• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynııı eşim:KK70:Bu kadar mı benzeşirsin insan.İşkolik ,mide bağırsak hassasiyeti:KK66:
Eşim de dışarda yediğinde,genelde mide bağırsak sorunu yaşar.aynı şeyleri ben yemiş olsam bana dokunmayan ona dokunur.
Eşime 1 çay kaşığı pişmemiş toz türk kahvesi içine 5-6 damla limon sıkıp içmek iyi gelir canım.

İncir benim bildiğim kadarı ile iyi bağırsak çalıştırır :KK66: su ve tuz alımına dikkat et canım.

Ayy vaşla iş stresi yaşayan herkesin midesi hassas tanıdım.
Bende türk kahvesi içtim işte iyi geldi biraz.

Bende de aynı ilk hastalandığımda eşimle yemiştim ona bir şey olmadı ben hastanelik olmuştum. 2 serum yedim o zaman eşim diyor daha yeni evliydik almadan bi servise mi götürseydim :D
Akşam 1 tane patates haşlamayı düşünüyorum üzerine tuz dökeyim. Genelde tuz kullanmıyorum onuda azalttım çok sevmeme rağmen.

Anaaamm siz beni öldürecek misiniz:confused:
Bu nedir bu Eda’cım:KK67:
Akşam yemeğini yeseydin pastadan bir iki çatal alarak idare edebilirdin. Kendini aç bırakarak eziyet ediyorsun canım,sonra da kaçamak geliyor.
1 saat spor cezan var ama bu hafta çok yoğun olduğunu bildiğim için hafta sonu yapabilirsin tatlım.

Sınavlarınızı hayırlısı ile atlatın canım, stresiniz azalsın çok daha iyi olursunuz ki aslında sen ve @lyeaph ’nin menüleri iyi .
Tek sıkıntınız stres ve stres yaptıkça kortizol salgılanır bu da kilo olarak döner

Afiyet olsun guzumm:KK50:
Sen anadolu yakasında mıydın canım?

:( 1 saat ceza
Tamamdir esperenzaam, haftasonu artik insallah
Evet anadolu yakasindayim ben :)

Ayy vaşla iş stresi yaşayan herkesin midesi hassas tanıdım.
Bende türk kahvesi içtim işte iyi geldi biraz.

Bende de aynı ilk hastalandığımda eşimle yemiştim ona bir şey olmadı ben hastanelik olmuştum. 2 serum yedim o zaman eşim diyor daha yeni evliydik almadan bi servise mi götürseydim :KK70:
Akşam 1 tane patates haşlamayı düşünüyorum üzerine tuz dökeyim. Genelde tuz kullanmıyorum onuda azalttım çok sevmeme rağmen.
Su ve tuz kaybın çok oluyor ya canım.Tuz normalde az kullanın derim ama senin vücudun susuz ,tuzsuz kalabilir biraz alman gerek.
Dışarda benim en korkarak yediğim hatta çoğu zaman yemediğim şey salata canım.iyice yıkanıp yıkanmadığını bilemediğim için çoğu zaman yememeye çalışıyorum.

Kas gevşetici ağrı kesici alsın diyelim:KK70:

Velveleci demeyelim ayıp oluyor:KK70:
Feyza’nın yorum yaptığı menülere çok daha dikkat ediyorum:KK70:Nerede bir tatlı var feyza hemen orada:KK70:

Afiyet olsun canım ama cırcır :KK70:olmuşken taze incir yiyerek biraz hata yapmışsın.incir bağırsaklarını daha da hareketlendirir .
Baklavaya 15 dk verdim:KK66: iyileş öyle yaparsın datlum.

Feyza'yi bıloklıcam :KK70:
Saka tabiysiki :KK70: fayfeyfiy fayfeyfiy

Nasıl geçiyor koşturmacan canım:KK66: regl de geldi bence senden iyi eksi gelecek cabım.

Kosturmaca devam canim.. yarin hic giremicem muhtemelen.
İsin asli haftaya da cok yogun gececek ama daha duzenli yogun olur.
Okulu bu sene calistigimdan baya sallamak durumunda kalmistim. Ciktim isten, bu sene kastirip bitircem artik ins.
O yuzden isleri rayina koymaya calisiyorum iste ozellikle su 1-2 hafta.
Eksi bilemiyorum gelir mi. Sabah 56.6 idim. Gecen cuma 56.3 idim.. bakalim artik nolucak cumaya. Bi de bu cuma erken cikmam lazim, gecen cuma cok gec cikmistim 300 gr da ordan farkediyo. Artik bu cuma sabah 5te kalkarim :KK70:

fayfeyfiy fayfeyfiy kahvaltıda iki haşlanmış yumurta yedim
Sen de kahvaltı yaptıktan sora yazar mısın
Ya da fotosunu çek
canım şimdi gördüm kusura bakma yoğundum
Kahvaltı:
1 haşlanış yumurta
5 zeytin
1/3 kk peynir

Öğle:
3 köfte 3 patates dilimi(fırın)

Sabah
1 dilim ekmek
biber kavurması
peynir
şekersiz çay

öğlen
salata
az kıyma

ara
hurma

akşam
1 tane sigara böreği
domates
8 10 zeytin misafirlikteydim minumum zararlı yedim :-)

su 2 litre vardır 30 dakika yürüyüş=30 puan

esperenzaa esperenzaa @Nydmk @fattylamb94
canım sigara böreği kızartma mıydı öyle ise bile az yemişsin maşallah

Back
X