Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sağolasınız :KK36:ben mesaj hiziniza yetişemiyorum ya ☹️ sabah işe gidiyorum öğleden sonra ev kosturmasi bu ara misafirim.var akşam da öyle geçiyor mesajları okuyamıyorum bile :nazar: Allah sohbetinizi artırsın bana da azıcık size yetişecek hız versin :)

Kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sağolasınız :KK36:ben mesaj hiziniza yetişemiyorum ya ☹️ sabah işe gidiyorum öğleden sonra ev kosturmasi bu ara misafirim.var akşam da öyle geçiyor mesajları okuyamıyorum bile :nazar: Allah sohbetinizi artırsın bana da azıcık size yetişecek hız versin :)
Misafirlerin gidince biraz daha rahat okuyabilirsin canım misafirle zor olur 😊
Saol canım insallah senlede bol muhabbet edebiliriz ♥

Diyete başladığımdan beri ilk. Defa migrenim azdı aç kalınca tetikliyor dün erken saatte yedim sabahta kahvaltıyı boş geçirince açlıktan oldu bende onları atistirdim ilk defa kaçamak oldu benim için 😬
Geçmiş olsun canım, bugün benimde çok başım ağrıdı, migren var galiba bendede

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) yesa
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.57
KİLONUZ: 55
HEDEF KİLONUZ: 49
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: öğretmen
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:1
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet 12. Takım
KİLO ALMA NEDENİNİZ: ağzımın hiç boş durmaması. Sürekli tatlı yemek
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu şekilde hiç iyi ve mutlu hissetmiyorum

Hoşgeldin canım inşallah sende hedefine ulaşırsın

Sabah seni gordum ama Unuttun demek ki canım yogunluktan kolay gelsin 😊
Annen gelmis neyseki daha cabuk bitirirsin menunu de yarın paylasırsın canım

Yazdım ama göndermeden çıkmışım galiba :olamaz:
Amaa annemde cok yoruldu bende oyle. Eve baksan yaptığımız iş belli değil :KK53: hep dolap içlerinin duzeniyle uğraştık ya:KK45:
Yarın dışarda olucam ama gelince kalan küçük ayrıntıları bitiricem bakalım.. hem baya hareketli gecti haftam, belki tartiya yansır :sampiyon:

Yazdım ama göndermeden çıkmışım galiba :olamaz:
Amaa annemde cok yoruldu bende oyle. Eve baksan yaptığımız iş belli değil :KK53: hep dolap içlerinin duzeniyle uğraştık ya:KK45:
Yarın dışarda olucam ama gelince kalan küçük ayrıntıları bitiricem bakalım.. hem baya hareketli gecti haftam, belki tartiya yansır :sampiyon:
Kolay gelsin canım

Ben 40kilo alan gördüm ve şok oldum o bayan gitmiş yerine baskasi gelmiş gibiydi saskinligimi gizlemek için çok çaba sarfetmistim 😂

Ayyy 40 mi :KK57:
Bilmiyorum daaa çok gereksiz bi alım. Cahilce yani hastalik kaynaklı değilse... 40 kilo al bebek enfazla 3.kilo doğar. Oyle boyle enfazla 10 kilosu hamilelik kaynaklıdır... Allah korusun yaaa çok korkuyorum zaten

Ayyy 40 mi :KK57:
Bilmiyorum daaa çok gereksiz bi alım. Cahilce yani hastalik kaynaklı değilse... 40 kilo al bebek enfazla 3.kilo doğar. Oyle boyle enfazla 10 kilosu hamilelik kaynaklıdır... Allah korusun yaaa çok korkuyorum zaten
Valla şok geçirmiştim bende senin gibi hatta bayanın ablası falan zannettim meğer kendisiymis sonradan fark ettim 😂

Menün tam bir diyet menüsü :KK9:

Menün dengeli olmuş canım

Afiyet olsun canım, regl dönemi tehlikeli oluyor

Afiyet olsun canım , akşam biraz farklı bir menü olmuş ,az yemişsin ama
Misafirliğe gittik kek yapip götürmüştüm. Bı lokma tadına baktım.
Akşam da geç geldik evdekilere hazır pizza yaptım çok aç olunca kendime de yumurta kırdım.
O yüzden değişik bı menü oldu

ADINIZ: ( isteğe bağlı )Siz bana blue diyin :KK66:
YAŞINIZ:27
BOYUNUZ:157
KİLONUZ:71-72 yarın tartilacagim
HEDEF KİLONUZ:56
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli

MESLEGINIZ: Hemşire
EVLİ İSENİZ ÇOCUK SAYISI:2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Evet 1.takimdaydim
KİLO ALMA NEDENİNİZ:KK70:engesiz düzensiz beslenme ve hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kemik tümörü (çok şükür iyi huylu çıktı ameliyat oldum tekrar ağrılar başladı inşallah bu da geçecek.. bacakta oldugu için kendimi yormadan spor yapabiliyorum)
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Bu ben ben değilim 😀 hem sagligim için hemde böyle kendimi çok kötü hissediyorum :KK43:
Sonunda bu listeyi de doldurabildim :)

Back
X