• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ocak ayından beri bebek işi için hastanenin önünden bile geçmedim raporumu bile almadım düşün o kadar hastane görmek istemiyorum :KK43: ben çabuk sıkılıyorum sanırım
şu an boşlukta gibiyim bebek isteyip istemediğimi bile bilmiyorum

canım seni gayet iyi anlıyorum. Bak ben ilk tüp bebek denememi haziran 2015 de yaptım. Sonra 2. Deneme için ekim 2015 de edendim ve çok istemiydim. Ancak olumsuz çıkınca ve hast ve doktora güvenin gidince kendime olan inancimda gitti. Ve 3. Tüp bebeğe karar vermem çok zor oldu düşün ocak 2017 de dedim tekrar baslayacagim ve mayis 2017 de 3. Denememi yaptım. Maalesef buda olumsuz oldu ve yöntem degistirdim ve 4. Denemeyi nisan 2018 de büyük bir inançla istekle bAşladım Ma maalesef buda hüsran oldu. Bu süreçte özellikle 3. Denemeden önce kendimi sorguladım hamile olmak istiyor muyum bebek istiyor muyum diye. Eğer içinde kararsızlık varsa emin ol yansıyor burak bekle o zaman. Ben 4. Deneme sonrası beklemek istemedim çok ama yine en az 3 ay diye düşündüğüm için temmuz 2018 de yeniden denedim ve 5. Denemem de sonuçsuz kaldı. İnan bu 3 yila 5 deneme sigdirdim anaa emin olmadan adim atmadım. Ruhsal olarak kendini hazır etmelisin. Ben dün hüsran yaşadım ama.bebek isteğim bu sıkıntıların üzerinde. Ben kendime bakmaya iyi ve sağlıklı hazırlanmaya devam edeceğim dedim. Şuan kendime ayırdim zamanı. Yeni yila inşallah nasip olursa 6. Deneme için yola çıkacağım o zamana kadar yaşayacağım mutlu olacağım ve istediklerim için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sende güçlüsün sadece herkes gibi bu süreçte bir gel gör yaşıyorsun. Bunu atlatacaksın. Güzel düşün ve sadece kendine odaklan. Hic bir şeyi aceleye getirme . Hic bir şey için geç değildir hayatta.

Surekli bir seyler yemek isteyip,yemekten korkmak sinir bozuucu.dunden bu yana frenledim kendimi,ama simdi meyve yedim mesela,kafamda deli sorular.sekerfazla kalori vs vs.saglikla istedigimiz kilolara gelelim ve oyle yasayalim insallah bundan sonra.:21:
Ah ya inş
Bu hafta bitsin
Haftaya hurma diyeti yapıcam
1 porsiyondan fazla yenmemeli

Kırmızı kapya biber tatlım. Çiğ haliyle 3 dilim kestim. O şekilde yedim. Ayy inşallah canım hepimiz istediğimiz kiloya bir an önce sağlıkla ineriz.

Hemde ne motivasyon sağladı. Akşamları terledikçe mutlu olur mu insan? Vallaha oluyorum.

Spor puanını kıskandımmm sanki. Maşallah canım sana :nazar:

Günaydın canım. Dün nasıl geçti? Benimde senden farkım yoktu. Resmen işkence çektim.
Allah razı olsun canım
İnşallah daha güzel sporlar senden gelir

Kızlar halam vefat etti
Dua edin inşallah
Kusura bakmayın bugün gece girebilirsen uğrayacağım
Dün de hastanedeydik hep o yüzden o saatte yazdım

Ah ya inş
Bu hafta bitsin
Haftaya hurma diyeti yapıcam
1 porsiyondan fazla yenmemeli
İnsallah csnim,
Eskisi kadar yemiyorum meyve,1 kg meyveyi yeme kapasitesi oluu insanda:63:
Bir kez ben de yapmistim hurma diyetini kusa sureli ,ve 1.5 kg vermistim.cogu odemde olsa ise yaramisti.duraklamalar icin iyi bir alternatif bence.

Back
X