- 26 Temmuz 2018
- 1.833
- 3.741
- 48
- 28
Canımsın rakibem ♡ ben bılıom seni sen bana kıyamazsın zatenYaa valla kem gozlu muyum neyimama demedim kiz
masallah dedim ne guzrl spor yapiyo dedim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımsın rakibem ♡ ben bılıom seni sen bana kıyamazsın zatenYaa valla kem gozlu muyum neyimama demedim kiz
masallah dedim ne guzrl spor yapiyo dedim
![]()
Bence de okuyup üflet:)Hahaha 2side olur canım
Haha anneme okutup ufletım ozaman sakatlanıom sonra yaaman aman
Saka maka cok sevıorum sizi ♡♡
HahahahahahaÇiğdem merdivenden yuvarlandı,ilknur ayağından yaralandı.Tesadüf![]()
Haha tmmBence de okuyup üflet:)
Bir de bol bol foto çekin.Öncesi sonrası yapmak çok güzel motive ediyor.
Bugün kilo bildirimi yapacağımı söylemiştim12 günlük tatilde cozutmanın sonucunu bildireyim
Tatil öncesi 64 kiloydum
Bu sabah 67
+3 kilom var
Bugünkü menüm
Sabah: yeşil soğanlı yumurta,süzme peynir,zeytin,3 ceviz siyah çay
Akşam 19:00 yoğurtlu kabak ve çoban salata
Su:3 lt olmuştur
Spor:1 saat tempolu yürüyüş
Aralarda şekersiz türk kahvesi,yeşil çay.
Ben seni izliyorum canım.Profilimde fotolarım var.oradan bakabilirsin.Haha tmm
2 tane yapdım daha yapıcam azdaha gtsınde kaptanım![]()
Teşekkürler kaptanım♡Maşallah canım.Ayağın iyi gibi değil mi?
Çok zorlama bir iki gün bence.
Kilo alıp dönünce direkt karatay diyetine döndüm. Bana iyi geliyordu.Verirsin sen kaptanım ♡
Güzel liste afıet olsun ♡
Bakıcam simdik :)Ben seni izliyorum canım.Profilimde fotolarım var.oradan bakabilirsin.
Öncesi sonrası yapmıştım bir ara:)
Sen de en kötü ihtimalle her hafta foto çekin ve karşılaştır çok iyi gelir canım sana.
Bol eksılmeler inşallah ♡Kilo alıp dönünce direkt karatay diyetine döndüm. Bana iyi geliyordu.
Teşekkür ederim canım.
Afiyet olsun canım.
Sen artık zoppalık kıvama geldinbundan önceki menülerin için yazdım bunları
Bayram boyunca her gün 15 dk spor cezan var:) dönüşte toplu olarak tahsil ederim yoksa
Sana hamur işi,ekmek iyi gelmiyorken neden böyle yapıyon canım
Bi silkelenip kendine gelmeni rica ediyorum canım![]()
Canımmm seni ve psikolojini anlayabiliyorum.Hiç de kızmadım sanaEvet tam dayakligim div beni sesim çıkmaz. 15 dk 8 gündem toplam 2 saat eder. Zaten bayağı yürüyüş yapacağız. Ama ben ekstra suda debelenmeyi de düşünüyorum. Suda egzersiz daha çok verdiriyor muş.
Canım bayram.sonrası güzel bir liste yapacağım. Ayrıca yüzme kursuna gideceğim oda spordan sayılır diye umut ediyorum.
Psikoloji sıkıntım maalesef diyetimi sarstı. Kaçırdım ipin ucunu ne deseniz haklisiniz bahane üretmeyeceğim. İnşallah daha kararlı bir şekilde döneceğim byram sonrası
Teşekkür ederim canımm

Merhaba evet tüm motivasyonum gitti sütüm azalınca çevre baskısı ile. Bugün cuma olduğunu bile unutmuşumsimla0 bildirimin olmazsa seni de izne çıkarmayı düşünüyorum.katılımın az,bebekten dolayı zor da oluyor ve diyet dışına çıkıyorsun tatlım.bildirim yapıp diyetine ve su miktarına dikkat etmeye söz verirsen izne ayırmayacağım .
Senden hiçbir zaman spor beklemedim canım.ama menülerine ve su miktarına özen göstermeni bekledim.galiba sen liste dışı devam edip mezun olmaya yakın listeye girip mezun olsan daha doğru olur.
Allah iyilik versin canım benim, diyet nasıl gidiyorHoşgeldin canım iyiyim sen nasılsın
Nerelerdesin
İnşallah canım aminnnnn♡♡Teşekkür ederim canımm
Darısı senin ve tüm 6. Takımın başına olsun![]()
Hic birimiz profosyonel degiliz ki zaten :) belli basli seyler var onlari gordugunde al eline sopayiYa ben sahsen kendimi pek menulere yorum yapabilecek seviyede hissedemiyorum.. yani uc bes bisey ogrendim bu surecte evet ama kimisinin kilosu cok ekmek belli bi oranda serbest oluyormus ya da kimisi diyetisyenle calisiyor vs.
Neyse yine de bilgim dahilinde daha fazla yorum yapmaya calisayim :)
Hahahaha nazar degdı heralde ah elif ahcanımsınnnnnnn♡
Canımsın rakibem ♡ ben bılıom seni sen bana kıyamazsın zaten![]()