Canım benim ben ve eşimin genetik testleri 3. denemede yapılmıştı. Eşimde sorun çıkmadı çok şükür. Ama bende 3kan pıhtılaşması sorunum olduğunu söyledi. Ona göre tedavi yapıldı iyi kalite (derecesini söylememişti) 2 embriyo konuldu ama sonuc yine negatif. Doktorum sperm kalitsinden olabilir dedi bu yüzden ürolog değiştirdik ve ürologumuz başka kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Eşimde normal yoldan spermler ölü çıkıyordu kalitesi düşük olduğundan denildi tese süreci için 9 ay ilaç kullandı normal yolla sperm çıksa da tese yapıldı iyi kalite sperm elde ettik. Bende ise bu son doktorum 3 aşama da kan pıhtılaşmam olduğunu söyledi-ne demek istediğini anlamasam da sormadım - bunun için bir önceki doktordan farklı bir işlem yaptı 6 embriyo oluştu 2 sinin gelişimini beğenmediler dondurmadıalr 2 donduruldu 2 trasnfer edildi ve sonuc negatif. bu en son deneme yien aynı doktorla yapıldı yaparken eger bunlar tutmazsa ki dua edelim tutsun embriyo genetiğine gimek durumunda kalırız dedi ki. maalesef sonuc negatif oldu.
Şuan yaılmayan tek şey embriyo genetik testi. bunun için normalde çok embriyo olamsı egrek bizim 4. denemeden önce dondurulacakhiç embriyomuz çıkmıyordu. Şuan o şansımız var en az 4-5 adet çıkacağını düşünüyor doktor. Bundan sonra ki süreçte genetik tanıya gidilecek, tek ihtimal bu dedi. Bu da olmazsa kadar deyip bırakmayı düşnüüyorum, çünkü 3 prof değiştirdim hepsnin söylediği embriyo kalitesi çok iyi rahim iyi değerler iyi vs vs ama neden olmuyor. O yzüden doktorlar bile hayret ediyorsa bir şey vardır.
Çok uzun oldu kusura bakma canım. Dediğim gibi ben sağlığım el verdikçe deneyeceğim, Allah başta eşimle benim sağlığımızı versin önemisi bu sonra kısmetse ikimizin aşkından bir evlat. Allah isteyen dileyen, hak eden, çaba harcayan herkese evlat sevgisini yaşatsın, kucakalrını evaltla doldursun. Sakın pes etme....kaderin ne getireceği bilinmez:)