Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aaa cok sukurrr varmis evladiniz nasil sevindim ilk gebelikdir diye cok uzulmustum:KK43:(( tabi hepsi de ayri uzuntu veriyor ama o duyguyu tatmissiniz hamd olsun allah size bagislasin
Amin canım Allah razı olsun cümlemizin evladını bağışlasın inş ama kızım benim kardeşim gibi büyüdü annemle kardeşimle büyüttük o yüzden bu ilk olacakmış gibi istemiştim eşimin de aynı şekilde küçük yaşta evlenmiş babalık duygusunu çok tadamamis ama nasipten öteye köy yoktur ne yapalım

Al benden de o kadar :)))) Sonunda evine döndün, hoşgeldin tekrardan prensesim. Bücürük de iyidir inşaallah. Bugün yarın atarsın yorgunluğu :KK60:
Benimde kaç gündür aklımdaydı, gelemedi bir daha yoğunluktan sanırım. Aminnn, Allah tamamanına erdirirsin, mutlu olsun inşaallah @Saricivcivcikcik
Ayyy dondum dondummm ozlemisim valla evimi 40 gun oldu sanirsam:))) bucuruk iyi iyi sutten kestik butun zarari bana oldu sut verirken ne guzel kilo veriyordum simdi tik yok oysa deli gibi spor yaptim yuruyus yaptim aka eve gorede agir beslendim bu arada bebem sen almis yurumussun masallah sana 😘

1 eylül menüsü

10:00= 1 haşlanmış yumurta, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tam buğday ekmeği

17:00= 1 tabak taze fasulye, 2 biber dolma, 1 kase yoğurt

Su: 2 litre
Spor : Çok hareketli bir gündü ona halim kalmadı

Zipzip- Zipzip- bluegreeneyes bluegreeneyes
Çok azıcık yemişsin akşam meyve süt tarzı ara yapabilirdin.aslinda ;) bu gidişle cumaya bombo sonuç gelecek gibi :)

Aaa sen mugeyi izlermisin kiz :))) ay ben onu izlemeyi hem cok srviyorum hemde psikolojim cok bozuluyor herkesdrn killanmaya basliyorum :))))
Evet severek izliyorum canım, Müge çok fena bir hatun, realist, akıcı, zeki...... Ama ben genelde polisiye kısmıyla ilgileniyorum. Buluşmaydı, kavuşmaydı pek onlara bakamıyorum, benimde psikolojim bozuluyor oralara girince dram çok oluyor. Youtube dan izleyince ileri ileri sardırıp geçiyorum :D Şimdi merakla kapanan dosya var mı onu bekliyorum bakalım yaz boyunca neler çözüldü :P

Aaa sen mugeyi izlermisin kiz :))) ay ben onu izlemeyi hem cok srviyorum hemde psikolojim cok bozuluyor herkesdrn killanmaya basliyorum :))))
Konyalı Necla metin çiftini çok merak ediyorum inş o konuyu işler birde ecrin bebek olayıni dört gözle bekliyorum

Konyalı Necla metin çiftini çok merak ediyorum inş o konuyu işler birde ecrin bebek olayıni dört gözle bekliyorum
ayyy bende bende aslinda ikisininkide cok belli de ne yazik ki sonuca baglanmiyor:((
Evet severek izliyorum canım, Müge çok fena bir hatun, realist, akıcı, zeki...... Ama ben genelde polisiye kısmıyla ilgileniyorum. Buluşmaydı, kavuşmaydı pek onlara bakamıyorum, benimde psikolojim bozuluyor oralara girince dram çok oluyor. Youtube dan izleyince ileri ileri sardırıp geçiyorum :D Şimdi merakla kapanan dosya var mı onu bekliyorum bakalım yaz boyunca neler çözüldü :P
Ay evet o kisimlari bende pek izlemiuorum ama polisiye kismi zaten psikolojimi bozuyor evlat babayi olduruyor baba evladini taciz ediyor xoxuklar kaciriliyor ayyy filan filan iste bunlara cok uzuluyorum

ayyy bende bende aslinda ikisininkide cok belli de ne yazik ki sonuca baglanmiyor:KK43:(

Ay evet o kisimlari bende pek izlemiuorum ama polisiye kismi zaten psikolojimi bozuyor evlat babayi olduruyor baba evladini taciz ediyor xoxuklar kaciriliyor ayyy filan filan iste bunlara cok uzuluyorum
Lütfen konumuza dönelim Müge anlı bizden bahsediyormu :KK70: psikolojimizin bozulmaması için Müge anliyi izlemiyoruz🤓

Ayyy dondum dondummm ozlemisim valla evimi 40 gun oldu sanirsam:))) bucuruk iyi iyi sutten kestik butun zarari bana oldu sut verirken ne guzel kilo veriyordum simdi tik yok oysa deli gibi spor yaptim yuruyus yaptim aka eve gorede agir beslendim bu arada bebem sen almis yurumussun masallah sana 😘
Oooo epey olmuş ya, özlediğim kadar varmış :) İyi olduğuna sevindim cadının,ikinize de büyük bir değişiklik. Korktuğun gibi babaya fazla düşkünlük olmadı inşaallah kestikten sonra.
Vücut alışamadı demek ki daha, sanırım az daha öğünleri kısman gerekecek. Yediklerin çok geliyor da olabilir veya adaptasyon süresinde metabolizma yavaşlamış da olabilir. Sen onu bir kaç gün içinde çözersin bence ;)
Bayram bitti annem geldi derken bende artıya çıktım ama yinede iyi verdim prensesim sağolasın varolasın 😘 😘 😘 Annem de bari oruca niyet et de adı belli oruç tut böyle bir öğün yiyorsan diyor :D Öylede anne, çaydı sigaraydı kahveydi onu nereye koyacaz dedim, fırçaladı tabi haliyle :D Bırakacağım sanırım yakın zamanda, sana da tavsiye ederim beraber bırakabiliriz

Oooo epey olmuş ya, özlediğim kadar varmış :) İyi olduğuna sevindim cadının,ikinize de büyük bir değişiklik. Korktuğun gibi babaya fazla düşkünlük olmadı inşaallah kestikten sonra.
Vücut alışamadı demek ki daha, sanırım az daha öğünleri kısman gerekecek. Yediklerin çok geliyor da olabilir veya adaptasyon süresinde metabolizma yavaşlamış da olabilir. Sen onu bir kaç gün içinde çözersin bence :KK66:
Bayram bitti annem geldi derken bende artıya çıktım ama yinede iyi verdim prensesim sağolasın varolasın 😘 😘 😘 Annem de bari oruca niyet et de adı belli oruç tut böyle bir öğün yiyorsan diyor :KK70: Öylede anne, çaydı sigaraydı kahveydi onu nereye koyacaz dedim, fırçaladı tabi haliyle :KK70: Bırakacağım sanırım yakın zamanda, sana da tavsiye ederim beraber bırakabiliriz
Sende mi sigara kullanıyorsun :olamaz:

Uzun zamandir yoktum demisler ki oldu bilsinler prenses annesi geri dondu:)))) annemlerle dondum ama artik evimdeyim menu kontrolu benim elimde, galiba birazda artiyla dondum cumaya kadar toparlarim insallah
Özledik canım hoşgeldin. Evde olmak gibisi yok ne olursa olsun. Kısa zamanda eksilere geçersin sen yine.

Kızlar ben biraz spor yapıp geleceğim, malesef bu saate kaldı ama yapmadan yatamam içim rahat etmez. birmuhendisanne birmuhendisanne sen naptın rakibem nerelerdesin. Menü yazdın mı hiç bakmadım bugün.
Cnm kısa bir tatile gittik ancak yazacağım menülerimi :) çamaşır asayım, geliyorum 😊

Back
X