• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar hem misafir hem iş hem eşin elde tel gormeye kizmalari derken pek yazamiyorum ya da okuyamiyorum.
Menulerimi ve sporumu duzenli paylasmaya calisicam.
Ekstrem bir durum oldugunda da lutfen beni de etiketleyip haber edin, ilknur yazmazsa ceza almamiz vs gibi.

Dunku menu:
Sabah: yulafli kahvalti
Oglen: nohut 1 tabak(5 6 yk), 1 kase cacik, 1 kase corba, 1 tabak (5 6 yk) arpa sehriye pilavi
Aksam: 1 tavuk dürüm ..... Kaptanim esperenzaa esperenzaa yuzde 90 kuralini uyguluyorum. Haftada 2 kez abartmamak kaydiyla istedigimi yemek serbest seklinde. Onumuzdeki pztsiye kadarki hakkimi doldurmus oldum. Yine de ceza verirsen yaparim tabi ki :)

Su: sayamadim dun, en az 2 lt
Spor: 10bin adim: 150

Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa

dün ki menüm

sabah kıymalı yumurta 1 adet
1 kepek ekmeği
1 adet domates

ara
yeşil çay

Öğlen
semizotu salatası

ara
türk kahvesi

akşam
taze fasülye
yoğurt

spor 2 saat yürüyüş 300
1 saat kondüsyon bisikleti 180

toplam 480

şu 2.5 litre

esperenzaa esperenzaa
fattylamb94 fattylamb94
Kanguru_ Kanguru_
Afiyet olsun canim menunde sporunda cok guzel

Kizlar hem misafir hem iş hem eşin elde tel gormeye kizmalari derken pek yazamiyorum ya da okuyamiyorum.
Ekstrem bir durum oldugunda da lutfen beni de etiketleyip haber edin, ilknur yazmazsa ceza almamiz vs gibi.

Dunku menu:
Oglen: nohut 1 tabak(5 6 yk), 1 kase cacik, 1 kase corba, 1 tabak (5 6 yk) arpa sehriye pilavi
Aksam: 1 tavuk dürüm ..... Kaptanim esperenzaa esperenzaa yuzde 90 kuralini uyguluyoruk. Haftada 2 kez abartmamak kaydiyla istedigimi yemek serbest seklinde. Onumuzdeki pztsiye kadarki hakkimi doldurmus oldum. Yine de ceza verirsen yaparim tabi ki :)

Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Afiyet olsun nohut sehriye durum fazla olmus

Kilon fazla olmadigi icin bisey demiyorum hedefede az kalmisken kendini sıkmadan vermek istemen bence normal :KK66:

Sagol tatlim, sikinti benim kansizligim.
İlaci da biraktim artik mideden dolayi.
Bi sekilde halsizlikle basetmem lazim, o yuzden en fazla 2 gun sıkıp 3. Gunu iyi ve cok yemek işini buldum. Ama dürüm hiç olmadi onu biliyorum.

Diger buldugum yontemde de 1 gun az ye ve spor yap, 2. Gun guzel ye ve tisan tihaks ic yani tuvalete cikartan cay.

:) Oyle boyle gidiyolar iste kilolar
Az gitsin ya da bazen sabit gelsin ama halsizlik olmasin :)))

Sagol tatlim, sikinti benim kansizligim.
İlaci da biraktim artik mideden dolayi.
Bi sekilde halsizlikle basetmem lazim, o yuzden en fazla 2 gun sıkıp 3. Gunu iyi ve cok yemek işini buldum. Ama dürüm hiç olmadi onu biliyorum.

Diger buldugum yontemde de 1 gun az ye ve spor yap, 2. Gun guzel ye ve tisan tihaks ic yani tuvalete cikartan cay.

:) Oyle boyle gidiyolar iste kilolar
Az gitsin ya da bazen sabit gelsin ama halsizlik olmasin :)))
Kansizligin icin dalak yemeyi denedin mi cok iyi geliyo kansizliga :)

dün ki menüm

sabah kıymalı yumurta 1 adet
1 kepek ekmeği
1 adet domates

ara
yeşil çay

Öğlen
semizotu salatası

ara
türk kahvesi

akşam
taze fasülye
yoğurt

spor 2 saat yürüyüş 300
1 saat kondüsyon bisikleti 180

toplam 480

şu 2.5 litre

esperenzaa esperenzaa
fattylamb94 fattylamb94
Kanguru_ Kanguru_
Güzel menü
Spor da iyi

Dunku menu:
Aksam: 1 tavuk dürüm ..... Kaptanim esperenzaa esperenzaa yuzde 90 kuralini uyguluyorum. Haftada 2 kez abartmamak kaydiyla istedigimi yemek serbest seklinde. Onumuzdeki pztsiye kadarki hakkimi doldurmus oldum. Yine de ceza verirsen yaparim tabi ki :)

Cascade_ Cascade_
esperenzaa esperenzaa
Güzel dostum
;)

:sampiyon:3 aydır 9 küsür kg vermek üzereyim
Geç ve güç oldu :KK14:
15 HAZİRANDA BAŞLAYAN 68.80 ile çıktığım yolculuk
59 küsür ile cuma günü son bulsun
Ve ben o gün çooookkkkk mutlu olucam:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Back
X