- 18 Aralık 2013
- 2.414
- 4.102
- 333
Bende içmemısdım hayatımda 3ltr içmemısdımilk oldu 2.5 3 falan içmeye calısıcam günlük fazlası mıgdeyı agrıtıo
valla benim bünye için 2.5 içeyim süper. Bakalım midem bulana bulana içiyorum nereye kadar gidecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende içmemısdım hayatımda 3ltr içmemısdımilk oldu 2.5 3 falan içmeye calısıcam günlük fazlası mıgdeyı agrıtıo
İnşallah bırakıcam canim hedef kıloma gelınceİnsaallah canim, harika bir karar, supersin.
Benim de oyle bir istegim vardi,
51 kiloyu gorunce sigarayi birakicam diyecektim burda..
Kilolar bir turlu gitmeyince birakma girisimlerine basladim ama hala savas halindeyim. Ama kurtulucam insaallah. 1 agustosta birakmis olmam lazimsurec uzuyor.. ama insallah birakicam.
(((EN GUZELİ, EN SONUCU NET OLANİ, EN BASARİLİ YONTEM DİREKT KESİP ATMAK!!)))
Eger biraktiktan sonra 15 gun hic icmezsen Kazen'i etiketleyip bildiriyorsun ve yeşil elma kazaniyorsun profiline![]()
Pes etmek yok yola devamvalla benim bünye için 2.5 içeyim süper. Bakalım midem bulana bulana içiyorum nereye kadar gidecek

Canımmmm harikasınnn***6.Takım 582.Etap***
smygnc: ( 86,4/
fitcivciv: (56/sabit)
cgdmk: (57.3/
asilsoy: (74,8/
giustizia_ : ( 62,7/
medgic26 : (100/
lyeaph: (109.0/
simla0: (68,15/
fmad : (58,6/
Ndymk : (56,1/55,1) %1.78
6. Takım Ortalaması :
esperenzaa
Tamamdır esperenzam sen rahatına bak ben listeyi düzenlerim sen sadece kontrol edersinGünaydınnn
Mutlu bol eksili bir gün olması dileğiyle
Pazartesiden itibaren tam anlamıyla geri dönüyorumTatil dolayısıyla böyle oldu canlarım.
fattylamb94 kuzum bilgisayar olmadığı için listeyi sen müsait olduğunda paylaşabilirmisin?Ben listeyi düzenlerim tatlım.
Bugün ara ara bakacağım buraya.
Oo maşallah canımKilo bildirimi:
Geçen cuma 95.300
Bu cuma(bugün):91.500
Giden kilo: 3kilo 800gram
Ben tam anlamadım ama sonuç böyle çıktı: 250.789yuvarlak hesap 250.790
Tartı fotosuda ekledim
Teşekkürler canım tamam :)
Kilo bildirimi:
Geçen cuma 95.300
Bu cuma(bugün):91.500
Giden kilo: 3kilo 800gram
Ben tam anlamadım ama sonuç böyle çıktı: 250.789yuvarlak hesap 250.790
Tartı fotosuda ekledim
Günaydınnn
Mutlu bol eksili bir gün olması dileğiyle
Pazartesiden itibaren tam anlamıyla geri dönüyorumTatil dolayısıyla böyle oldu canlarım.
fattylamb94 kuzum bilgisayar olmadığı için listeyi sen müsait olduğunda paylaşabilirmisin?Ben listeyi düzenlerim tatlım.
Bugün ara ara bakacağım buraya.
Olsun dostumCascade_
Ee ben yalniz gobek aticam o zaman bu aksam
Neyse
Haftaya birlikte gobecik atariz ama haftaya ben 1 veremem, 500 gr gitse sukur. 500 gr'a atarim gobek
Canım beni de yazar mısın***6.Takım 582.Etap***
smygnc: ( 86,4/
fitcivciv: (56/sabit)
cgdmk: (57.3/
asilsoy: (74,8/
giustizia_ : ( 62,7/
medgic26 : (100/
lyeaph: (109.0/
simla0: (68,15/
fmad : (58,6/
Ndymk : (56,1/55,1) %1.78
6. Takım Ortalaması :
esperenzaa
Afiyet olsunEvet kahvaltı hazır :)
Tarif 2 yumurtanın sadece beyazı bi kapta cırpılır
İçine ben sadece az peynır yarım dış sarımsak be pul bıber attım isteyen ekstra bısıler koyabilir
Malzemeleri çırptıktan sonra koyun kı sulanmasın fırında 5 6 dakka pişirin bukadar basit :)
Salatalıkda yıyorum yanında suan onu cekmeyı unuttum
Yeşil cayda tabıkı olmazsa olmaz
Salatalıkda dahil hepsi 70 kalori
Deneyenlere afıet olsun :)
Teşekkürler ♡Afiyet olsun![]()