Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu hafta sonucumuz kötü olunca yarıs yapalım dedik 😂

Iyi haftalar ablacım ❤
Canım, Cumartesi süpriz şekilde annem babam geldi. O yüzden gelemedim buraya. Dün de Sultanahmet’e filan gittik, kültür gezisi yaptık.
Ama tartım problemli, bayramda böyle artı çıkmadım ben. Bozuldu mu acaba.
Cuma 65,8
Pazartesi 66,7
Artı 900 😕

Canım, Cumartesi süpriz şekilde annem babam geldi. O yüzden gelemedim buraya. Dün de Sultanahmet’e filan gittik, kültür gezisi yaptık.
Ama tartım problemli, bayramda böyle artı çıkmadım ben. Bozuldu mu acaba.
Cuma 65,8
Pazartesi 66,7
Artı 900 😕
Gözün aydın ablacım 😊
Yarın yeniden tartıl yada agırlıkla ölc istersen belki bozulmuştur
En iyisinden yapildi hemde :rapci: :halay:
Rakibem nerde o napiyor😁 Alvillaa Alvillaa

Canim bu arada hastanedeydim tartilamadim malesef:/ unuttum daha dogrusu
Gecmis olsun canım önemli birseyin yoktur inşallah

Geçen Cuma 54.9
Pazartesi 54.1
Fark - 800

Kaptanım şoklardayım daha şimdi tartılabildim :)))) 2 saat bankada bekledim, gerildim,gerildim,gerildimmm, susadım, acıktım sıra beklerken :kızgın: onun üzerine bu eksi mükemmel geldi valla. Pazartesi bir daha bankaya mı gitmek aman Allah korusun ya, felaketti

Evet insllh 🤗
Ya kizlar bişey sorucam
Ben denize bir yada iki kez gittim zaten mayo şeklinde giyiyorum gobegim filan hiç güneş görmedi
Bir iki gün önce gobek cevremde minik ben gibi küçük noktacıklar çıktığını farkettim.
Nivea Krem filan kullanıyorum .
Minik minik birsuru noktacıklar dolmuş
Böyle birşey gören duyan varmı
Neden olurki..bir cildiyeyede gidicem
Çok görünmüyor ama dikkatli bakınca birsuru
Bende sürekli yeni et benleri oluştuğu için aklıma başka bir şey gelmedi canım. Öyle olabilir mi.

Kaptanım şoklardayım daha şimdi tartılabildim :)))) 2 saat bankada bekledim, gerildim,gerildim,gerildimmm, susadım, acıktım sıra beklerken :kızgın: onun üzerine bu eksi mükemmel geldi valla. Pazartesi bir daha bankaya mı gitmek aman Allah korusun ya, felaketti
Cook güzel eksi görmüşssün canım tebrik ederim ama yine rakamları yanlıs yazmıssın
Bankalara pazartesi cok kalabalık oluyor canım ama işin olunca mecbur bekliyorsun

Kızlar herkese günaydın ❤ Doktora gittim geldim, öğleden sonra sonuçlarımı alıp göstereceğim. Yalnız sağ dizimi muayene edince ağrım başladı, hala da ağrım var😔 sanırım daha ağır ilaçlara geri dönmemiz gerekiyor...
Geçmiş olsun canım, umarım kolayca tedavi edilebilecek bir seydir

54 :D kaptanım şuan çok açım, eski kilomu unutamamışım daha :D

Cook güzel eksi görmüşssün canım tebrik ederim ama yine rakamları yanlıs yazmıssın
Bankalara pazartesi cok kalabalık oluyor canım ama işin olunca mecbur bekliyorsun
Düzelttim. Normalde hata yapmam sayılarda, ne kadar kafamın yoğun olduğunu oradan anla canım. Gidip bir şeyler yiyeyim içeyim bayılmadan, kafamın içi uğulduyor resmen. Ah mecburiyetler yok mu, aklımı başımdan aldı banka bugün

Düzelttim. Normalde hata yapmam sayılarda, ne kadar kafamın yoğun olduğunu oradan anla canım. Gidip bir şeyler yiyeyim içeyim bayılmadan, kafamın içi uğulduyor resmen. Ah mecburiyetler yok mu, aklımı başımdan aldı banka bugün
Anladım canım zaten hadi sen yemegini ye Afiyet olsun canım 😊

Back
X