- 24 Mayıs 2017
- 3.067
- 6.952
- 88
Kaç gündür çıkamıyorum evet
Market göreyim de inşallah
İnsallah yimisindir biseyler
Bi daha unutma cantana ativer cikmadan kontrol et kayisini vs'ni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gündür çıkamıyorum evet
Market göreyim de inşallah
Ndymk ya ben nıeyse kendımı siskin gibi hıssedıom suratım şiş gibi ödemmi var dıcem tartıya yansırdı olsa
Akşam türk kahvesi ve maden suyu ıcmısdım
Yulaf sevmiyorum ben ya. Ama kulağa güzel geliyor. chia da iyi fikir. Belki akşamları dayanamazsam domates salatalık yerim. Önerilerin için sağol .Aynen iyi uyudum valla :)
İstersen 2 yk yulaf lapasi yarim bardak light sut 1 cay kasigi kadar tarcin (icine istersen 1 gun kurusu fln ya da baska meyve) koy kavanoza sabahtan, at buzdolabina, aksam yersin. Yogurt elma sıkar bi yerden sonra. İstersen icine 1 yk da chia tohumu koy.
Ben sahsen bazen kahvalti olarak bunu yapip yemeyi dusunuyorum.
Aksamlari da salatamsi ne yiyosam icine 1 tatli kasigi chia koyucam gibime geliyor. Ama kahvalti bunu yapicam :)
Evet dimi :/ 54.9 'du 55'in üzerine çıktım böyle birşeyi tarih yazmış mı. ahh ah. Bugün annemler geliyor pasta yapacam, 1 çatal bile almamam lazım. almicammCok guzel
Kendini tut sakin abur cubura kayma
Yeter daaa
Daha gram verdim dedigini gormedim bu ney
:)))İyi verdin kilo diyom.
68 cokmus la boyuna diyom.
59 ol kank diyom.
O kadar :)
Kahve ödem mı yapar? Ben de bazen gece geç saatte içiyorum.Canim simdi gordum bu yazdigini.
Kahveye bulasma diom dinlemiyosun.
Kahve odem yapar. Yesilcay iciyosun zaten ne gerek var kahveye.
Yok canım şimdi gidiyoruz yemeye
İnsallah yimisindir biseyler
Bi daha unutma cantana ativer cikmadan kontrol et kayisini vs'ni
Hehe iyi birbirimize güzel örnek oluyoruzValla senden gaza geliom eliptik acisindan
Bisey olmaz, fistik gibi olucan insallah![]()
Aynen canım yeşil çay ıcıomda türk kahvesi ıcıorum normal deıl bide sade o damı odem yapar ıcmım yapıosaCanim simdi gordum bu yazdigini.
Kahveye bulasma diom dinlemiyosun.
Kahve odem yapar. Yesilcay iciyosun zaten ne gerek var kahveye.
Kolay gelsin. Çorba ve salata ? Tavuklu yada ton balıklı meselaYapılandırmanın son günü gel vatandaş gel... geceliyoruz
Diyet yalan oldu açıktım ne söyleyeceğim ben ya![]()
Kgelsın cnmYapılandırmanın son günü gel vatandaş gel... geceliyoruz
Diyet yalan oldu açıktım ne söyleyeceğim ben ya![]()
Ayy canım burası Hatay. Maalesef et, tavuk dürüm dışında mekan yok çevremde. Ev yemeği yapılan yerde kapalı.Kolay gelsin. Çorba ve salata ? Tavuklu yada ton balıklı mesela
Kgelsın cnm
Haşlanmış tavuk yanına yogurt
Çorba salata
Omlet
Tavuklu yogurtlu bol yeşillikli salata
Sebze yemeği
Canım hiç olmadı porsiyon döner al ekmeksız veya varsa 1 2 dilim çavdar tam buğdayla beraber ye ama beyaz ekmek yeme kesınlıkle eve yetısebılıceksen evde bısıler hazırlı en basiti salata ve omletAyyy valla sper şeyler ama sınırlı yemek mekanı. Bunları söyleyeceğim yer yok.
Eve kadar dayanmaya çalışacagım olmadı bakacağız artık
Canım hiç olmadı porsiyon döner al ekmeksız veya varsa 1 2 dilim çavdar tam buğdayla beraber ye ama beyaz ekmek yeme kesınlıkle eve yetısebılıceksen evde bısıler hazırlı en basiti salata ve omlet
Tamam canımBakacağım canım. Yok burda o konuda sıkıntı yok beyaz ekmek vs kullanmıyorlar çok ama bakalım bir sıkıntı çıkmazsa erken gidebiliriz. Kadın olduğumuz için etken çıkabiliriz, erkek arkadaşlar maalesef geceleeyecekler. Bekliyorum bakalım çıkış saati belli olsun
Kötü değil benceMenü:
Kahvaltı 10.00
Yarım haşlanmış yumurta
2.00
Yarım simit
4.40
Açık pide ya lahmacun gibi onun 3/4 ünü yedim
Adı pide ama lahmacun gibi kendi
1yk cacık
2yk çoban salata yedim
Akşam bir şey yersem yazarım
Belki meyve olabilir