kızlar öncelikle bi haberim var size . özge listedesin canım bu hafta . Nasıl diye sormayın gönlü güzel hatunlar sayesinde ..şeniz....
Biri ayrılana kadar .( yada diskalifiye .) veya mezun olana kadar 13 kişiyiz ........
şunu eklemek istiyorum uyarıma cevap yazanlar zaten demekki6. Takımı okuyup cevap yaza bilenler ..şutarafagitti.. Asıl yazamayanları buraya sokucam başka yolu yok ...

klava:..
Menülerinize gelimce ertesi güm yada akşam gün tamamlandıktan sonra topluca istiyorum else yumukum siz yediklerinizi yazıyosunuz ama listeli degil ve bölük bölük ben bişi anlamıyorum ... örnek olarak nazlının listesini baz alın ....kaydirigubbakcemile5
daroş canım dün yediklerini ayrıntılarıyla yaz canım akşama daha ver ve ne yiyecegini bilemessin bide menemen nasıl 1 tabakmı yanında ekmek varmi yada 2 lakma başka bişi eklenecekmi bunu bilemeyiz .....:1ninca::jeyyar: Onun için dünkü menünü ama agzına giren her lokmayı yaz .
Bide şunu ekleyim kızlar ne yarsak yazılacak belki biz sizim bekçiniz degiliz yanınızda degiliz ama kilolarınız sizinle ...:mymeka:
Takımın toplanması lazım genelde 1 hafta başlarda olursak 3 hafta sonlarda oluyoruz . Bakın kardeş takımıza takımlar takımı ünvanını aldı ...

Ya biz ...laelaelaelaelae
burda sohbet etmiyoruz adeceksen msn ye ..kötükedihüsokaydirigubbakcemile3
ben aelimden geleni yapıyorum sizler için birazda siz çabalayım bakalım .....:1hug:
Yerimseniben