- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Evet milattan önceKaç kilo oldu anka 60 kusurlerdeydi yıllar önce hala öyle.mi:![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet milattan önceKaç kilo oldu anka 60 kusurlerdeydi yıllar önce hala öyle.mi:![]()
Ben de 68-69dum ama sanırım 71-72 olmusumdur bu ara stresten hep yedimEvet milattan önce74 tüm geçenlerde
![]()
Sen 17 kilo mu aldın![]()
Misafirlerin gidince biraz daha rahat okuyabilirsin canım misafirle zor olurKızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sağolasınızben mesaj hiziniza yetişemiyorum ya
sabah işe gidiyorum öğleden sonra ev kosturmasi bu ara misafirim.var akşam da öyle geçiyor mesajları okuyamıyorum bile
Allah sohbetinizi artırsın bana da azıcık size yetişecek hız versin :)
İnşallah kaptanım :) ben mi tembelim siz mi çok hizlisiniz anlayamadımMisafirlerin gidince biraz daha rahat okuyabilirsin canım misafirle zor olur
Saol canım insallah senlede bol muhabbet edebiliriz ♥
Ben kaçayım en iyisi arkama bile bakmadanGelir şimdi mutfak temizliyordu en son:)
Geçmiş olsun canım, bugün benimde çok başım ağrıdı, migren var galiba bendedeDiyete başladığımdan beri ilk. Defa migrenim azdı aç kalınca tetikliyor dün erken saatte yedim sabahta kahvaltıyı boş geçirince açlıktan oldu bende onları atistirdim ilk defa kaçamak oldu benim için![]()
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsınADINIZ: ( isteğe bağlı ) yesa
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 49
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ağzımın hiç boş durmaması. Sürekli tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu şekilde hiç iyi ve mutlu hissetmiyorum
Sabah seni gordum ama Unuttun demek ki canım yogunluktan kolay gelsin
Annen gelmis neyseki daha cabuk bitirirsin menunu de yarın paylasırsın canım
Ben 40kilo alan gördüm ve şok oldum o bayan gitmiş yerine baskasi gelmiş gibiydi saskinligimi gizlemek için çok çaba sarfetmistimSende iyi almıssın hamilelikte ama genelde bu kadar alınıyor sanırım istisnalar dısında :))
Kolay gelsin canımYazdım ama göndermeden çıkmışım galiba
Amaa annemde cok yoruldu bende oyle. Eve baksan yaptığımız iş belli değilhep dolap içlerinin duzeniyle uğraştık ya
Yarın dışarda olucam ama gelince kalan küçük ayrıntıları bitiricem bakalım.. hem baya hareketli gecti haftam, belki tartiya yansır![]()
Sagol bacı sanada geçmiş olsunGeçmiş olsun canım, bugün benimde çok başım ağrıdı, migren var galiba bendede
Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın
Menün tam bir diyet menüsü![]()
Teşekkkür ederimm sonuna geldim çok şükür. Evde olmak bana yaramadı..hersey gözüme batar olduKolay gelsin canım
Ben 40kilo alan gördüm ve şok oldum o bayan gitmiş yerine baskasi gelmiş gibiydi saskinligimi gizlemek için çok çaba sarfetmistim![]()
Valla şok geçirmiştim bende senin gibi hatta bayanın ablası falan zannettim meğer kendisiymis sonradan fark ettimAyyy 40 mi
Bilmiyorum daaa çok gereksiz bi alım. Cahilce yani hastalik kaynaklı değilse... 40 kilo al bebek enfazla 3.kilo doğar. Oyle boyle enfazla 10 kilosu hamilelik kaynaklıdır... Allah korusun yaaa çok korkuyorum zaten
TeşekkürlerMaşallah diyorum iradene![]()
Misafirliğe gittik kek yapip götürmüştüm. Bı lokma tadına baktım.Menün tam bir diyet menüsü
Menün dengeli olmuş canım
Afiyet olsun canım, regl dönemi tehlikeli oluyor
Afiyet olsun canım , akşam biraz farklı bir menü olmuş ,az yemişsin ama