• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç tevazu gösterme ,gerçek sanırlar:KK70:
Gerçekten değişimin muhteşem ve yaş olarak bile çok çok daha genç görünüyorsun.
Senin kep aldığını görmeden gidersem buralardan gözüm arkada kalır:KK70:
Benden kurtuluşun yok:KK70:

Afiyet olsun canımm:KK36: menünü sevdim.mezelerin ne olduğunu bilemesem de menün çok iyi görünüyor:KK66:
Seni de elime geçirirsem bi dövücem sonra sevicem:KK70:Arayı açma özletme bu kadar:KK66:
Senin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederim :KK66: amaaa esas mesele o değil de cidden cok ararim ben yokluğunu, muhabbetini, kaptanlığını :KK43:

Tatilini ruhuna bedenine iyi gelecek şeylerle geçiriyorsun canım.Aile saadeti,spor diyet iyi geçiyor sanki tatilin:)
Dear diary ile başlayan bişiler yazdın mı bugün:KK70:
Ayy bugün yazamadım yazacaktım dışarı çıktık gelince de unuttum :(

Heeee:KK31::confused: şahsen ben kendim de seviyorum hele şimdi zayıflayınca daha çok hoşuma gidiyor:rolleyes:ama gece öyle yatamam asla terletir saten:KK70:işin bitince dizi çıkmış pijama modu @medgic26 :KK70:
şikayetçi derken☺️Acaba enişte bey oğlumuz ne giymeni istiyor:KK70:
Hahaha benim de balayından kalma ,mor,siyah ve kırmızı vardı.kaç yıldır içine sığamadığım için unutmuşum;) aklıma geldi acaba nerede?:KK70:
Pamuklu pijama candır.dizi çıktı diye hor görülmemeli:KK70:

Senin ayrıldığın günku kilomla mezun olup kucuk gruplarla devam ederim :KK66: amaaa esas mesele o değil de cidden cok ararim ben yokluğunu, muhabbetini, kaptanlığını :KK43:
Canımm buradan tamamen uzaklaşmayacağım.En geç eylül ortası gibi kaptanlığı bırakırım ama buraya yine uğrarım.yoğunluktan burayı ihmal edip kimseye faydam dokunamayacaksa kaptan olmamın anlamı yok diye düşünüyorum.
Ben de özlerim canım seni.
Aslında yerime kaptan olabilecek birini de ayarlamam gerek bırakmam için;)

Kep bir iki güne gelir canım:KK66: mezunların listesi kazen’e atılıyor. O da kepleri dağıtıyor canım.Senin bir de ikinci mezuniyetin.en çok sen hak ettin kepi
Evet ilkinin kepi için de istekte bulunmuştum ama sonra tekrar takımlara girecek olunca vazgeçmiştim:) bekliyorum sabırsızlıkla☺️
Bugün bunlara ek olarak aksam da 2.5 saat yavaş tempo yürüyüş yaptim. 150 puan
Bugün toplam 575 puan fattylamb94 fattylamb94
Canım maşallah süper sporların❤️
Cok yoruldum arkadaşlar, cok uyku bastırdi. Okurken iki dk kestirmisim ❤️
İyi geceler ❤️
Al benden de o kadar ☺️Esniyorum yazarken☺️
Hahaha benim de balayından kalma ,mor,siyah ve kırmızı vardı.kaç yıldır içine sığamadığım için unutmuşum:KK66: aklıma geldi acaba nerede?:KK70:
Pamuklu pijama candır.dizi çıktı diye hor görülmemeli:KK70:
kacacığına bi sürpriz yap gelince☺️☺️Kesinlikle sevin onları☺️☺️ Ben pamuk konusunda çok dikkatliyim zaten, pamuk olmayan ürün kullanmamaya çalışıyorum☺️ Krep vs tunikler çok şık dursa da pamuklu olmazsa almıyorum özellikle☺️☺️Her üründe polyester var ve hiç sevmiyorum ben

Evet ilkinin kepi için de istekte bulunmuştum ama sonra tekrar takımlara girecek olunca vazgeçmiştim:) bekliyorum sabırsızlıkla☺️

Canım maşallah süper sporların❤️

Al benden de o kadar ☺️Esniyorum yazarken☺️
kacacığına bi sürpriz yap gelince☺️☺️Kesinlikle sevin onları☺️☺️ Ben pamuk konusunda çok dikkatliyim zaten, pamuk olmayan ürün kullanmamaya çalışıyorum☺️ Krep vs tunikler çok şık dursa da pamuklu olmazsa almıyorum özellikle☺️☺️Her üründe polyester var ve hiç sevmiyorum ben
Seninle birlikte mezun olan diğer kişilere de baktım ,kepleri gelmemiştı:)
Bir iki güne gelir diye tahmin ediyorum:)
Polyester ben de mümkün oldukça kulanmamaya çalışıyorum,pijama,iç çamaşırında pamuklu olmasına özen gösteriyorum:)

Menü
Kahvaltı:
1,5 haşlanmış yumurta
5 Zeytin
1 kk peynir

Öğle:
2 köfte 2 patates dilimi (çok ince dilimlemiştim kızartma değil fırın)
3 yk yoğurt çorbası

Ara:
Kahve şekersiz ve soğuk üç parmak kalınlığında süt koydum bardağa
1 küçük dilim kavun

Akşam:
Yeşil mercimek salatası 4 yk sanırım
Marul salatası 3 yk
Semizotu salatası 2 yk
Kabak yoğurtlama 1 yk
Zeytin 5

Ara: activia kayısılı yoğurt Dondurmuştum dondurma niyetine yedim :KK70:

Ya sanırım bu kadar
Cascade_ Cascade_ esperenzaa esperenzaa S smygnc @medgic26 fattylamb94 fattylamb94

Spor :
45 dk Leslie 3 mil 5 k : 45*5:225
25 dk Leslie: 25*3:75
120 sn plank:40
25 dk tempolu yürüyüş : 25*2,5:62,5
1000 adım: 15 puan

Toplam: 417,5
Harika dostum
Spor da çok çok iyi
Günaydın kızlar.Sabah şerifleriniz hayr olsun
Günaydınnn

Back