- 24 Nisan 2018
- 11.271
- 29.907
- 598
Günaydın canımAyyy
Aynı anda aynı tip mesaj yazmışız kız
Günaydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımAyyy
Aynı anda aynı tip mesaj yazmışız kız
Günaydın
Akşam tabiki de yicem :)))bence aksam biseler yemelisin mutlaka
cabuk pes ediyosun ya![]()
Canım benim bir iş buldum gibi haber bekliyorum babamın maddi durumu iyi olmadığı için ev netini kapatacağız bugün sizleri seviyorumCanım benim helal olsun da arada yine de uğra.Sen de helal et canım.
Sen de inşallah hedefine sağlıklı bir şekilde kavuşursun canım.![]()
Afiyet olsun canim menunde sporunda cok guzeldün ki menüm
sabah kıymalı yumurta 1 adet
1 kepek ekmeği
1 adet domates
ara
yeşil çay
Öğlen
semizotu salatası
ara
türk kahvesi
akşam
taze fasülye
yoğurt
spor 2 saat yürüyüş 300
1 saat kondüsyon bisikleti 180
toplam 480
şu 2.5 litre
esperenzaa
fattylamb94
Kanguru_
Afiyet olsun nohut sehriye durum fazla olmusKizlar hem misafir hem iş hem eşin elde tel gormeye kizmalari derken pek yazamiyorum ya da okuyamiyorum.
Menulerimi ve sporumu duzenli paylasmaya calisicam.
Ekstrem bir durum oldugunda da lutfen beni de etiketleyip haber edin, ilknur yazmazsa ceza almamiz vs gibi.
Dunku menu:
Sabah: yulafli kahvalti
Oglen: nohut 1 tabak(5 6 yk), 1 kase cacik, 1 kase corba, 1 tabak (5 6 yk) arpa sehriye pilavi
Aksam: 1 tavuk dürüm ..... Kaptanimesperenzaa yuzde 90 kuralini uyguluyoruk. Haftada 2 kez abartmamak kaydiyla istedigimi yemek serbest seklinde. Onumuzdeki pztsiye kadarki hakkimi doldurmus oldum. Yine de ceza verirsen yaparim tabi ki :)
Su: sayamadim dun, en az 2 lt
Spor: 10bin adim: 150
Cascade_
esperenzaa
Afiyet olsun nohut sehriye durum fazla olmus
Kilon fazla olmadigi icin bisey demiyorum hedefede az kalmisken kendini sıkmadan vermek istemen bence normalSagolasin canim,
Aynen biliyorum fazla ama bir kac gundur cok az yedim, ctsi sagliksizdi, pazar cok azdi, dun saglam yemek zorundaydim :)
Kilon fazla olmadigi icin bisey demiyorum hedefede az kalmisken kendini sıkmadan vermek istemen bence normal![]()
Kansizligin icin dalak yemeyi denedin mi cok iyi geliyo kansizliga :)Sagol tatlim, sikinti benim kansizligim.
İlaci da biraktim artik mideden dolayi.
Bi sekilde halsizlikle basetmem lazim, o yuzden en fazla 2 gun sıkıp 3. Gunu iyi ve cok yemek işini buldum. Ama dürüm hiç olmadi onu biliyorum.
Diger buldugum yontemde de 1 gun az ye ve spor yap, 2. Gun guzel ye ve tisan tihaks ic yani tuvalete cikartan cay.
:) Oyle boyle gidiyolar iste kilolar
Az gitsin ya da bazen sabit gelsin ama halsizlik olmasin :)))
Kansizligin icin dalak yemeyi denedin mi cok iyi geliyo kansizliga :)
Ruzgarda ise yaradi insallah sende faydasini gorursun :)Ciger denedim de dalak hic denemedim
Onu da deneyeyim bakalim :) Sagolasin canim
Güzel menüdün ki menüm
sabah kıymalı yumurta 1 adet
1 kepek ekmeği
1 adet domates
ara
yeşil çay
Öğlen
semizotu salatası
ara
türk kahvesi
akşam
taze fasülye
yoğurt
spor 2 saat yürüyüş 300
1 saat kondüsyon bisikleti 180
toplam 480
şu 2.5 litre
esperenzaa
fattylamb94
Kanguru_
Güzel dostumKizlar hem misafir hem iş hem eşin elde tel gormeye kizmalari derken pek yazamiyorum ya da okuyamiyorum.
Menulerimi ve sporumu duzenli paylasmaya calisicam.
Ekstrem bir durum oldugunda da lutfen beni de etiketleyip haber edin, ilknur yazmazsa ceza almamiz vs gibi.
Dunku menu:
Sabah: yulafli kahvalti
Oglen: nohut 1 tabak(5 6 yk), 1 kase cacik, 1 kase corba, 1 tabak (5 6 yk) arpa sehriye pilavi
Aksam: 1 tavuk dürüm ..... Kaptanimesperenzaa yuzde 90 kuralini uyguluyorum. Haftada 2 kez abartmamak kaydiyla istedigimi yemek serbest seklinde. Onumuzdeki pztsiye kadarki hakkimi doldurmus oldum. Yine de ceza verirsen yaparim tabi ki :)
Su: sayamadim dun, en az 2 lt
Spor: 10bin adim: 150
Cascade_
esperenzaa
VayyKilon fazla olmadigi icin bisey demiyorum hedefede az kalmisken kendini sıkmadan vermek istemen bence normal![]()
Hadi bakalim cuma gunu kep torenimiz var desene :)3 aydır 9 küsür kg vermek üzereyim
Geç ve güç oldu
15 HAZİRANDA BAŞLAYAN 68.80 ile çıktığım yolculuk
59 küsür ile cuma günü son bulsun
Ve ben o gün çooookkkkk mutlu olucam![]()