• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merhaba kızlar size bugunku menumu yazayim sabah yine kusmali rahatsizlandim ilaclarla toparlandim sukur

Sabah:2 dilim tam bugday ekmegi arasina peynirli domatesli tost 5 zeytin
Ara: 1 küçük muz
Oglen: 1.5 porsiyon karpuz 2kk peynir bir dilim tam bugday ekmegi
Ara: bir avuc leblebi
Aksam: 2 yk zeytinyagli barbunya yarim dilim tam bugday ekmegi salata 2 adet küçük tavuk but 1 kase yogurt.

Sabah ve oglen midemi cok zorlamamak icin proteini az tukettim.

Simdilik 3lt su 1 saat tempolu yuruyus 150p
9bin adim 135p toplam 285p
esperenzaa esperenzaa M mutsuzdrn medgic26 medgic26 fattylamb94 fattylamb94

:KK43:
2 saat cezam oldu toplamda.
Tamamdir kaptanim.
Morallerim bozuldu bugun cok da neyse.
Sonucta o kadar dikkat edip istedigin rakami gorememek cok koyuyor.
Ayi gibi cips yerken, ya da abur cubur yerken de 2 3 gun adam gibi yemek yemiyodum 57 58e iniyodum zaten. Ee bi bu hafta spor yapmadik nerdeyse hic, ama asiri kosturdum, arada yine ufak biseyler yaptim cezalar falani. Kacamak falan yok zaten. Bi dilim kek, bir iki kurabiye. O kadar mi neydi. Daha napayim.
Planlarim suya dusucekmis gibime geliyo, eylulde de hala boyle şiş olucam, 40 beden pantolonu ustumden kaziyarak cikaricam.
Hayir yani neden benle ayni boydaki, 160 olan insan bu kiloda fitken ben niye 70 kilo gibiyim ya.
Gecen gun 60 liraya m beden bi elbise aldim, ust dugmesi kapanmadi. Kalcalari genis elbisenin ama belli yani kalcam dolduruyo icini, dolu dolu. Sunumda giyicektim. Giymedim mok gibi gorundugunden, korseyle giyerim dediydim olmadi cunku.
Gittim bugun degistirdim. S beden aldim. Uyuz oldum kendime, giy giyebilirsin dedim yani.

Neyse uzun yazdim. Canim sikkin. En iyisi yatayim. Yarin gecer acisi.

Kilo veren arkadaslari tebrik ediyorum tekrardan, insallah ben de veririm haftaya artik ve girebilirim listeye. Yoksa kendimi cipsle bogucam :)
Eda’cımm dünya güzelim.İnsanız hepimiz,kötü günlerimiz olabiliyor ve olacaktır da.Yaşadığın hayal kırıklığını tahmin edebiliyorum ama bu kadar da çok yüklenme kendine.bu hafta çok stresli ve yoğun bir hafta geçirdin .stres de sende ödem yapmış olabilir.pes etmek yok kuzum.ben senin başaracağına emini tatlım.hem kendine hem bize söz verdin ki sen sorumluluk sahibi birisin.
Dün yaşandı bitti,geçmişe takılıp şimdiyi ve yarını ıskalama bebiş;)
Kaçamaksa kaçtı gitti.şimdi yeniden ayağa kalkma zamanı:KK73:
Bir hafta hedeften şaştıysan ne olmuş sanki;)önce moralini topla gerisi kolay datlummm:KK36:

Menü:

Kahvaltı
Domates yarım
Yarım salatalık
Zeytin
Peynir
Bir küçük patatesli poğaça(dün teyzenin zorla koyduğu- bugün ısıttık da :KK70: )

Ara
Evde yaptığım soğuk çaydan yarım bardak

Öğle
Sucuklu yumurta (3 dilim sucuk bir yumurta)
1 çavdar ekmeği
Az domates salatalık
zeytin

Akşam(6gibi)
Bir ot yemeği yedik M ile başlıyordu unuttum 2 yk
Semizotu salatası 4 yk
Kabak yoğurtlama 1 yk
Zeytin 5
Muz kesmişler 2 dilim aldım

Su: 2 litre olmuştur

esperenzaa esperenzaa medgic26 medgic26 @smygnc @giustizia_

fattylamb94 fattylamb94

Spor:
45 dk Leslie 3 mil 5 k: 225 puan
400 ip : 80 puan
25 dk tempolu yürüyüş: 62,5
7000 adım : 105 puan

472,5 TOPLAM
Afiyet olsun canım menün gayet iyi ,o poğaça olmayaydı daha iyiydi ya.10 dk poğaçadan ceza geldi:KK70:
M ile başlayan sebze yemeği de madımak mı acabA:KK70:
Eki Görüntüle 2171030 fattylamb94 fattylamb94 fayfeyfiy fayfeyfiy esperenzaa esperenzaa
Kahvaltı
Peynir , domates, salatalık, ceviz

Öğle
5 köfte - 1 porsiyon ananas

Akşam
Piyaz
Lahmacun
Ezogelin çorbası

Sporlar
100 dakika yürüyüş (100)
35 dakika dans (70)

Toplam puan 170
Evinde olmamana rağmen menün kötü değil aslında.Afiyet olsun canım lahmacun kaç adet:KK69:En aşağı ikidir diye tahmin ediyorum.2 ise şayet 1 adedine 15 dakika spor cezası verdim.biri benden hadi iyisin:))))
Bende yapmak istemiyorum ama 85 in altına inmem gerek.Gelinliği geçtim kına kıyafetine girmem gerek.
biliyorum canım. Maşallah sonradan açılan arap atları gibi oldun.Bu azimld bence 85’in altına düşeceksin canım.

Afiyet olsun canımm yarasın dememe gerek yok sanırım:confused:Cuma tartıda yaramıştı zaten:KK67:
Lavinia sana ceza vermekten yoruldum kuZum:KK70:Sana artık ceza meza yok.
Nasıl olsa tartı veriyor o cezayı.
Azıcık bir kilon var verip de mezun olsan ,mezuniyetini kutlasak diyorum artık.

Afiyet olalı çok oldu ama afiyet olsun datlum.cuma tartı öncesi kaçamağına iki katı ceza vereceğim demiştim minnkım:KK66:
Bir saat spor cezan var kuzum:KK66:

canımmm dün yoğunluktan çok bakamamıştım buraya.
Tebrik ederim seni ,eksilmen güzel canım.yarın için de bol şanslar tatlım:KK66:

tekrar tebrikler canım.Önümüzdeki hafta da çok iyi eksilmen gelecek eminim.yarın sınavda da bol şanslar:KK66:

Canımm listeye geç girdin ama sağlam giriş yaptın.tebrikler

Azimle hedeflerine bir bir ulaşıyorsun tatlım.bu moral ve motivasyonla inşallah transfer de iyi geçecek.

canım swn bildirim yapmış mıydın?
Tamam canım yarın yapsam olur mu
Ya da bugün yaptığımdan da kesebilirim

Merhaba kızlar size bugunku menumu yazayim sabah yine kusmali rahatsizlandim ilaclarla toparlandim sukur

Aksam: 2 yk zeytinyagli barbunya yarim dilim tam bugday ekmegi salata 2 adet küçük tavuk but 1 kase yogurt.

Çook geçmiş olsun

ama güzel bir irade örneği özellikle de kendin pişirdiğin halde yememen tebrik ederimm doğru diyorsun emekler var sonuçta o kadar. :-) oteli temeliyle beraber yeme tabirine çok güldüm ama :KK70:

inşallah zaman her şeyin ilacı :)
Ben de zorlandım ama hayır dedikçe yemedikçe hem etrafımdakiler hem de beynim kabullendi sanırım.
Eski ben öyle pis boğazdım canım.:KK70:ama dur dedikten sonra ben bunu başaracağım dedim ve başardım.benim de diyet yaparken kötü günlerim oldu mutluluğu yemekte aramadım bu sefer.yersem anlık tatmin yaşayıp sonra büyük pişmanlık yaşayacağımı bildiğim için diyetin dışına çıkmadım.
hemen menümü de yazayım
perşembe günü sabah: 2 dilim ekmek, 3 parça beyaz peynir, yarım domates, 3 zeytin, 2 ceviz, 2 biber, 2 bardak çay
ara:1 şeftali
öğle: Yarım porsiyon kadar döner, yanında salata ve 1 bardak ayran
akşam: haşlanmış tavuk göğsü, salata, 1 kase cacık
ara: 1 bardak süt

su : 2.5 litre 25 dakika yürüyüş

dünkü menüm
sabah: yarım domates, yarım salatalık, 3 zeytin, 1 dilim ekmek, 1 bardak çay
ara: 4 çilek
öğle: 3 köfte, salata, 1 bardak ayran, 1 dilim ekmek
akşam: haşlanmış tavuk, 1 bardak ayran

su:2 litre 45 dakika yürüyüş
Afiyet olsun cNım menülerin çok iyi.Suyı azıcık daha arttırabilirsen daha iyi olur;)

Afiyet olsun canım menün gayet iyi ,o poğaça olmayaydı daha iyiydi ya.10 dk poğaçadan ceza geldi:KK70:
M ile başlayan sebze yemeği de madımak mı acabA:KK70:

Evinde olmamana rağmen menün kötü değil aslında.Afiyet olsun canım lahmacun kaç adet:KK69:En aşağı ikidir diye tahmin ediyorum.2 ise şayet 1 adedine 15 dakika spor cezası verdim.biri benden hadi iyisin:))))

biliyorum canım. Maşallah sonradan açılan arap atları gibi oldun.Bu azimld bence 85’in altına düşeceksin canım.
Yaaa evet diyorum ki neydi neydi madımaktı sanırım :D

Günaydınlar dün yine misafirim vardı ama çok ii gidiyodum ta ki 2 tane ekleri götürene kadar:deli: cezama razıyım esperenzaa esperenzaa :KK43:

Sabah
Klasik kahvaltı

Öğle

5 adet ızgara köfte
Domates
1 dilim ekmek

Akşam
4-5 kaşık Etsiz sebze yemeği
2 tane küçük ekler

Akşam hazırlk yapmaktan pek yemek yiyemedim

Spor
Yok
Su
1,5 lt
Afiyet olsun canım.İki eklere 30 dakika spor cezası verdim canım.Artık listedesin kuzum biraz daha dikkat et olur mu?
Bir de canım sen emziriyorsun su çok çok az.için kavrulmuyor mu?Her emzirme sonrası bir bardak su iç ki su içme alışkanlığın oluşsun.
kızlar akşama gün varmış çoookkkk korkuyorummmmmmmm
Neee yedinnn? Yedim seni Feyzaaam:bicak:
Selam gizlar, napiyonuz?
Tum gun hayvani ev temizligi yaparaktan spor hayatima donus yapiyorum :KK53:
Supurgem de tamir oldu ohh :KK70:
Ev assiri batti 1 haftada, sanki filler tepismis ya bu nedir :KK70: Alt kata da su geliyomus bizim evden, pazartesiye yaptircaklar, bi de o is cikti amaan. Esim de sehirdisinda, komple bana kaldi temizlik oooff..
Bi gayfe iceyim, baslayayim, gecceye kadar dans:KK73: bugun bitmesi lazim, yarin okuldayim ooff
Süpürge gitti spor bitti,süpürge geldi spor da geldi:KK55:Az bi cadılık var sende zahar:KK70:

Canım bu sefer de yersen affetmicem seni
Üç günde bir kaçamak olur mu
Kusura bakma ama asla teselli vermicem yersen
Bak ben de kardeşimdeyim dolma yapıyorlar
Sırf pirinç var die yemicem
Dün de abur cuburlar pastalar
Yemedim
Tamam bazen ben de tutamıyorum kendimi
Kolay değil ama geçen haftayı telafi edicem
Senin ikinci kötü haftan olmasın
Kesin dicen dimi akşam şunu yedim bunu yedim die
Konuş hatice’mm.
Şu yazdıklarının her kelimesini imzamı atarım.
Bu hafta telafi edersin canım.Evine döndün mü canım?
Hava degisimi iyi gelsin insaaallaah bebisim, bu hafta sabit geldin, onumuzdeki cuma seni 59.9 gormek istiyorum!!!

Ben de 2 kilo vericem, en buyuk hedefim bu su anda!!! Boylece hafta kaybetmemis olucam gibi olucak!!!
işte edacımm senden duymak istediğim sözler.Haydi eda haydiii,tam zamanı tam zamanıı şimdii:KK73::KK70:ü
Aynen
Nerdeyse 3 yildir tombulum hic kilo veremedim. Cok asiri aldim bi ara 64 gordum galiba, 62yi kesin gordum korkunctu 80 gibi gozukuyodum, herkes kac kilosun diyodu.
Anca 59 a dustum. 58, 59 arada 60 geziom senelerdir.
canımmm ben evlilikle beraber kilo alıp minimum 8 yılımı şişko olarak geçirdim.şimdi o geçen yıllarımı nasıl heder etmişim diyorum.26 kilo verdim.senin vereceğin kilo az kuzum.inan 3-4 kilo vermek bile seni nasıl motive edip iradeni güçlendirecek.sadece sabır.istikrarlı ve kararlı olunca başaramayacağın şey yok kuzum:)

Kilo asiri degil de asiri gozukuyo dostum.
Aynen odaklancaz, halletcezz :KK200:
Sporla sıkılaşmaya ihtiyacın var sanırım canım.boyuna göre çok fazlan yok aslımda.benim albümümde fotolarım var 90 kilo olduğum foto kimine göre doksan gibi gelmiyordu.avantajım boyum ve kemiklerim de iriydi.
ben de iç bacak ve sezaryen göbeği için yakın zamanda aletli platese başlayacağım.Biraz düzenin oturtabilirsen sporu arrtır canım.

Üf bak ben daha giremedim listeye.
Listeye girsem diger arkadaslara sorumluluktan, vicdan azabindan daha da asiri dikkat ederdim.
Gunah degil mi bi suru kasip, dikkat edip yuzdesini yuksek getireninkini sen dikkat etmeyip yiyiiip yiiyiiip asagi cekiyosun.
Hayir ugrasirsin, yuzden istedigin gibi gelmez bu cok normal hic onemli degil ama ona buna hayir diyemediginden kacamak yapmak nedir ya, digerlerine ayip. Zaten ona buna hayir diyememek diye bisey yok, o kendini kandirmak baska bisey degil yani.
Canımmm benden sana teklif bu hafta artı gelmemek kaydı ile yüzden kaç olursa olsun seni listeye alacağım.
Listede olmak, senin gibi sorumluluk sahibi olanların hakkı;) liste sorumluluğun başladı şimdiden;)

Gizlar ben kaciom, ev isleri beni bekler, laklaka daldim kim yapcak bu isleri.
Gecceye kadar dans :)
Hadin optum :KK68:
Kolay gelsin canımm:KK36:
Dün yazip hiç girmedim korkumdan, ve akşam yemeği yemedim, üstüne yürüyüşe çıktık, toplam
12000 adım attım 180 p
Bu sabah tartıda =56,9 gördüm...
Neden bir şeyçık yiyince hemen fark ediyor :KK43:((
Bugun 2,5 saat ev işi yaptım :) güzel sağlıklı kahvaltı öğlen birlikte yedikten sonra...
Akşam düğün var kokteyli bakalım , Allah nefsime mukayyet ol !!

esperenzaa esperenzaa inşallah 7 sinde 55 görsem çok mutlu olurum...
:63::63::63:

Geçmiş olsun canım.Sınav stresi vurdu yine sanırım.bir an önce bitse de kurtulsanız canım ya:(
Şimdiden bol şanslar.

Sünnet düğününde etli pilav yime guzum
Tebrikler esmer bombam bu hafta sahalara iyi bir dönüş yaptın:KK66:

30 dakika probis cezan var.15 dakika verecektim ama perşembe yendiği için 2k ceza verdim:olamaz:

canımmm canımm canım bi denem özledim:KK66:)
Sen ikinci defa mezun olduğun için karne hazırlanmıyor kuzum:KK66: mezuniyet yazını istediğin zaman yazabilirsin Sultan’ımm.

:63: Sana artık bişey demeyeceğim:KK12:
Yooo yimem kuzummm meraklanma sen muccckk

Back
X