Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ve Çiğdem hem rakip hem takımsınız unutmuşumesperenzaa bize rakibeler olarak önerilerin var mı kaptanım :)
Tamamdır haberleşelim canım :) sana 5k hafif gelmişti ama sanki yapıyor muyuz bir hafta canımEve ağustos sonu gecicem canım. Pazar artik kv ye gecicem, can sıkıntısından spor yaparim bolca![]()
Canım YouTube video indir diye yazıp araştmıştım baya oldu şu an hatırlayamıyorumNerden indiriyorsun canim, elimin altında bulunsun.fayfeyfiy
Hiiiççç kusura bakma seni izne mizne ayırmadımNerden indiriyorsun canim, elimin altında bulunsun.
Ya bugün yaparken yine aklıma geldi de terden kokacak diye tereddüt ettimSen ve Çiğdem hem rakip hem takımsınız unutmuşum
Rakiplerinizin gözünün yaşına bakmayınbol bol spor yapın,yeteri kadar su alımına dikkat edip akşam öğünlerini de mümkün olduğunca erken vakitte yapabilirseniz çok iyi eksilme gelir canım.
İp atlamak gerçekten çok işe yarıyor ,ip atlama sayısını yavaş yavaş setler halindr yapın.buraların bi eski ip atlama şampiyonı vardı günde 6.000’e kadar atlıyordu.
Spor yaparken rahat hafif spor ayakkabısı giyerseniz ayaklara inen yük azalır canım.daha az acı hissedersiniz.
Ben de eşimi bekliyorum.1 saate pert bi halde gelir.Yarın öğlen yola çıkarız.Hazırlıklar bitti.Buraya bakayım dedimBen kafa dağıtmak içimin film izliyorum :) sen nasılsın kaptanım
Canım tamamdırOlur canım yarin başlayalım hemen
Ooo süper tatil geldi de miiBen de eşimi bekliyorum.1 saate pert bi halde gelir.Yarın öğlen yola çıkarız.Hazırlıklar bitti.Buraya bakayım dedim![]()
Ya bugün yaparken yine aklıma geldi de terden kokacak diye tereddüt ettim
Giysem çok iyi olacak :)
YouTube dan izledim de ip ile Harika kilo verenler var şimdi kızlarla 100 min sınır olarak anlaştık iyi hissedersek arttırarak ilerleriz inşallah:)
Her gün 6000 ip miiii
Ve kaç kilo verdi :)
Ayyy çok iyi ya maşallah :) tamamdır ama yorulmasaydın canım yaHuzurvermeyolunda kara vicdanlı,kara batak bu sefer dönüyorum dersin yine sana inanmıyorum yalancı çoban
Huzur çok iyi kilo vermişti mezun olacakken izne ayrıldı şuan kaç kilo oldu bilmiyorum ama bakayım kaç ayda kaç kilo verdiğine![]()
Yapiyorum tabi canım ama sen bipasha basunun cardiosunu bi yap, leslie hic hareket etmiyormus gibi gelirTamamdır haberleşelim canım :) sana 5k hafif gelmişti ama sanki yapıyor muyuz bir hafta canım
Bu arada aynen Leslie gibi yapıyorsun di mi hareketleri
Leslienin müzik ritmine çok alıştım canım bu hafta Leslie yapalımYapiyorum tabi canım ama sen bipasha basunun cardiosunu bi yap, leslie hic hareket etmiyormus gibi gelir
İstersen her gun onu yapalim, ben biraz alıştım sayılır. Leslie hareketli geliyorsa onu yapamazsin diye leslie dedim ben.
Aaaa ben biliyorum bu kadınıııYapiyorum tabi canım ama sen bipasha basunun cardiosunu bi yap, leslie hic hareket etmiyormus gibi gelir
İstersen her gun onu yapalim, ben biraz alıştım sayılır. Leslie hareketli geliyorsa onu yapamazsin diye leslie dedim ben.
77,9’dan 65,3’e düştü .3 ayda sanırım.Ayyy çok iyi ya maşallah :) tamamdır ama yorulmasaydın canım ya
Kaptan gibi kaptan beeeee![]()
Tamam olan oldu da takim iki haftadir kotu, bense bir aydır, gerçekten hoş olmuyor canım.Hiiiççç kusura bakma seni izne mizne ayırmadımbu hafta olan olmuştu.
Yakana yapıştım bırakmamm gamzelim![]()
Çok teşekkürler kaptanım seni yordum77,9’dan 65,3’e düştü .3 ayda sanırım.
Aslında buraya gelmeden daha önce verdiği kilolarla 20 kiloya yakın vermişti.