- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açlığın vermiş olduğu sinir o2 gun bitti
Aclik yok da sinir var
Cok gecmis olsun canimCanım geçtiğimiz hafta cuma sabahı iş arkadaşımla beraber trafik kazası geçirdik.Hastanede ve Emniyetteydim.Çok da güzel kilo vermiştim ama telefonu elime alamadım.
Hayırlısı olsunAh keşke spor yapsam
Canım çıktı yeni bitti makarna kesme işi...
Ben de ama susCanım yemedim ama mutsuzum.

Mezun ol da sporda ilk ikiye giriyimCanım nihai hedef aslında 54
Ama 55,6 ile mezun olabiliyorum %80 verince yani
Ama yetişmeyecek sanırım
İnşallah bayram sonrası devam gibi görünüyor :)
Açlığın vermiş olduğu sinir o![]()
AynenYok degil
Hem reglin siniri
Hem de yani hic ac degilim ama insan agzini doldura doldura da yemek yemek istiyor 3 5 kasik da olsa
Neyse dayanmaya calisicam cumaya kadar sonra birakirim pazara kadar falan yapamam sıktı
Sağol canım ay yeni bitti temizliğini yapıyoruz şimdiKolay gelsin canım![]()
Canım Harika olurfayfeyfiy canım sana dort günlük bir diyet var en az veren 1.2en fazla veren 2.9ki kendisi kardesimdir diyetisyen listesi duraklama devrine girenlere ve birkac günde hızlı kilo vermesi gerekenlere öyle şok falanda değil istersen listesini verebilirim
Oo HarikaBende yapmıştım 2.4 vermiştim ve almadım kesinlikle simdide yapacağım ama once düzenli menü vermeyi istiyorum bide bayram gecsin ilk isim şu ara temizlik baklava sarma yapmam lazim
İyi ki doğdun iyi ki varsınEski kaptanim az cok beni taniyorsun zaten, yine de hatirlatayim.
33. yaşıma girdim bugun
Evliyim, Allah bağışlasın 2 çocuğum var, biri kız 7 yaşında, digeri erkek 1 yasinda![]()
Deme oyle
Bir kere guzelcene kirdin miydi bu olayi gerisi gelir. Sen de kendi metabolizmani hizlandiricak kilit yiyecekleri deneye yanila bulursun merak etme. Dugun fotografi insanin omrunde kac kez cekilir ki? Arkadasim 100 kiloydu dugununde, simdi incecik, dugun fotolarindan nefret ediyor.
Hedefin belli. O yok metabolizman 30 kusurmus laflarina inanma ya, gercekse bile yasin cok genc oldugundan illa ki bir sekilde cevirebilirsin bu işi.
Kilo heeerkeesiii yasli gosterir ya da kilolu insan her zaman daha buyuk sanilir.
Ama onunde guzel bir sure var, nacizane onerim de kabul edersen, erteleme, hic bir seye guvenme sadece kendine guven, bir an once basla bu ise. Giden genclik yillarindan gidiyor valla..
Bence sen ve cardio ikilisi mutlaka derece olur hele bir evine geçBen de daha 2. Olamam sanirim, sağlam spor yapan arkadaşlar geldi![]()
1 saat yüzeyim eve gelincede 20 dk eliptik yapayım diyorum birazda kol karın egzersizi yapsam daha ne olsunHavuz super isine yarar 1 ayda bile asiri farkedersin :)
Onun haricinde hic spor yapamiyosan yuruyuslerindeki temponu arttirmaya calis en azindan, o bile fayda bence
Canım spora da başla ve menülerini akşam belli bir saatte bitir 6 gibiDiyetime sadığım ama spor yapmıyorum o yüzden oldığum yerde sayıyorumdöndüğümde havuza yazılmayı düşünüyorum. Başka napabilirim bilmiyorum
İnşallah bi daha sorun yaşamazsınız kuzum. Çocuklar nasılİşte olamıyoruz kuzum herseyde kusuyoruz ve bu durum sık yaşanıyo ama inşallah bidaha oldurmamaya calisicaz
Geçmiş olsun nasılsın umarım önemli bişey yokturCanım geçtiğimiz hafta cuma sabahı iş arkadaşımla beraber trafik kazası geçirdik.Hastanede ve Emniyetteydim.Çok da güzel kilo vermiştim ama telefonu elime alamadım.
Canım çok geçmiş olsunCanım geçtiğimiz hafta cuma sabahı iş arkadaşımla beraber trafik kazası geçirdik.Hastanede ve Emniyetteydim.Çok da güzel kilo vermiştim ama telefonu elime alamadım.