• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağlıkla kilolarını verip ,kilonu sabitledikten ve vücudunu iyice dinlendirdikten sonra tekrar denersiniz,kısmet bu denemeden bile kendiliğinden olabilir.
Hakkında hayırlısı diyelim.öncelik senin sağlığın canım sonrası kendiliğinden olur inşallah.

Evet.En önemlisi sağlık. Hayatta her şey gelip geçici inan çok istiyorum ama bu kader işi o yüzden şuan kendime odaklanıp ruhumu ve bedenimi beslemem lazım.
Şimdi asıl mesele şu ki 30 ekime kadar 68 kiloyu görür müyüm:) Ayda ortalama 2,300 gr vermem gerek. Önümüzde bayram var ve ailem buraya gelecek. acil çözüm bulmam gerek:D

:KK17:
Bugun yediklerimmm,
İki kez kahvalti,
6.30 da,
Bir dilim cihali t.b.ekmek
Bir dilim sucuk
İki catal peynir
Ceyrek domates
Cay
10.30
Bir dilim cihali t.b.ekmek
Bir yumurtadan omlet
Uc tane yesil zeytin
Peynir
Cay
14.00
Birer avuc leblebi ve kuru uzum
15.00
Bir tane kiymali kabak dolmasi
İki kasik yogurt
4/3 seftali
@esperenzaa
Bugun tarhana yaptim ve cok yoruldum spordan sayilirmi ki:KK28:@fattylamb94 :KK25:

Peki genetik testleri yaptırdınız mı siz hiç devlet hastanelerinde yapılıyormuş ya ondan..
Bende histerekospi düşünüyorum 3 .cüye başlamadan pgt de düşünüyorum aslında bu sefer
İğne acısı değil korktuğum hiç koymuyor bile ama umut etmek var ya sürekli ah ah
Sen benim gözümde bir dahisin :KK200:

Canım benim ben ve eşimin genetik testleri 3. denemede yapılmıştı. Eşimde sorun çıkmadı çok şükür. Ama bende 3kan pıhtılaşması sorunum olduğunu söyledi. Ona göre tedavi yapıldı iyi kalite (derecesini söylememişti) 2 embriyo konuldu ama sonuc yine negatif. Doktorum sperm kalitsinden olabilir dedi bu yüzden ürolog değiştirdik ve ürologumuz başka kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Eşimde normal yoldan spermler ölü çıkıyordu kalitesi düşük olduğundan denildi tese süreci için 9 ay ilaç kullandı normal yolla sperm çıksa da tese yapıldı iyi kalite sperm elde ettik. Bende ise bu son doktorum 3 aşama da kan pıhtılaşmam olduğunu söyledi-ne demek istediğini anlamasam da sormadım - bunun için bir önceki doktordan farklı bir işlem yaptı 6 embriyo oluştu 2 sinin gelişimini beğenmediler dondurmadıalr 2 donduruldu 2 trasnfer edildi ve sonuc negatif. bu en son deneme yien aynı doktorla yapıldı yaparken eger bunlar tutmazsa ki dua edelim tutsun embriyo genetiğine gimek durumunda kalırız dedi ki. maalesef sonuc negatif oldu.
Şuan yaılmayan tek şey embriyo genetik testi. bunun için normalde çok embriyo olamsı egrek bizim 4. denemeden önce dondurulacakhiç embriyomuz çıkmıyordu. Şuan o şansımız var en az 4-5 adet çıkacağını düşünüyor doktor. Bundan sonra ki süreçte genetik tanıya gidilecek, tek ihtimal bu dedi. Bu da olmazsa kadar deyip bırakmayı düşnüüyorum, çünkü 3 prof değiştirdim hepsnin söylediği embriyo kalitesi çok iyi rahim iyi değerler iyi vs vs ama neden olmuyor. O yzüden doktorlar bile hayret ediyorsa bir şey vardır.

Çok uzun oldu kusura bakma canım. Dediğim gibi ben sağlığım el verdikçe deneyeceğim, Allah başta eşimle benim sağlığımızı versin önemisi bu sonra kısmetse ikimizin aşkından bir evlat. Allah isteyen dileyen, hak eden, çaba harcayan herkese evlat sevgisini yaşatsın, kucakalrını evaltla doldursun. Sakın pes etme....kaderin ne getireceği bilinmez:)

Ayneeenn oyle canimm
Cok cok haklisin. Sen cok guclu bir kadinsin ve her seyi yoluna koyacaksin Allahin izniyle. Yavas yavas, ilmek ilmek olsun ama temiz olsun :)
Bu arada hedef kilona bayildimmm.
İcimden de 65 altmisss beeeesss lutfeen gecti ama hayirlisi :KK66:

Kısa vadede 68 i gördükten sonra neden 64-63 olmasın;) Dediğim gibi planlarım var , hatta bu süreçte olumsuz olma ihtimaline karşı kafamda kurmuştum. Ne kadar çok istesemde bu riskte vardı ve bunun planını da yapmıştım.
Öncelikli sğlığıma özen gösterip hedef kiloma gelmek bu süreçte yüzme kursuna gidip şu baş belası yabancı dilde kendimi geliştirmek. Dilerim bunları yapmam ertelenmez ve kendim için güzel bir sürece başalım
Bu arada iltifat için teşekkürler:)

Canımm bi tanem,nefsin seni zorladığında önce bir büyük bardak su iç.sonra sağlıklı atıştırmalık varsa onlardan ye.gözünün açlığını kesebilmek için 1 kilo vermek için verdiğin çabayı düşün.değer mi binbir emekle verdiğini geri almaya.
Seni evercem daha,yeme guzum yeme bebeeem:KK66:
Doğru söylüyorsun esperenzam haftalardır deli gibi spor yapıyorum yemiyorum içmiyorum. 1 kilo verebilmek için bu kadar çaba gösteriyorum. Şimdi 1 tabak makarnayla haftalardır veremediğim kiloyu almak istemiyorum

Ahh ahh ne kadar zorlanabileceğini tahmin ediyorum. Bende spordan gelince bizimkiler neler yiyor bir görsen. Kokluyorum sadece. Sen güçlü bir kızsın dayanabilirsin. Sabah onu yememiş olmanın mutluluğuyla uyanmak kadar mükemmel bir his yok.

Spor ve kilo verme yarışında varım tatlım. İzinden dönene kadar kilomu yazmayı pek düşünmüyordum ama bu yarış için gerekiyorsa paylaşırım.
Ben normalde iradeliyimdir de ama şu arkadaş ortamına girince yok yani olmuyo aklımda ne diyet kalıyo ne başka bişey

Büyük kısmı bitti diyelim:) Alışveriş kısmı tamam:KK70:
Kıl tüy vs yarın kuaföre gideceğim ama işin aksi yanı bugün regl oldum:KK43: tatilin bir iki günü regl dönemime denk geliyor.
Eşim cuma gece gelir,ona da bir iki şort atlet vs koydum mu tamamdır:KK70:
Kız niye adet geciktirici atmadın nasıl olcek öyle tatil :D

Sen o kadar azimlisin ki hemen verirsin o kiloları

Ay hadi inşallah meslektaşım. Bu sefer kararlıyım. Doğumgünümde yeni yaşıma zayıf girmek istiyorum. Önümde 134 günüm kaldı. Her akşam spora gideyim diye can atıyorum. 1 haftada 3 kilo verdim. Ödemdir biliyorum ama insan mutlu oluyor.

Ay hadi inşallah meslektaşım. Bu sefer kararlıyım. Doğumgünümde yeni yaşıma zayıf girmek istiyorum. Önümde 134 günüm kaldı. Her akşam spora gideyim diye can atıyorum. 1 haftada 3 kilo verdim. Ödemdir biliyorum ama insan mutlu oluyor.
Evet insan acayip motive oluyor :) fitness mi yapıyorsun ? Kız benim kiloma gel de beraber inelim 6lara yakınız zaten

Canım benim ben ve eşimin genetik testleri 3. denemede yapılmıştı. Eşimde sorun çıkmadı çok şükür. Ama bende 3kan pıhtılaşması sorunum olduğunu söyledi. Ona göre tedavi yapıldı iyi kalite (derecesini söylememişti) 2 embriyo konuldu ama sonuc yine negatif. Doktorum sperm kalitsinden olabilir dedi bu yüzden ürolog değiştirdik ve ürologumuz başka kadın doğum doktoruna yönlendirdi. Eşimde normal yoldan spermler ölü çıkıyordu kalitesi düşük olduğundan denildi tese süreci için 9 ay ilaç kullandı normal yolla sperm çıksa da tese yapıldı iyi kalite sperm elde ettik. Bende ise bu son doktorum 3 aşama da kan pıhtılaşmam olduğunu söyledi-ne demek istediğini anlamasam da sormadım - bunun için bir önceki doktordan farklı bir işlem yaptı 6 embriyo oluştu 2 sinin gelişimini beğenmediler dondurmadıalr 2 donduruldu 2 trasnfer edildi ve sonuc negatif. bu en son deneme yien aynı doktorla yapıldı yaparken eger bunlar tutmazsa ki dua edelim tutsun embriyo genetiğine gimek durumunda kalırız dedi ki. maalesef sonuc negatif oldu.
Şuan yaılmayan tek şey embriyo genetik testi. bunun için normalde çok embriyo olamsı egrek bizim 4. denemeden önce dondurulacakhiç embriyomuz çıkmıyordu. Şuan o şansımız var en az 4-5 adet çıkacağını düşünüyor doktor. Bundan sonra ki süreçte genetik tanıya gidilecek, tek ihtimal bu dedi. Bu da olmazsa kadar deyip bırakmayı düşnüüyorum, çünkü 3 prof değiştirdim hepsnin söylediği embriyo kalitesi çok iyi rahim iyi değerler iyi vs vs ama neden olmuyor. O yzüden doktorlar bile hayret ediyorsa bir şey vardır.

Çok uzun oldu kusura bakma canım. Dediğim gibi ben sağlığım el verdikçe deneyeceğim, Allah başta eşimle benim sağlığımızı versin önemisi bu sonra kısmetse ikimizin aşkından bir evlat. Allah isteyen dileyen, hak eden, çaba harcayan herkese evlat sevgisini yaşatsın, kucakalrını evaltla doldursun. Sakın pes etme....kaderin ne getireceği bilinmez:)

Yok canım uzun uzun anlattığın için ayrınca mutlu oluyorum çünkü bende düşünüyorum eğer histerekospi yapılır bir sorun çıkmazsa , genetik test temiz çıkarsa halen tutmazsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor diye merak ediyorum aslında
Rabbim tez zamanda yolumuzu kısa tutsun inş bende de 10 yumurta toplanıyor ama beşinci güne en fazla 2 tane yada 1 tane kalıyor doktorlar onuda genetiğe göndermeye gerek duymuyor sağlıksızsa zaten tutmaz diyorlar birde embriyodan parça alınıp genetiğe gitmesi embriyoya da zarar veriyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum

Evet insan acayip motive oluyor :) fitness mi yapıyorsun ? Kız benim kiloma gel de beraber inelim 6lara yakınız zaten

Ayy olur vallaha kuzum. Şimdilik sadece yürüyüş bandı, bisiklet ve eliptik yapıyorum. Evde de alet gerektirmeyen yattığım yerde yapabileceğim hareketleri yapıyorum. Haftayadan itibaren ağırlık da çalışmayı düşünüyorum. Sen neler yapıyorsun?

Doğru söylüyorsun esperenzam haftalardır deli gibi spor yapıyorum yemiyorum içmiyorum. 1 kilo verebilmek için bu kadar çaba gösteriyorum. Şimdi 1 tabak makarnayla haftalardır veremediğim kiloyu almak istemiyorum
Ben diyet dönemindeyken yediğim şey çektiğim eziyete değmeyecekse hep reddettim.Makarnayı severim ama uğruna ölüp bitmem .Makarnanın içinde altın yoksa diyetime ve sporuma tercih etmezdim:KK70:deli gibi dondurma aşığıydım ki diyet dönemimde karşıma çok sık çıktı meret ama bu defa da kaliteli dondurma olmadığı için yemedim.

Son düzenleme:
Yok canım uzun uzun anlattığın için ayrınca mutlu oluyorum çünkü bende düşünüyorum eğer histerekospi yapılır bir sorun çıkmazsa , genetik test temiz çıkarsa halen tutmazsa nasıl bir yol izlemem gerekiyor diye merak ediyorum aslında
Rabbim tez zamanda yolumuzu kısa tutsun inş bende de 10 yumurta toplanıyor ama beşinci güne en fazla 2 tane yada 1 tane kalıyor doktorlar onuda genetiğe göndermeye gerek duymuyor sağlıksızsa zaten tutmaz diyorlar birde embriyodan parça alınıp genetiğe gitmesi embriyoya da zarar veriyor deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum

Canım ben inceledim biraz bir ptg var bi acg diye genetik test. ilki 3. gün embriyosuna, 2.sini 5. gün embriyosuna uygulanıyor. Eğer işlemi yapan ustaysa zarar verilmiyor. Tabi burada labt çok onemli. Birde en az 5-6 tane embriyo oluşmalıki 5. günü beklesinler. Benim doktorum 5 embriyo yukarısı için 5. gün beklerim dedi bende 4 tane kalmıştı riske girmedi. Bundan sonra nasıl yol izlenecek bilmiyorum. Şuan eşimde dinlenelim belki doktor değiştirirz diyor. Sıfırdan başlarız belki diyor. Bilemiyorum artık şuan sadece sakince dinlenmek istiyorum. Her şeyin zamanı var, bunu düşünerek bu sürecide sonlandırdım kafamda.

Canım ben inceledim biraz bir ptg var bi acg diye genetik test. ilki 3. gün embriyosuna, 2.sini 5. gün embriyosuna uygulanıyor. Eğer işlemi yapan ustaysa zarar verilmiyor. Tabi burada labt çok onemli. Birde en az 5-6 tane embriyo oluşmalıki 5. günü beklesinler. Benim doktorum 5 embriyo yukarısı için 5. gün beklerim dedi bende 4 tane kalmıştı riske girmedi. Bundan sonra nasıl yol izlenecek bilmiyorum. Şuan eşimde dinlenelim belki doktor değiştirirz diyor. Sıfırdan başlarız belki diyor. Bilemiyorum artık şuan sadece sakince dinlenmek istiyorum. Her şeyin zamanı var, bunu düşünerek bu sürecide sonlandırdım kafamda.
Benim yumurta sayım çok ve döllenen embriyo sayım çok olduğu için embriyolara genetik test uygulatmıştık.
Genetik testten geçen sağlıklı embriyolar transfer edildiği için 2’li 3’lü taramalara bile gerek duyulmadı.
Genetik incelemeyi yapacak labaratuvarın yetkinliği çok önemli.hatta genetik test yapılırken cinsiyeti bile biliyorlar.tabi çiftlere cinsiyeti söylemek yasak ama ben embriyolarımın cinsiyetini öğrenmiştim;) buna rağmen transferde hangi embriyoların transfer edileceğini bilmek istemediğimden rast gele yerleştirilmişti.
Bence bu süreçte senin de eşinin vücudu iyice dinlensin .sperm ve yumurta kalitesini arttırıcı doğal kürler deneyebilirsiniz.

Ayy olur vallaha kuzum. Şimdilik sadece yürüyüş bandı, bisiklet ve eliptik yapıyorum. Evde de alet gerektirmeyen yattığım yerde yapabileceğim hareketleri yapıyorum. Haftayadan itibaren ağırlık da çalışmayı düşünüyorum. Sen neler yapıyorsun?
Ben de yürüyüş eliptik ve bi cardio videosu var onu yapmaya çalışıyorum. Arada ip vs aklıma gelirse yapıyorum. Yüzmeye mi gitsem diye düşünüyorum. Canım hocayla mı çalışıyorsun?

Back
X