• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

1654FB88-0E4F-4429-AB38-4A44AB87ABF1.webp

:-):-):-)

Hahaha :KK70: güzel motivasyon gerçekten balık etlısın heralde bence 54 55 iyi kadın dediğinde az etli olcak ben tıg gibi olsam beğenmez kocam evlendıgımde kılo almam için çok ugrasmısdı kendisi :KK70:

İnce kemikliyim ben, 60ken 70 misin derlerdi :)
Benimki tam tersi tığ gibi sever

60ken 40 bedene zor giriyorum :)
Ilgınc geldi bana nası oluo o 55duseyım hayırlısıyla foto atıcam buraya burda olursan bı yorumlarsın suan 91im yarın tartı gunu bakalım vermıs olcammı ama kmse 91 demıo belim ince gobek çok az oldu için 80 dıorlar ama dedm gibi altım fazla :/ etekden cok bellı etmıor

Yok ya
Ama youtube video indir desen
Mp4 indirsen
Bi kerelik gider
Part 1 i yaptin mi?
15 dk
O kadar zorlamamasi lazim ya
Başlatma partınA :-)
Ahahahaha
Benim de vaar
:-) Ne güzel kanka söylesene :-)
Ekmek :-)
Ay inşallah cnm ya eski halıme dönmek istiyorum gercekden elimden gelenin fazlasını yapıorum umarım sonuç güzel olur tüm arkadaşların da tabıkı
Dönerse senindir :-)

Bugünkü menü esperenzaa esperenzaa
erken paylasıorum ne yıyecegımı sabahdan belırlıorum cunku kalori hesabı yaptığım için :)
sabah 3 bardak ılık su 1 i elma sırkelı

Arkasından fırında yagsız tuzsuz bulut yumurta sarısı olmadan 2 yumurta akı ile busefer normal peynır yerine yagsız tuzsuz lor peynır kullandım acıyıda çok kaçırınca sadece pul bıber tadı geldi :)
Yanında da 1 adet salatalık

Akşam ise domateslı tavuk yemeği yine yagsız tuzsuz ve 1 adet salatalık
Gece yogurt kürü
Su yu sporla akşam paylasıcam
Toplamı 200 kalori yapıyor hepsi
Az gıbı gozukuor ama gercekden tok tutuyor :) tek sıkıntı tuzsuz yagsız yemeğin pek tadı yok :KK70:

Buarada düzenli spor yapan arkadaşlar proteini fazla tüketin kas gelişimi açısından benim diyet programının %80i protein ağırlıklı

Back
X