• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

yok beyaz ekmek, alıyorum tam buğday tek başıma bitmiyo küfleniyo çöpe gidiyo :KK43: internetten gömlek alcam ben şimdi 38 miyim 40 mı :KK43:
Canım ben Ekmekleri Sıkı bağlayıp buzdolabında saklıyorum bu havada iki günde küfleniyor

İşte ben fabrikanın içinde salına salına yürüyorum hep işim bu :KK70: bayada yoruyo ama spor olarak hiç görmüyorum hatta yazarsam haksızlık gibi geliyo

Oo baklava hiç sevilir mi canım heleki dondurmayla nefret ederim :KK70: ben hurma diyeti yapmıştım da bi ara, sadece hurma yoğurt yememe rağmen 3den fazla yiyemiyordum. Üstelik bayılırım hurmaya ama şeker oranı baya yüksek diyetisyenim 2den fazla yeme dediydi :dondurma:
Aslında tum günün yürüyüş seklindeyse bence sayilabilir yaa çünkü o da bi hareketlilik. Dışarıda carsi, pazar ya da sahilde yürüyüş onlar da adimsayarla sayilabilir.

Ben de baklavayi sevmem, en fazla bi dilim yiyebilirim, serbeti kesiyor beni. Ama 25 hurma yiyebilirim ☺️

Aslında tum günün yürüyüş seklindeyse bence sayilabilir yaa çünkü o da bi hareketlilik. Dışarıda carsi, pazar ya da sahilde yürüyüş onlar da adimsayarla sayilabilir.

Ben de baklavayi sevmem, en fazla bi dilim yiyebilirim, serbeti kesiyor beni. Ama 25 hurma yiyebilirim ☺️

Aa öyle olmaz ama şişmanlığın kanunu budur sağlıklı olan şeyi az, zararlı olanı çok yeriz :D :D

Back
X