Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor çok güzel kahvaltı gözüme çok az geldi :KK66:

Tam emziren anne menüsü 👍 benim de bu listelerime dönmem lazım :) yoksa süt etkileniyor :KK43:

Su çok az geldi :KK66: ben bir oturuşta 1 litre devirdigim için :KK70:

Çok güzel :KK66:

Spor çok güzel ama yediklerin biraz az gibi makarna gözüme çarptı bir de :KK66:

Güzel bir menü ama su ? :KK66:

Güzel ama genel anlamda suyu kimse çok içmiyor mu ki 🤔

:KK9: :super:

İki günün adım sayisini dün telafi etmiş sayilirsi. :KK66:

Kızlar ilk defa menü sayfasını inceleyebildim genel olarak çok az yiyorsunuz bir de sular bana çok az geldi :KK66:. Sporcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum önlerinde saygıyla eğiliyorum :)
Ben normalde 2.5 -3 içiyorum ama dün hep disaridaydim çok icemedim WC sorunu olmasın diye

Günaydın Zipzipim... güzel bir gün diliyorum herkese.
Kontrol tartım 64.1 bugün...:KK76:
Günaydın ablacım ❤

Günaydın herkese birazdan kilo bildirimi yaparım :KK66:
Günaydın canım ❤
Sana da günaydınn kaptanım 🌹

Canım sen geç yatıp bir de erken mi kalkıyorsun? Gerçi evdeysen geri yatma durumların oluyordu dimi:) Bende gece ne uyursam o, gündüz hiç şansım olmuyor
Gece 1 de yatıyorum genel olarak canım ama bu ara 2-3 oluyor uykum gelmiyor sabah da 10 dan sonra hiç uyumuyorum
Az önce mesaj yazınca biraz uyumusum 😊
🌻 Günaydın hanımlar 😊
Günaydın canım ❤
Günaydın herkezee 🤗
Günaydın canım ❤
Kilom cuma 79.100
Pazartesi 79.00
Fark eksi 100 gr
Güzel cumaya dahada eksilir canım
Günaydın canım ❤
Cuma : 74.5
Pazartesi: 74.5
Sabit

Aslında vermiştim ama acayip ödem var dünün yorgunluğundan
Cumaya kadar ödemi atarsın canım
Günaydın canım ❤

1567405207983.webp

Çok şaşırdım o kadar yemeğe kilo vermişim kaptanım Zipzip- Zipzip-

Cook güzel bir haber canım hadi bakalım 51 e dogru birlikte ilerleyelim 😍
inşallah 51 olalımmm ne kaldı ki şurda 51 e :süslü::süslü::süslü: ... misafirlerim vardı evet çok yedim ama hiç durmadım sürekli hareket halindeydim havada sıcak olunca eriyip gitti sanırım.. yoksa pastalar dondurmalar mantıla
Super canım spor yapınca demekki kilo birden alınmıyor ..hemen listeye girersin ozaman
Evet demek sporun faydası 👍👍👍 şimdi azimle hep beraber yola devam

inşallah 51 olalımmm ne kaldı ki şurda 51 e :süslü::süslü::süslü: ... misafirlerim vardı evet çok yedim ama hiç durmadım sürekli hareket halindeydim havada sıcak olunca eriyip gitti sanırım.. yoksa pastalar dondurmalar mantıla
Bende haftaya daha rahat olacagım insallah diyet acısından Bende o zaman sizlere katılacagım 😊

Bende haftaya daha rahat olacagım insallah diyet acısından Bende o zaman sizlere katılacagım 😊
Benim 2 hafta düzenim biraz karışacak , kızım okula başlayacak onu 2 hafta ben götürecem belki okulda beklerim. Kızım beklememi istemez ama ben gizli gizli köşede durup beklerim 😂😂sabah sporu yapamam öğleden sonra yaparım artık...

Benim 2 hafta düzenim biraz karışacak , kızım okula başlayacak onu 2 hafta ben götürecem belki okulda beklerim. Kızım beklememi istemez ama ben gizli gizli köşede durup beklerim 😂😂sabah sporu yapamam öğleden sonra yaparım artık...
Ana okuluna gitmisti sanırım ilk haftalar zor olmaz ama tabi anne olmanın etkisi merak ediyorsun 😊

Back
X