• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benlik bişi yokki refim akşama kadar arayana gelene gidene sölediğim yalanlardan yancam çatır çatır öbür tarafta,
ama napam iş yapmak zorundayım sölemek zorundayım,
en zoruma giden kadın olandan bişeyler saklamak kadın yazık uğraşıp didinip duruyo 170 bini nasıl ödicen be adam sölede gariban bilsin pat diye büro gidince nasıl olcak o kadın,
buranın ederi 185 bin normalde,
3 ark olan patronun akrabası bi adam var uzaktan akraba,
adamın ankarada bahçelide falan ii yerlerde yani tirilyonluk arsaları değeri 500bin yapan dükkanları var o dediki borçları kapatmak için hipotek edip bankaya kredi çekceklerdi,
o adam dedi benim bankalarda daha çok sözüm geçer ben çekeyim size kadında verdi vekaleti banka el koydu parada vermedi,
meğer adamın o kadar mal varlığı hep hipotekliymiş bankalara,
satıp o zaman oarasını alsaydı hem borçları biterdi hem elinde para kalırdı kadının,
adam sürekli kurtarcam şöle böle bu duruma geldi,işlemler başladı tebligatlar falan geliyo kadın bu kısmı bilmiyo kocası saklıyo işte söleyinde bilsin gariban işte
3. patron ırakta iş getircek güya kurtarcak bunları 1 aydır 3 gün sonra geliyo hep ama ortada yok...

bende kocası acımaz cebnde kadının oarası yok diye 2 aylık alacağım oluyo 5 aydır hep bi önceki ayın maaşını alıyom içerde bi maaşım oluyo sesimi çıkamıyorum yazık daralmasın diyorum ya aman refim anlatsam anlatılıyo daha gördüğün gibi,
daha şubat 19 alacağım maaşı 18 martta aldım dşün,gene bi maaş alacağı gene var adını bile etmiyom dicem bu ay diyorum kadın başlıyo anlatmaya dertlenmeye hadi bekle hülya sus hülye
lanet olsu içimdeki insan sevgisine diyesim geldi :roflol:

ay sağolun refim valla rahatladım biraz yaw...

Allah yardımcın olsun hülyacım ya tam alavere dalavere çeviriyolar kadının arkasından
bilip te susmak ta zor

yah elsem işte öle kadın ben gecen hafta çocuğuna baktım ya dioki büroma gelcem artık sığıntı gibi elin yerinde dio zor dio,
ama sen büroya geçmeden gelemem hülya dio,
güvencek biri lazım yanımda dio,yanımda bebe vardı mal diyorum hep görümüşünüzdür ben yokken onu bile buraya yollamadı kendi yanında gene yollamıyo pek hoşlenmedım ondan ben,dioki ben onu nasıl yollayım büroya sensiz bende gelemem diodu ben geldim işte pazartesi malıda alıp gelcekti ama işte bu çıktı nasıl geleyim dio dedim gelmeyin bi kaç gün daha en azından büro için gelen olursa burda olmasın çok zor olur ona Allah yardım etsin
işte kadın bana böleyken ben saklıyorum ya içim içimi yiyo ama napam kızlar sonuçta diğeride patronun ve ben izin vs işini onla hallederim hep konuşcaklarımı sakla diyenle konuşurum ne yapayım
artık ya kiraya gider burası giderse ki gider:(,
kirada olur kapar burayı inanın o bişey bilmeyince bende yorum bile yapamıyorum hakkımızda hayırlısını versin Allah...

benlik bişi yokki refim akşama kadar arayana gelene gidene sölediğim yalanlardan yancam çatır çatır öbür tarafta,
ama napam iş yapmak zorundayım sölemek zorundayım,
en zoruma giden kadın olandan bişeyler saklamak kadın yazık uğraşıp didinip duruyo 170 bini nasıl ödicen be adam sölede gariban bilsin pat diye büro gidince nasıl olcak o kadın,
buranın ederi 185 bin normalde,
3 ark olan patronun akrabası bi adam var uzaktan akraba,
adamın ankarada bahçelide falan ii yerlerde yani tirilyonluk arsaları değeri 500bin yapan dükkanları var o dediki borçları kapatmak için hipotek edip bankaya kredi çekceklerdi,
o adam dedi benim bankalarda daha çok sözüm geçer ben çekeyim size kadında verdi vekaleti banka el koydu parada vermedi,
meğer adamın o kadar mal varlığı hep hipotekliymiş bankalara,
satıp o zaman oarasını alsaydı hem borçları biterdi hem elinde para kalırdı kadının,
adam sürekli kurtarcam şöle böle bu duruma geldi,işlemler başladı tebligatlar falan geliyo kadın bu kısmı bilmiyo kocası saklıyo işte söleyinde bilsin gariban işte
3. patron ırakta iş getircek güya kurtarcak bunları 1 aydır 3 gün sonra geliyo hep ama ortada yok...

bende kocası acımaz cebnde kadının oarası yok diye 2 aylık alacağım oluyo 5 aydır hep bi önceki ayın maaşını alıyom içerde bi maaşım oluyo sesimi çıkamıyorum yazık daralmasın diyorum ya aman refim anlatsam anlatılıyo daha gördüğün gibi,
daha şubat 19 alacağım maaşı 18 martta aldım dşün,gene bi maaş alacağı gene var adını bile etmiyom dicem bu ay diyorum kadın başlıyo anlatmaya dertlenmeye hadi bekle hülya sus hülye
lanet olsu içimdeki insan sevgisine diyesim geldi :roflol:

ay sağolun refim valla rahatladım biraz yaw...

hayal canım naptın sen yaaa..
oku oku bitmedi yazık şeker sana kemalettin tuğcunun romanlarını okudum gibi oldu..
allah yardımcın olsun canım
şu patronlarının bayan olanına sen söylesen olmazmı şeker.yazık kadına üzüldüm ben

Amın hayalım. YÜce rabbım hakımızda hayırlısı neyse onu versın canım.

bugün sahbahtır beri ne yidim onları yazayım

okula gidince 8 cvarı 4/1 pide e kmekle 6 siyah zeytin yidim.

sonra evde bi poğaça arasına hani şu pastanelerde oluo ya onlardan arasına peyaz peynir ve salam koymuştum onu yidim.... yarım satte.

sonra saat 1-2 civarı bi simt yidm...

şimdi evdeyim...

karnıyarık vardı evde kızartmadan yapmıştım az yağlı (yağda kızaran karnıyarığa göre az yağlı anlayın yane)
ondan yiyecem pirinç pilavı ile
az pirinç ama
akaşma da kocama mücver yapcam fırında pişrcem yağlı kağıtta ondan yerim belki 2-3 parça....

bizimde hep iki aylık maaşımız içerde kalıyor. ama bizim patronlar şerefsizliklerinden yapıyorlar. krizi bahane ediyorlar. ikitellinin yarısı onların nerdeyse adamların aldıkları kiralar yedi sülalerine yeter ama hala ağlıyorlar. bu cepten alıp öbür cebe koyunca borç almış oluyorlar. offfff offffff ne adaletsiz bir durum.

ben geldim 1 saat yurudumm rkadastayım kek yapmış hainn ama yemem merak etmeyinn hersey sizin için :))

akrep bende üzülüyorum gülüm ama diğeride patron ve ben büro ilgili herşeyi onla görüşüyorum ödenecek faturalardan iznime kadar,
kadın böle istedi en başta ve böle gidiyo söleme deyince ben susmak zorundayım babamda dio söle d.. ya diye ama yapamam...

fatu bana didiki haddini aştın yarın ver hatta yarın sen yoksun pazartesi ver fatuya repi didi:))...

sonra evde bi poğaça arasına hani şu pastanelerde oluo ya onlardan arasına peyaz peynir ve salam koymuştum onu yidim.... yarım satte.

şimdi evdeyim...

karnıyarık vardı evde kızartmadan yapmıştım az yağlı (yağda kızaran karnıyarığa göre az yağlı anlayın yane)
az pirinç ama
akaşma da kocama mücver yapcam fırında pişrcem yağlı kağıtta ondan yerim belki 2-3 parça....

ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUM SANA BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM :roflol::roflol:
ÇOK İYİ BİR KIZDIN SENİ ÇOK SEVERDİM BEN BE FATUMMM CANIMDIN:asigim::1hug:

AMA AEBEN BU YEDİKLERİNİ GÖRÜNCE SENİ KESİN FURUR TOPUKTAN FALAN DA DEĞİL BABAMIN DEDİĞİ GİBİ ALNİNİNNN ÇATİSİNDANN :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

NEYSE MEZARINA YARIM EKMEK DÖNER FALAN GETİRİR SU NİYETİNE DE AYRAN DÖKERİM BEN:roflol::roflol::roflol:

şimdi evdeyim...

az pirinç ama

ALLAH RAHMET EYLESİN DİYORUM SANA BAŞKA DA BİŞEY DEMİYORUM :roflol::roflol:
ÇOK İYİ BİR KIZDIN SENİ ÇOK SEVERDİM BEN BE FATUMMM CANIMDIN:asigim::1hug:

AMA AEBEN BU YEDİKLERİNİ GÖRÜNCE SENİ KESİN FURUR TOPUKTAN FALAN DA DEĞİL BABAMIN DEDİĞİ GİBİ ALNİNİNNN ÇATİSİNDANN :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

NEYSE MEZARINA YARIM EKMEK DÖNER FALAN GETİRİR SU NİYETİNE DE AYRAN DÖKERİM BEN:roflol::roflol::roflol:

şimdi evdeyim...

az pirinç ama

sen benden de fena durumdasınkaydirigubbakcemile3
ben sabah zeytinli poğaça öğlen yaprak sarma yedim
aeben gelince ben senin arkandayım:roflol::roflol:

Kızlar en ıstıkrarlı gıden benım Şunada

sabah
2 adet kuru kayısı
1 kase mısır gevreĞı

ÖĞlen

2 dılım kızarmıŞ ekmek
yarım kepÇe tarhana Çorbası
5 yemek kaŞıĞı bamya
yoĞurt