• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende burdayım merak etmeyin kaydirigubbakcemile3arada yazıyom sonra çenesi düşük demeyin diye:1closedeyes:biraz dışarı çıktım alcaklarım vardı onları hallettim yeşil çayımı içtim çıkmadan yarım avuç fındık hüplettim gelincede bir yeşil elma,birde bu aralar suyu yeterince tüketmediğimi farkettim yarım litrelik şişelerden kendime ölçü belirledim sabahtan beri 3. şişeyi devirdim gözümün önünde olunca içiyorum çok severim suyu ama olmayınca unutuyorum yalnız wc nin yolları aşındı sabah beri:roflol:

ben günde rahatlıkla 3 litre su içiyorum bu yaz aylarında daha fazla oluyor. iş yerinede bir arkadaşım vardı. bana hep fil derdi nere gidiyor o kadar su diyordu. ben çok severim su içmeyi masamın üzerine 1,5 lt su şişemi doldurup koyuyorum . gördükçe aklıma geliyor ve su içiyorum.

bende burdayım merak etmeyin kaydirigubbakcemile3arada yazıyom sonra çenesi düşük demeyin diye:1closedeyes:biraz dışarı çıktım alcaklarım vardı onları hallettim yeşil çayımı içtim çıkmadan yarım avuç fındık hüplettim gelincede bir yeşil elma,birde bu aralar suyu yeterince tüketmediğimi farkettim yarım litrelik şişelerden kendime ölçü belirledim sabahtan beri 3. şişeyi devirdim gözümün önünde olunca içiyorum çok severim suyu ama olmayınca unutuyorum yalnız wc nin yolları aşındı sabah beri:roflol:

O TUVALET OLAYI YOKMU İNSANI MAF EDİYOR NEYSEKİ YAZ GELİYORDA RAHAT RAHAT SU İÇECEĞİZ YEŞİL ÇAY SÜPER BEN MANDALİNALISINI ÇOK SEVİYORUM MARKETE GİTTİĞİMDE UNUTMADAN ALAYIM
BİRDE BEN CORNFLAKES İLE ÇOK ZAYIFLAMIŞTIM ŞİMDİ YULAF ALDIM FELAKET KÖTÜ GELDİ BANA KÜTOM SEVİYORDU ONU ONA MI HEDİYE ETSEM ACABA:roflol::roflol::roflol:

O TUVALET OLAYI YOKMU İNSANI MAF EDİYOR NEYSEKİ YAZ GELİYORDA RAHAT RAHAT SU İÇECEĞİZ YEŞİL ÇAY SÜPER BEN MANDALİNALISINI ÇOK SEVİYORUM MARKETE GİTTİĞİMDE UNUTMADAN ALAYIM
BİRDE BEN CORNFLAKES İLE ÇOK ZAYIFLAMIŞTIM ŞİMDİ YULAF ALDIM FELAKET KÖTÜ GELDİ BANA KÜTOM SEVİYORDU ONU ONA MI HEDİYE ETSEM ACABA:roflol::roflol::roflol:

yeşil çayın mandalinalısını hiç denememiştim bitince bende bakayım limonlu severimde birde dediğini denemek lazımCADIARZU

ben günde rahatlıkla 3 litre su içiyorum bu yaz aylarında daha fazla oluyor. iş yerinede bir arkadaşım vardı. bana hep fil derdi nere gidiyor o kadar su diyordu. ben çok severim su içmeyi masamın üzerine 1,5 lt su şişemi doldurup koyuyorum . gördükçe aklıma geliyor ve su içiyorum.

evet haklısın canım gözümün önünde olunca iyi oldu yoksa bazen günde 2-3 bardakla geçiriyorum koca güün oysa su içmeyi çok severim hele yazın bazen günde 4-5 lt yi bulur ama izmir çok sıcak bende ya çok soğuk yada buzlu su içiyorum bu sene normal su içmeyi deniyeceğim bakalım hem daha çok içerim hemde faydası daha çok olur.

hayal nerelerdesin kız unuttun bizi iyice uğramaz oldun artık buralara

ösgeem sen geri diyetemi başladım kuzum,
herkese slm nasılız fıstıklar özledim hepinizi valla,
küto aeben buluştunuzmu kıslar nasıl geçti ay ben gelemedimde haberimde yoktu off...

benim bugün yeme işim bitti bugünkü menümüde yazayım.

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
1 porsiyon kadar tavuk döner
125 grm kadar yoğurt
yarım kepçe tavuk suyuyla yapılmış şehriye çorbası

akşam

1 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalık
beyaz peynir.

bugünüde 48 puanla kapatıyorum kızlar. yarın karbon hidrat diyetimin son günü olacak.

benim bugün yeme işim bitti bugünkü menümüde yazayım.

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
beyaz peynir
1 adet haşlanmış yumurta
yarım domates
yarım salatalık

öğlen
1 porsiyon kadar tavuk döner
125 grm kadar yoğurt
yarım kepçe tavuk suyuyla yapılmış şehriye çorbası

akşam

1 dilim kızarmış ekmek
1 adet haşlanmış yumurta
yarım salatalık
beyaz peynir.

bugünüde 48 puanla kapatıyorum kızlar. yarın karbon hidrat diyetimin son günü olacak.

nazlıcım valla bu hafta spersin çok merak ediyorum şu karbonhidrat rejimiyle bu hafta ne kadar sonuç alacaksın senin kilonda yarım kilo bile süper eğer güzel bir sonuç alırsan önümüzdeki hafta 3 gün bende denicem bakalımkaydirigubbakcemile5

nazlıcım tebrikler başardım sen bu diyeti:))
bende şimdi eve geldim
üzerime olmayan iki tane düşük bel kotum vardı onları denedim gayet rahat oldular çok sevindim:))
moralim yerine geldi biraz

benim bugünki menümde şöyleydi;

sabah;
2 dilim kızarmış kepek ekmeği
2 kaşık tuzsuz lor
2 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersz çay

ara;
1 fincan yeşil çay
yarım avuç fındık
1 yeşil elma( yaklaşık 1 er saat arayla)

akşam;
1 kaşık yağla pişirilmiş tuzsuz kereviz(1 porsiyon)
2 kaşık yoğurt

ara;
1 fincan yeşil çay

bu günki yediklerim ve yiyeceklerim bunlar.

Ya kızlar nerelerdesınız saatlerdır bır kelıme yazan yok kımseler gelmedı
hadı canlanın bıraz ben bıraz sonra Çıkıyorum haberınız ola:))

Aaa bu arada aklıma geldi
aebenim püsküüte ve kalisteye yazdığın mesajları gördüm değer verip uğraştığın için teşekkürler:1hug:a.s.a.s.a.s.

inanılmaz duygulandım :asigim::asigim::asigim::asigim:

mesela aynı şeyi küto yaparmıydı hayır:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hayal asla:dilcikar::dilcikar:

canımsınız:utangac::utangac::utangac:

geldim özgem yetiştim
ben herzamanki gibi ole rahat rahat yatamıom ölüyorum baş diş gözlerim gözlerimi kapatıp yatakta vakit gecirmeye calışıyorum offff

küto aeben buluştunuzmu kıslar nasıl geçti ay ben gelemedimde haberimde yoktu off...
hoş geldin hayal allah geride kalanlara sabır versin canım ç........a.s.

dünkü menumu yazayım

akşam 5 etiform peynir

gece yagsız mercimek corba sehriyeli

2 havuç

bol su 1 kupa yesil 15 20 dakika göbüş bacak indir kaldır falan işte böle

basın saolsun canım özel attım sana ama görememişsindie malum buluştuk canım çok güzeldi fotolara bakarsın bi ara gene gelicem bidahaki sefere sende oluyrsun artık inş.

Aaa bu arada aklıma geldi
aebenim püsküüte ve kalisteye yazdığın mesajları gördüm değer verip uğraştığın için teşekkürler:1hug:a.s.a.s.a.s.

inanılmaz duygulandım :asigim::asigim::asigim::asigim:

mesela aynı şeyi küto yaparmıydı hayır:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hayal asla:dilcikar::dilcikar:

canımsınız:utangac::utangac::utangac:

:utangac::utangac: heyaa atın benı kaptanlıktan olmuyo böle bi işe yaramıom benn

bu günkü menüm .....

2 . ekmek ...peynir . 1 zeytin .....
1 elma .
pırasa ..
2 dilm ekmek .peynir2 kaşık çorba .2 çatal yumurta .
3 ceviz ...1 etimek ...1 galeta ....

ben bugün öyleden sonra gine açlık kırizine girdim ama kazasız atlatmaya çalıştim niye arada böyle oluyorum anlamıyorum ... neyse kücücük atıştırmalartla köreltmaya çalıştım .. akşamada bizimkilere tavuk yapıcam 1 parça alabilirim .....yersem yazarım ....

Back
X