- 18 Ağustos 2015
- 1.122
- 2.439
- 333
- 32
O kadar direniyoruz ama inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
Amin inşallah canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar direniyoruz ama inşallah emeklerimizin karşılığını alırız
UmarımSaol canim
Az once ikinci kahvaltimi da yaptim
Umarim yanlis yapmiyorumdur![]()
Yok ben de dostum iki senelik evliyizsende var mıydı çocuk canım yeni mi evliydin
Ocak ayından beri bebek işi için hastanenin önünden bile geçmedim raporumu bile almadım düşün o kadar hastane görmek istemiyorumben çabuk sıkılıyorum sanırım
şu an boşlukta gibiyim bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum
Ooff off şişince insan sinir oluyoAçlıktan ölüyorum. Ara öğün yemesin ve günüm koşuşturma ile geçecek. Aksama düğün var. Dun ku ayran yüzünden karnım sis ne yapacağım off
hic sorma şişlik var bide yetmezmiş gibi ağrıyor karnım.Ooff off şişince insan sinir oluyo
Ben de çok açım
Regl mi olucanhic sorma şişlik var bide yetmezmiş gibi ağrıyor karnım.
Surekli bir seyler yemek isteyip,yemekten korkmak sinir bozuucu.dunden bu yana frenledim kendimi,ama simdi meyve yedim mesela,kafamda deli sorular.sekerfazla kalori vs vs.saglikla istedigimiz kilolara gelelim ve oyle yasayalim insallah bundan sonra.Umarım![]()
Allah razı olsun canımGeçmiş olsun Allah şifa versin
Bitki cayi icsen canim,iyi gelir belki.hic sorma şişlik var bide yetmezmiş gibi ağrıyor karnım.
Allah razı olsun canımCok gecmis olsun canim,acil sifalar versin Allah.
Ah ya inşSurekli bir seyler yemek isteyip,yemekten korkmak sinir bozuucu.dunden bu yana frenledim kendimi,ama simdi meyve yedim mesela,kafamda deli sorular.sekerfazla kalori vs vs.saglikla istedigimiz kilolara gelelim ve oyle yasayalim insallah bundan sonra.![]()
Allah razı olsun canımKırmızı kapya biber tatlım. Çiğ haliyle 3 dilim kestim. O şekilde yedim. Ayy inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce sağlıkla ineriz.
Hemde ne motivasyon sağladı. Akşamları terledikçe mutlu olur mu insan? Vallaha oluyorum.
Spor puanını kıskandımmm sanki. Maşallah canım sana
Günaydın canım. Dün nasıl geçti? Benimde senden farkım yoktu. Resmen işkence çektim.
Allah razı olsun canımÇok geçmiş olsun canım. Allah acil sifa versin.
Sporun da yine harika, maasallah.
Canım yemek iyi
İnsallah csnim,Ah ya inş
Bu hafta bitsin
Haftaya hurma diyeti yapıcam
1 porsiyondan fazla yenmemeli