Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın ablacım ❤
Günaydın canlar :KK36: totomu kaldırdım küçük bey uyanınca ya kadar ördek teyzeyi yapacağım :KK70:
Günaydın canım ❤
Yok ya yenerim ben ikisini birden :halay:
Ooo iddialıyız süpersin canım 😍
Günaydın canım ♥

Evet haklısın biraz az ve zor oldu da son aramda 1 b süt 1 avuç leblebi ve 1 pors üzüm ekledim için ezildi :)

Dün yapamadim da bu gün yapıyorum şimdi :KK66:

Bu çok güzel oldu :KK36:

Normalde bisikletçiyim ama bacagimdan dolayı zorlayamiyorum Leslie ve hafif tempoda zumba yaparım bir de pilates yapabilirim :KK66: senin spor menunde ne var :-)
Canım ben eliptik bisiklet +ip + bazen leslie +bölgesel. Ruh halime bağlı 😁
Nego Nego Leslie 2 milin 21 dksini yaptim gün içerisinde yine devam etmeyi düşünüyorum birden bacagimi zormalak istemedim bir de spordan önce yine tartildim demkki dün ödem varmış -800 geldi :)
Senden karşı atak bekliyorum :cool:
Oo tartı sonucu da güzel 😍
Ben sabah sabah kurutmalık biber ayıkladım 😂

Canım ben eliptik bisiklet +ip + bazen leslie +bölgesel. Ruh halime bağlı 😁

Oo tartı sonucu da güzel 😍
Ben sabah sabah kurutmalık biber ayıkladım 😂
Supermissin :) o ruh halinden bana da ver :D
Cumaya -2 gelmeli ;)
Kolay gelsin 😍
Ben de Çarşamba akşamı yaptım o işleri hava iki gündür kapalıydı bu gün açtı inşallah kurur patlicanlarimdan telef olanlar var :( yine alıp biraz daha yapmayı düşünüyorum...

Ben günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olur ☹ Allahtan çoluğum çocuğum yok şimdi böyleysem 😂

Ben 15 dk ya kalkıyorum hadi sen de gel

Temizlik benim isim açıp onu izleyip yan taraftan da leslie yapacağım sessizce hahahah

Ben günleri bile hatırlamıyorum kaptanım nasıl dikkat etcem spor yapcam bi insan bu kadar mı tükenmiş olur ☹ Allahtan çoluğum çocuğum yok şimdi böyleysem 😂
Daha cok gencsin canım hadi kendini toparlama vakti belki burada olman motivasyon için daha iyi olacaktır bu hafta rakip de belirledik

Ooo enerji_kusagi enerji_kusagi rakip misiz

Sen neler yapıyorsun spor adına bi de hele

Ben leslie 20 dk boosted salk videosu var onu yaoacagim bi de hareketler hapiyorum

Ama.sen daha fazla yapıyorsan ben de bunu değiştireyim:)
Aaa rakip olmuşuz :))) Ben genelde kondisyon bisiklet, tempolu yürüyüş, ağırlıkla yürüyüş, karma egzersiz, ip atlama, ve step 1. ve 2. seviyeyi yapıyorum. Arada da merdiven inip çıkıyorum. Son 10 gündür çok yoğundum yürüyüş dışında pek bir şey yapamadım. Misafirimde vardı dün gitti. Bugün başlarım spora tekrar

Back
X