Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar herkese iyi geceler çocuklar uyudu 1 fincan ıhlamur içip yatayim bende sanki nezle olucam:hasta:
Iyi geceler canım gecmis olsun dikkat et kendine güzelce dinlen ♥
Ben ilk sayfada ki formu müsait bi zamanda doldurayım hatta kilo kısmını nasıl dolduracağımı kara kara düşünüyorum çünkü Meryem hatun görünce şok olcak 🙈 liste için sıra beklememiz gerekiyormuş sanırım,ozamana kadar biraz bişey yaparsam daha rahat yazarım kilomu :KK70: Zipzip- Zipzip-
Sana memleket yaramamıs anladıgım kadarıyla canım ama olsun vereceğiz kilolarını birlikte,
Canım liste cok kalabalık takım cook kalabalık o yüzden beklemeniz gerekebilir ama listenin durumuna mezun durumuan göre listeye Girişiniz daha cabuk olabilir

Iyi geceler canım gecmis olsun dikkat et kendine güzelce dinlen ♥

Sana memleket yaramamıs anladıgım kadarıyla canım ama olsun vereceğiz kilolarını birlikte,
Canım liste cok kalabalık takım cook kalabalık o yüzden beklemeniz gerekebilir ama listenin durumuna mezun durumuan göre listeye Girişiniz daha cabuk olabilir
Sadece memleket değil çoook çok saldım ama vermem kolay olacak gibi çünkü abarttığım aburcubur saçmalığını kesersem herşey yoluna girecek gibi 🙈
Sürekli menü paylaşılıp yorum yapılması tavsiyelerde bulunulması şu an için yeterli canım inşallah kısa sürede de listeye gireriz, disiplinli hatunları görünce gaza geleceğim inşallah :KK45:

Sadece memleket değil çoook çok saldım ama vermem kolay olacak gibi çünkü abarttığım aburcubur saçmalığını kesersem herşey yoluna girecek gibi 🙈
Sürekli menü paylaşılıp yorum yapılması tavsiyelerde bulunulması şu an için yeterli canım inşallah kısa sürede de listeye gireriz, disiplinli hatunları görünce gaza geleceğim inşallah :KK45:
Daha önce basardın yeniden basarabilirsin canım
O zaman menü ve kilo bildirimine basla yarından itibaren senide listeye ekleyeyim canım 😊

Benim step tahtam yok nasıl yapsam ki

sen nasıl yapıyorsun enerji_kusagi enerji_kusagi . Tahtasız mi tahtan mi var yoksa tahta yerine geçecek bi şey mi buldun
Canım ben ilk başladığımda çok sert ve kısa plastik bir meyve kasası vardı evde, onu değerlendirmiştim ilk başladığım gün. Baktım işimi görüyor step tahtası almama da gerek kalmadı. İp atlama içinde kısa bir uydu kablosu kullanıyorum, onu da sevdim :)))) Bunun fikir babası da prensesim olmuştu :KK70: @Prensesimin Annesiyim

Canım ben ilk başladığımda çok sert ve kısa plastik bir meyve kasası vardı evde, onu değerlendirmiştim ilk başladığım gün. Baktım işimi görüyor step tahtası almama da gerek kalmadı. İp atlama içinde kısa bir uydu kablosu kullanıyorum, on da sevdim :)))) Bunun fikir babası da prensesim olmuştu :D @Prensesimin Annesiyim
Baskasının kablosunu kesmişlerdi ne gülmüştük ama 😂😂

1 mesaj altında paylaşmışsin zaten geçmişten tek tek geliyordum kusura bakma ama yaparım inşallah bugün bunu
Birisi 1. seviye, diğeri 2. seviyeydi canım. Bak 1.nin hareketleri boostede ne kadar benziyor. İlk başladığım gün 7 dk da noluyoruz demiştim :)))) Sonra yaptıkça süre uzadı

Canım ben ilk başladığımda çok sert ve kısa plastik bir meyve kasası vardı evde, onu değerlendirmiştim ilk başladığım gün. Baktım işimi görüyor step tahtası almama da gerek kalmadı. İp atlama içinde kısa bir uydu kablosu kullanıyorum, on da sevdim :)))) Bunun fikir babası da prensesim olmuştu :KK70: @Prensesimin Annesiyim
Senin o meyve kasan varya bizim ekmek paramız😊 eşim marketlerden onları parasıyla aliyor şehir dışına tirlarla gönderiyo benim hiç aklıma gelmemişti bende eşimden istim 😂😂

Baskasının kablosunu kesmişlerdi ne gülmüştük ama 😂😂
Evet bende komşunun fırın kabosunu kesecektim az kalsın... neyse ki gerek kalmadı :D Dünde fırıncı komşumla tanıştım, epeyde zayıfmış yaa, ne olduysa o kadar kekler börekler, yapıp dağıtıyordu sanırım yemeden :D

Senin o meyve kasan varya bizim ekmek paramız😊 eşim marketlerden onları parasıyla aliyor şehir dışına tirlarla gönderiyo benim hiç aklıma gelmemişti bende eşimden istim 😂😂
Ooo iyiymiş, bir daha nazik tepineceğim kasanın tepesinde :D emeğe saygı :)))) Boş kasaları parayla alıp kullanılmak üzere mi gönderiyor canım, geridönüşüm gibi mi yoksa ucuza geldiği için mi? Çok sordum anlamak için canım kusura bakma ama merak ettim

Sabah kahvaltım saat 11.30
2küp şeker kadar kaşar
2küp şeker kadar beyaz peynir
2dilim domates
2dilim salatalık
1tahta kaşık menemen
1dilim tam tahıllı ekmek
2bardak şekersiz çay

Ara öğün saat 15.00
1fincan sütlü Nescafe

Akşam yemeği saat 19.30
1kepce mercimek çorbası