kaptancigim :KK200:
canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için;) Maydonozu keşke biraz erken içebilseydin gece seni wc için uyandırmasın;)
Geldiğin ilk bir iki günkü menülerine bak bir de şimdikilere bak canım.menülerin,iraden,sporların ,takımla kaynaşman gerçekten çok çok iyi. maşallah tatlım:nazar:

Sen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun :KK66:
Aslında sürekli hayır dedikçe ısrar bir yerde kesiliyor.Benim eşim ve en yakın arkadaşım tam diyet düşmanıydı.Her defasında hayır diyerek artık teklif etmelerinin önünü kestim.Eşim de arkadaşım da kilo aldı:KK70:Güç bende arrtıkkk:KK70:Kilo verin baskısı yapıyorum artuk:KK70:

Tamam canım.:KK200:Bugünkü sporundan düşebilirsin.

canımm teşekkür ederim güzel sözlerin için:KK66: Maydonozu keşke biraz erken içebilseydin gece seni wc için uyandırmasın:KK66:
Geldiğin ilk bir iki günkü menülerine bak bir de şimdikilere bak canım.menülerin,iraden,sporların ,takımla kaynaşman gerçekten çok çok iyi. maşallah tatlım:nazar:

Takim sahane, kaptan sahane, ben de bana duseni yapmaya cabaliyorum :KK200::KK200::KK200:
Amaan kaldirirsa kaldirsin wcye hic onemli degil, eksi gorebiliyim de :mad:

Ben yatanzi artik.
Sizlere iyi geceler :KK36::KK36::KK36:

Bu arada yemek icinde pisince yiyorum da, cig olarak hiiiccc yemiyorum :kusmuk:
Gerçekten çok zor şartlarda içmişsin canım. Ama insanın damak tadı da zamanla değişebiliyor.
Ben maydonoza bayılırım;)
Bir de aslında dukan birasını bir ara deneyin bence işe yarıyor.Duraklama döneminde metabolizmayı çalıştırıyor.

Sen iradeli ol tatlim,yemiyom lan iste diyip kestirip at. Kimse agzina tikamaz ki. Yaninda mesela cig kuruyemis gotur, tane tane yersin cayin yanina. Boylece ortama da adapte olmus gibi olursun :KK66:
aaa ben kuruyemişi durduramıyorum :( artık direniyorum onları da soktum sayılır diyete :)

kızlar mesajları anca bitirdiiim

menü
kahvaltı:
yarım adet haşlanmış yumurta
3 dilim salatalık
1 dilim domates
zeyrin yedim mi hatırlamıyorum y
1/3 kk peynir

öğlen:
soğuk ayranlı çorba(şehriye var içinde ) 1 kepçeden az az
4 yk etli nohut
3yk çoban salata

ara: sade türk kahvesi

akşam:
3 yk mantı
1 sarma
1 kavun dilimi en küçüğü

ara: sinameki ççayı :)

ah kızlar neler neler geliyor önüme zor duruyorum
annem 10 gün yok inşallah 50 li rakamlara inek istiyorum o gelene kadar :(

su: 2 litre olmuştur bugün sürekli içtim

spor: 70 dk Leslie + 20 dk orta hız
15 dk cezaya gidiyorrr
puan: (70*3=210) + 20 nin 15i ceza 5*2(tam tempolu değildi 2 puandan hesapladım) 10
TOPLAM:220 puan fattylamb94 fattylamb94

esperenzaa esperenzaa
S smygnc

Back
X