• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Verirsin sen kaptanım ♡
Güzel liste afıet olsun ♡

Bugün kilo bildirimi yapacağımı söylemiştim:KK66:12 günlük tatilde cozutmanın sonucunu bildireyim:KK66:
Tatil öncesi 64 kiloydum
Bu sabah 67
+3 kilom var:kızgın:
Bugünkü menüm
Sabah: yeşil soğanlı yumurta,süzme peynir,zeytin,3 ceviz siyah çay
Akşam 19:00 yoğurtlu kabak ve çoban salata
Su:3 lt olmuştur
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Aralarda şekersiz türk kahvesi,yeşil çay.

Ben seni izliyorum canım.Profilimde fotolarım var.oradan bakabilirsin.
Öncesi sonrası yapmıştım bir ara:)
Sen de en kötü ihtimalle her hafta foto çekin ve karşılaştır çok iyi gelir canım sana.
Bakıcam simdik :)
Yapıcam her hafta ozaman yarında cekılım cumartesiden cumartesiye :)

Afiyet olsun canım.
Sen artık zoppalık kıvama geldin:deli: bundan önceki menülerin için yazdım bunları:KK66:
Bayram boyunca her gün 15 dk spor cezan var:) dönüşte toplu olarak tahsil ederim yoksa:KK66:
Sana hamur işi,ekmek iyi gelmiyorken neden böyle yapıyon canım:skandal:
Bi silkelenip kendine gelmeni rica ediyorum canım:sopa:

Evet tam dayakligim div beni sesim çıkmaz. 15 dk 8 gündem toplam 2 saat eder. Zaten bayağı yürüyüş yapacağız. Ama ben ekstra suda debelenmeyi de düşünüyorum. Suda egzersiz daha çok verdiriyor muş.

Canım bayram.sonrası güzel bir liste yapacağım. Ayrıca yüzme kursuna gideceğim oda spordan sayılır diye umut ediyorum.
Psikoloji sıkıntım maalesef diyetimi sarstı. Kaçırdım ipin ucunu ne deseniz haklisiniz bahane üretmeyeceğim. İnşallah daha kararlı bir şekilde döneceğim byram sonrası

Evet tam dayakligim div beni sesim çıkmaz. 15 dk 8 gündem toplam 2 saat eder. Zaten bayağı yürüyüş yapacağız. Ama ben ekstra suda debelenmeyi de düşünüyorum. Suda egzersiz daha çok verdiriyor muş.

Canım bayram.sonrası güzel bir liste yapacağım. Ayrıca yüzme kursuna gideceğim oda spordan sayılır diye umut ediyorum.
Psikoloji sıkıntım maalesef diyetimi sarstı. Kaçırdım ipin ucunu ne deseniz haklisiniz bahane üretmeyeceğim. İnşallah daha kararlı bir şekilde döneceğim byram sonrası
Canımmm seni ve psikolojini anlayabiliyorum.Hiç de kızmadım sana ;) sen kendini tanıyorsun ve sana neyin iyi geldiğini çok iyi biliyorsun.Çok çok güçlüsün ve bir an önce toparlanacağına da inancım tam. Ufak ufak kaçamaklarla ipin ucunu kaçıracaksın diye endişelenmiştim. Bayram dönüşü bir de yüzme eklenirse çok çok iyi eksilme ve sıkılaşma gelir ki zaten çok iyi yol kat ettin.
Yüzme evet canım spordan sayılıyor ve ilk sayfada puanı da var;)
Bayramda görüşemezsek şimdiden iyi bayramlar canımm:KK200:

simla0 simla0 bildirimin olmazsa seni de izne çıkarmayı düşünüyorum.katılımın az,bebekten dolayı zor da oluyor ve diyet dışına çıkıyorsun tatlım.bildirim yapıp diyetine ve su miktarına dikkat etmeye söz verirsen izne ayırmayacağım .
Senden hiçbir zaman spor beklemedim canım.ama menülerine ve su miktarına özen göstermeni bekledim.galiba sen liste dışı devam edip mezun olmaya yakın listeye girip mezun olsan daha doğru olur.
Merhaba evet tüm motivasyonum gitti sütüm azalınca çevre baskısı ile. Bugün cuma olduğunu bile unutmuşum:KK43:( Şöyle yapsak nasıl olur diyetisyenim 15 günlük dnlenme ve kilo koruma listesi yazdı bana. Ve ilk kez rahat bir liste yazdı hem dinlen hem de çevre baskısından kurtul hem de kilon sabitlensin dedi. Bayramdan sonra yeniden zayıflama diyetine devam edicem 3 ay daha diyetisyene yazılıcam yani. bayramdan sonra dönsem nasıl olur..

Listem de bu

15 GÜNLÜK DİNLENME PROGRAMI

15 GÜNDE 2 GÜN SERBEST GÜN YAPILABİLİR.

KALKINCA: 2 BARDAK ILIK SU

GÜNDE MİN 2.5 LİTRE SU İÇİLMELİDİR.

GÜNDE 4 ÇAY BARDAĞI SİYAH ÇAY VE 2 FİNCAN ŞEKERSİZ KREMASIZ ( SÜT İLAVESİ YAPILABİLİR.) KAHVE HAKKINIZ VARDIR.

HAFTANIN MİN 4 GÜNÜ 40DK YÜRÜYÜŞ YAPILMALIDIR.

KAHVALTI: 09.00

-1 FİNCAN ŞEKERSİZ AÇIK ÇAY

-50GR İNEK PEYNİRİ VEYA 30GR KAŞAR PEYNİRİ

-1 ADET HAŞLANMIŞ VEYA YAĞSIZ TAVADA OMLET VEYA MENEMEN YUMURTA

-DOMATES-SALATALIK-YEŞİLLİK

-1 TATLI KAŞIĞI BAL VEYA REÇEL VEYA TAHİNSİZ PEKMEZ

-5 ADET SİYAH VEYA YEŞİL ZEYTİN VEYA 1 TATLI KAŞIĞI YER FISITIĞI EZMESİ

-2 DİLİM ESMER EKMEK ( TAM BUĞDAY, TAM TAHILLI, YULAF VEYA ÇAVDAR) (UNO PREİMUM)

ARA:11.00

-1 PORSİYON TAZE MEYVE + 3 TAM CEVİZ İÇİ

ÖĞLE :13.00

7 YEMEK KAŞIĞI ETSİZ SEBZE YEMEĞİ

1 KASE YOĞURT VEYA 1 KASE CACIK

1 DİLİM ESMER EKMEK

VEYA

HAFTADA 1 GÜN :

2 ADET DOLMA + 5 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT

VEYA

1 ADET LAHMACUN+ BOL YEŞİLLİK + 1 SU BARDAĞI AYRAN

VEYA

7 YEMEK KAŞIĞI TAM BUĞDAY MAKARAN İÇİNE 2 YEMEK KAŞIĞI LOR PEYNİR + 1 KASE SALATA

VEYA

1 PORSİYON MANTI

VEYA

7 YEMEK KAŞIĞI KISIR + 1 SU BARDAĞI AYRAN

ARA:15.00- 16.00

1 PORSİYON TAZE MEYVE + 3 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT + 3 TAM CEBİZ İÇİ

VEYA

HAFTADA 2 GÜN; YARIM SİMİT + 1 SU BARDAĞI AYRAN VEYA 1 ADET SÜT MISIR + 1 SU BARDAĞI AYRAN VEYA 1 PORSİYON SÜTLÜ TATLI VEYA 1 DİLİM EV YAPIMI KEK+ 1 SU BARDAĞI SÜT YA 2 TOP DONDURMA

AKŞAM:19.00-19.30

4 AKŞAM:

1 KEZ BALIK 2 KEZ KIRMIZI ET 2 KEZ TAVUK ETİ ( 150GR )

1 KASE SALATA İÇİEN 1YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ + 1 TATLI KAŞIĞI ZEYTİNYAĞ

2 AKŞAM :

6 YEMEK KAŞIĞI ETSİZ SEBZE YEMEĞİ

5 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT

AKŞAM YEMEĞİNDEN 15 DK SONRA REZENE ÇAYI

GECE:21.00

10-15 ADET ÇİĞ BADEM VEYA FINDIK VEYA 1 ÇAY BARDAĞI KABAK ÇEKİRDEĞİ VEYA 15 ADET ENTAP FISITIĞI VEYA 10 ADET ÇİĞ KAJU YANINDA 1 ÇAY BARDAĞI KEFİR VEYA AYRIM ÇAYĞLI SÜT

Hoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Nerelerdesin
Allah iyilik versin canım benim, diyet nasıl gidiyor☺️Ki mezuniyetine az kalmıştır eminim❤️
Ben konar Göçer bir halde devam ediyorum ya yeter artık okul açılsın diye bağırıciiiimmm☺️

Ya ben sahsen kendimi pek menulere yorum yapabilecek seviyede hissedemiyorum.. yani uc bes bisey ogrendim bu surecte evet ama kimisinin kilosu cok ekmek belli bi oranda serbest oluyormus ya da kimisi diyetisyenle calisiyor vs.
Neyse yine de bilgim dahilinde daha fazla yorum yapmaya calisayim :)
Hic birimiz profosyonel degiliz ki zaten :) belli basli seyler var onlari gordugunde al eline sopayi :D ki zaten kacamak menuleri direkt kaptana mesaj atiliyo. Diger turlu olan menulerede kendince yorum yapabilirsin :) hem katilim daha fazla olur hemde yorun yapilan menu sahibo motive olmjs olur
Hahahaha nazar degdı heralde ah elif ah :KK70: canımsınnnnnnn♡
:(

Canımsın rakibem ♡ ben bılıom seni sen bana kıyamazsın zaten :KK70:
:KK74:

Back
X