Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hosgeldin canım özledik seni 😍

Kabul etmeyecek bir durum yoktu canım 😊

Iyi geceler canım ❤

İyiki gelmissin iyiki tanımısız senide 😍

İyi geceler canım ❤

Tesekkur ederim ablacım ❤ ❤

Bizde seni cook özledik canım ❤

Okudum canım 😂

Iyi geceler canım Allaha emanet ol 😘

Iyi geceler canım ❤

Gecen hafta konustuk canım ben zaten izlemiyorum :)))

Cok kalabalıgız diye o topiği acmıstık canım 😊

Iyi geceler canım ❤
Hos buldum canim sukur geldimm :))) coook ozledim sizleri valla 😍

Günaydın🤗🤗
Açilinn Sahalara dönüyorum 🤪

Eklentiler

• IMG_20190902_095748.webp
    IMG_20190902_095748.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 30
Canım yaşın gençmiş daha, hiç belli olmaz Rabbim ol desin yeter ki 😊 gönlüne göre versin

Az mı canım cidden, aslında 9 da yoğurt kürü yiyicem de unutuyorum hep

Bende mügeciyim 😂
Bana az geldi ;) ben mi çok yiyorum yoksa :D
Cuma : 74.5
Pazartesi: 74.5
Sabit

Aslında vermiştim ama acayip ödem var dünün yorgunluğundan
Bence vermissindir bu gün ödem atıcı birşeyler yap ;)
Ben normalde 2.5 -3 içiyorum ama dün hep disaridaydim çok icemedim WC sorunu olmasın diye
Cuma:69.5
Bugün :68.7
Fark :-700 Gr
Ben diyete girince WC sorunum oluyor kahvaltıda kayısı yiyeceğim bundan sonra bu çıkmamış halim daha fazla giderdi muhtemelen
Anladm canm yoksa az yani o su :) ama normalde iciyorsan sorun yok ;)
Teşekkür ederim 😊

Ooo ne yaptın sen rakibim maşaallah

Tebrik ediyorum 😍
Teşekkürler can rakibem senin sayende 😍 çok gaza geliyorum da gaz kısmında kalıyorum :-D sporu çok zorlayamiyorum... Akşam eşim de diyor sen iki gündür daha bı gaza geldin diye :)
O da spora başladı geçen hafta adamcagizin bir haftada yanları gitti beslenmeye de acayip dikkat ediyor bu da bana yarıyor tabi :) dün de spora gidemedi misafirler vardı o da gece 12 gibi 1 saat bisiklet sürdü :D

Benim 2 hafta düzenim biraz karışacak , kızım okula başlayacak onu 2 hafta ben götürecem belki okulda beklerim. Kızım beklememi istemez ama ben gizli gizli köşede durup beklerim 😂😂sabah sporu yapamam öğleden sonra yaparım artık...
Günaydın ada .kızın kaç doğumlu 1 .sinifami başlıyor

Buz dolabı olmadan cok zor oluyordur insallah bugün gelince rahatlarsın 😊
Evet insllh 🤗
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Nivea Krem filan kullanıyorum .
Minik minik birsuru noktacıklar dolmuş
Böyle birşey gören duyan varmı
Neden olurki..bir cildiyeyede gidicem
Çok görünmüyor ama dikkatli bakınca birsuru

Gülümsecim ortak bir ozelliğimizi buldum. Asıl baharımızı yaşıyormuşuz. Yalancı baharı çocuklarım olmasa hiç hatırlamam da tek kazancim iki oğlumun olması . Eşimle toplamda beş çocuğumuz var. Ortak çocuk ben istedim o istemedi. İkna ettiğimde de olmadı yaşım 40 olmuştu...belki ondandı... Allah evlatlarımıza sağlık versin. Umarım meleğini tez zamanda kucağına alırsın.
Bir bağımlı da şu an mesaj yazıyor o_O
Eliptiğim var ama yüz karam....eşim her fırsatta fırçalar beni evde yatıyor diye....hevesle aldım keşke kullansam çok faydalı...kasları müthiş sıkılaştiriyor bölgesel yağlar da çabuk gidiyor...alışkanlık yapamadım bir türlü...
Bonusum bir şekilde yakalaniyorum sana :KK68: tanıdık biri olunca daha bir mutlu oluyor insan.... mültecilik hali çabuk geçiyor. :KK50: merhaba inşallah sık sık karşılaşırız.

Günaydın Zipzipim... güzel bir gün diliyorum herkese.
Kontrol tartım 64.1 bugün...:KK76:
Hoş geldin ablam iyiki de geldin damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış :KK68: :KK68: imtihan dünyasındayiz rabbim imtihanlarimizi kolaylaştırsin sevdiklerimizle imtihan etmesin senin de dediğin gibi geçmişe dair hiç birsey hatırlamıyorum kızım haricinde 😊

Evet insllh 🤗
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Cnm kırmızı renkli noktacıklar mı?

Evet insllh 🤗
Ya kizlar bişey sorucam
Hiç duymadım canım alerji olabilir mi

Kızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım var😔 sanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Günaydın canım ❤
Insallah gerek kalmaz baska tedavi uygularlar canım

Back
X