• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

esperenzaa esperenzaa
Kaptanicem, takima basladigim surecten beri aktif bicimde katiliyorum sohbetlere ancak bundan sonra takima katilimim azalacak. Takim kurallarini tamamiyle yerine getirmeye calisicam ama online oldugum sureler azalacak mecburen.

Cunku eşim artik telefonla ugrasmamdan rahatsiz oluyor. Gun icinde iş güçten pek giremediğim oluyor, aksamlari ise artik eşim rahatsiz olmasin diye o uyurken falan girmeye calisicam ya da giremicem :KK43:

Yine takipteyim ama muhabbetlere artik cok ortak olamicam. Cunku cidden aksamlari yok spor, yok telefon, yok bilgisayardaki isler vs, eşim artik baslandi soylenmelere :KK43:

Eşimin gelmedigi, çalıştığı bir akşam da olmuyor, bu yuzden her akşam bu şekilde geçti 2 aydan fazladır.

Bana ozellikle bir sey soylemek istediginizde lutfen etiketleyin. @giustizia_ , rakibecigim sen de beni etiketlemeyi unutma.

esperenzaa esperenzaa
Kaptanicem, takima basladigim surecten beri aktif bicimde katiliyorum sohbetlere ancak bundan sonra takima katilimim azalacak. Takim kurallarini tamamiyle yerine getirmeye calisicam ama online oldugum sureler azalacak mecburen.

Cunku eşim artik telefonla ugrasmamdan rahatsiz oluyor. Gun icinde iş güçten pek giremediğim oluyor, aksamlari ise artik eşim rahatsiz olmasin diye o uyurken falan girmeye calisicam ya da giremicem :KK43:

Yine takipteyim ama muhabbetlere artik cok ortak olamicam. Cunku cidden aksamlari yok spor, yok telefon, yok bilgisayardaki isler vs, eşim artik baslandi soylenmelere :KK43:

Eşimin gelmedigi, çalıştığı bir akşam da olmuyor, bu yuzden her akşam bu şekilde geçti 2 aydan fazladır.

Bana ozellikle bir sey soylemek istediginizde lutfen etiketleyin. @giustizia_ , rakibecigim sen de beni etiketlemeyi unutma.
Ben de artik cok fazla aktif olamam, 55e inip mezun olmayi dusunuyorum, sonra oncesinde de devam ettirdigimiz grubumuzla son 5 kiloyu verip korumaya gecerim insallah. Hem kaptanimiz da gidince pek tadi tuzu kalmaz buralarin :(
Coluk cocuk, ev, es, is zor olur. 2. Universiteye de baslamak istiyorum nasipse. Elde telle yerimde sayiyorum ☺️

Ama kuzummm ben senin gibi sporla oyle kilolar versem ben de ucarim herhalde ☺️
Bazi arkadaşlar bilir spor bende odem yapiyor :KK70: tamam yuruyup iki hareketle bisey olmaz da cok sicak beya ☺️
Azda olsa yap canım bısı olmaz okadardan :) bendede yapıor gıbı hıssedıom ama spordan sonra yarına bısı kalmıo :D

Ber ra Ber ra
Canım bende esimle çok olaylar yasadm boşanmayı düşündüm ama o asla bırakmadı 25.000 kredi borcumuz kredi kartı kira var ama bunları bahane edıp evlilik yıkılmaz üstesinden beraber gelrdnz baska bısı var bencede

E eddakrc canımm doğum günün kutlu olsun ,yeni yaşın sağlık ,mutluluk ve taş gibi bir vücut getirmesi dikeğiyle :KK200:
@fmad kız seni yerim ,demek unlular,tatlılar yedin yokluğumda:KK70:Ben ortalıkta olmayınca iyice cozutuyon .
Bol posalı lifli şeyler tüket canım ki bağırsakların hareketlensin.
ay insallaah taş gibi bir vücuda asla hayır diyemeem :)

Olabilir çocuğu gönderdim çünkü durmadı gece sabahlara kadar agladı ev kalabalık babaannem kardeş ler yeğenler
Yegenlerim oglumu aralarina almadi falan
Cocugu da mutlaka al bence.
Aileden ötürü senden istiyorsa da donse bile tekrari olur diye düşünüyorum. Sizi aile gibi kabul edememis sanki hala.
Maddi durumunuz, is durumun nasil bilmiyorum ama bi sekilde yasarsiniz

Back
X